Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės ir kitos parduotuvės velėjėlems

QUOTE(Muka 6 @ 2012 02 15, 18:32)
Mergaites, o kur Jus perkate lateksa. As visada pirkdavau wool.lt dar kai neturejo parduotuves tai buvo visai geras , tirstas,... lateksas, nei vieno nusiskundimo negavau, dedavau 3 sluoksnius. O dabar, kaip vanduo dedu 5-6 sluoksnius ir vistiek nieko gero, labai greitai gaunu nusiskundimu, kad pado nebeliko sad.gif Gal kas perka kur kitur?

Va čia arba tokį patį Meno Mūzoj.
O vilnos stiklių g parduotuvikėj trūūūksta... Liūdnuma su plonyte, neatrandu tokio gerumo kaip ten. Wollknoll šįkart siunčiausi extrafine, man ji nelabai. Na plona, susivelia, bet dar turiu likučių iš veltinio namų, tai labai jau didelis skirtumas doh.gif kažin iš kur jų vilna buvo? Gal itališkos ieškot kur
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 02 15, 21:39)
O vilnos stiklių g parduotuvikėj trūūūksta... Liūdnuma su plonyte, neatrandu tokio gerumo kaip ten. Wollknoll šįkart siunčiausi extrafine, man ji nelabai. Na plona, susivelia, bet dar turiu likučių iš veltinio namų, tai labai jau didelis skirtumas doh.gif kažin iš kur jų vilna buvo? Gal itališkos ieškot kur

ACIU raganele, bandysiu cia nusipirkti.
Atsakyti
[quote=raganele,2012 02 15, 18:39]

Turiu kelis kvailus klausimus ax.gif pirkau va iš čia lateksą, aš maniau kad jis bespalvis turėtų būt, o jis baltas g.gif O tai jis gal ir turi būt baltas? O gal išteptas ir išdžiūvęs pakeis spalvą? O gal aš ne toki nusipirkau? doh.gif
Kiek supratau jį reikia tepti 2 sluoksnius ir kiekvieną džiovinti po parą?
Atsakyti

na nezinau koks lateksas meno muzoi
bet kiek teko pirkt, tai jis yra baltas ir smirda amonjaku (kam sloga gerai pauostai ir greit praeina lotuliukas.gif )
tai va uztepus ant veltinuku latekso storesni sluoksni palauki kol isdzius jis dziudamas tampa bespalvis (as dziovinu per nakti , vakare uztepu ryte galiu tept nauja sluoksni thumbup.gif ) uztenka 8-10 h 1 sluoksniuj (priklausomai nuo uztepto sluoksnio storio) kita tepu ploniau ir jau po kokios 1 h matosi kur yra pradziuve skaidrus pavirsius,
yra spaltotu lateksu , kaip sis is meno muzos nezinau,
perku visada wool.lt blush2.gif
taip pat dar 1 pastebejimas kuo lateksas sviezesnis tuo jis skystesnis, (galima ilgiau laikyt nesunaudojus thumbup.gif ) o kai siektiek pastovejas jis sutirsteja mirksiukas.gif
ilgokai pastovejas lateksas pakeicia spalva (atradau 1 pasimetusia bonkute namie tai nezinau gal 1 metu ar 1,5 metu doh.gif ) igaves rusva atspalvi ir laabai tirstas (kaip grietine link svieto jau blush2.gif nezinau kaip paaiskint ) isdziuves taip pat tokios spalvos ir liko doh.gif sugadinau sliopkes doh.gif
tai va tiek biggrin.gif
gal kam pravers mano lateksine patirtis ax.gif

Atsakyti
Ačiū Padange už patarimus 4u.gif
Tai kad turbūt bereikalo būsiu supanikavau lotuliukas.gif , ryte aptepiau veltinio atraižą tai pradžiūvus ir tapo bespalvė blush2.gif , jau ištepiau ir šlepetes, tikiuos viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri pirkot šilko vėlimui iš šios svetainės
kaip veliasi, kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cia: 18 kovo 2012 - 13:14
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 06, 16:46)
esu pirkusi, vilna visai nebloga smile.gif

As irgi perku visokius priedus is ju, man labai patinka bananu silkas ir sari silkas thumbup.gif
Atsakyti
as nematau pas juos vilnos, tik audinius ir silko serveteles. tos margos spalvos tai nerealios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doloresa1 @ 2012 05 23, 20:55)
as nematau pas juos vilnos, tik audinius ir silko serveteles. tos margos spalvos tai nerealios  bigsmile.gif

jie neprekiauja vilna tik silkais
Atsakyti
biggrin.gif labanaktuke turbut susimaise. Man irgi istisai vilna galvoje bigsmile.gif nerealiai velimas uzkabino
Atsakyti
ieškau klaipėdoje vėlimo lakštų žaislams.
Atsakyti
klaipedoje yra kur nors pirkti fetro ?isskyrus internetu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 03 rugpjūčio 2012 - 13:46