Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės ir kitos parduotuvės velėjėlems

Sveikos
O gal kartais kuri bande uzsakyti is klippen-saule, cia is Latvijos, sako, kad ten pigiausia vilna...\
Atsakyti
Kur galeciau isigyti pigiausiai baltos vilnos sluoksnos? unsure.gif o Kauno ABC siulu parduotuveje balta vilna 125 lt? 1 kg? ar as kazka netaip supratau kai joms paskambinau g.gif

pirkau is mazaseriukas.lt, viskas labai patiko, bet baltos sluoksnos 21 mc. neturi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2011 11 16, 12:33)
Kur galeciau isigyti pigiausiai baltos vilnos sluoksnos?  unsure.gif  o Kauno ABC siulu parduotuveje  balta vilna 125 lt? 1 kg? ar as kazka netaip supratau kai joms paskambinau  g.gif

pirkau is mazaseriukas.lt, viskas labai patiko, bet baltos sluoksnos 21 mc. neturi  verysad.gif

Kitos savaitės pradžioje mazaseriukas.lt turės mirksiukas.gif
Atsakyti
oi kaip smagu, laukiam thumbup.gif
Atsakyti
Kaip smagu rasti žemietę mirksiukas.gif
O jus veliate gal tapukus?

Dar mane domina, kur perkate tapukams velti kurpaliukus.
Šitam reikale aš dar naujokė, nors rankdarbiai mano gyvenimo būdas. Žiūriu, kad miego sąskaita jau laiką pradėjau vogti doh.gif

JAU RADAU lotuliukas.gif

QUOTE(arunele @ 2011 06 26, 15:40)
Mažasežeriukas.lt gera kokybė ir patikima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SmilgaS: 21 lapkričio 2011 - 21:41
norejau paklausti jusu ekspertes ar vilnos kaina nera didele tiek uz kg? smile.gif radau vienoje parduotuveje tokia kaina?
sudėtis 100% vilna;
pluošto storis 27-33 mk;
pluošto ilgis 30-60 mm;
tinka šlapiam ir sausam vilnos vėlimui.
Bazinė: 37 Lt kg kaina
Atsakyti
QUOTE(pandora82 @ 2011 12 07, 16:37)
norejau paklausti jusu ekspertes ar vilnos kaina nera didele tiek uz kg? smile.gif radau vienoje parduotuveje tokia kaina?
sudėtis 100% vilna;
    pluošto storis 27-33 mk;
    pluošto ilgis 30-60 mm;
    tinka šlapiam ir sausam vilnos vėlimui.
Bazinė: 37 Lt kg kaina

sakyčiau nereali kaina, pigiai kazkaip g.gif
Atsakyti
gal galima butu suzinoti kur tokia kaina vilnos yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 12 08, 10:42)
gal galima butu suzinoti kur tokia kaina vilnos yra  bigsmile.gif

bigsmile.gif Va ir mane domina atsakymas į šitą klausimą bigsmile.gif .
Atsakyti
as va stai cia radau benarsydama biggrin.gif http://www.doklas.co...product&id=1535
Atsakyti
QUOTE(pandora82 @ 2011 12 08, 20:11)

Bet čia tai geras bigsmile.gif 44,77 Lt gaunas su PVM
Atsakyti
Tas pats ir čia http://www.devyniosg...a...rt&Itemid=1, dar praeitiais metais klausiau, tai reikėjo vienos spalvos 1kg pirkt.
Bandžiau konkrečiau dėl spalvos pasiklaust, nes nelabai iš paletės aišku. Negavau atsakymo-taip ir liko...
Atsakyti