Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės ir kitos parduotuvės velėjėlems

Labukas mergaites,gal ka sudomins sie puslapiukai,o ypac toms kurios ne LT gyvena,manau neblogos kainos smile.gif

http://www.filzwolleshop.de/

http://www.wollknoll...2...html&rid=15
Atsakyti
Esu nusivylusi LITWOOL internetines parduotuves parduodama vilna. Is sios parduotuves pirkau vilnos rinkini, pati vilna buvo pilna siuksliu, spalvos purvinos, ne tokios kaip nuotraukoje, buvo skelbta kad visose rinkiniuose yra balta ir juoda, baltos nebuvo, ir pries perkent nebuvo informuota. Skelbimas neatitiko tikroves,parasiau atsiliepima, bet visi pirkeju komentarai ir atsiliepimai LITWOOL internetiniame puslapyje yra trinami, tai nesazininga. I bala ismesti 20 lt.
Atsakyti
QUOTE(me2te @ 2011 03 08, 12:38)
Esu nusivylusi LITWOOL internetines parduotuves parduodama vilna. Is sios parduotuves pirkau vilnos rinkini, pati vilna buvo pilna siuksliu, spalvos purvinos, ne tokios kaip nuotraukoje, buvo skelbta kad visose rinkiniuose yra balta ir juoda, baltos nebuvo, ir pries perkent nebuvo informuota. Skelbimas neatitiko tikroves,parasiau atsiliepima, bet visi pirkeju komentarai ir atsiliepimai LITWOOL internetiniame puslapyje yra trinami, tai nesazininga. I bala ismesti 20 lt.

muset lietuviska pirkai, g.gif
reik klaust ka perki ir kam ji bus skirta, man tokiu jokiu problemu nekilo ne i su viena parduotume, o apsipirkineju laabai daznai doh.gif
Atsakyti
Nepykit, bet tie reikia klausit, tai tokie juokingi. Jei yra internetinė parduotuvė, o joje prekės aprašymas "skirta šlapiam vėlimui, spalvos tokios ir tokios", tai jokių "reikia klausti" neturėtų būt.
Aš irgi iš daugelio parduotuvių esu pirkus, ir problemų nekilo niekur ir klausti niekur nieko nereikėjo, išskyrus woolą, nes ten reikia visko klaust... Ar nebus šiukšlių, ar nebus adatų, ar bus tolygiai nudažyta, ar dažai iš vilnos nebėgs taip, kad vaikščiosit mėlynom/žaliom rankom savaitę, ar vilna skirta šlapiam vėlimui, velsis šlapiai... Galėčiau dar tęst doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2011 03 08, 14:46)
muset lietuviska pirkai,  g.gif
reik klaust ka perki ir kam ji bus skirta, man tokiu  jokiu problemu nekilo ne i su viena parduotume, o apsipirkineju laabai daznai doh.gif

Nepaklausiau, ar šiukšlinės "išklojimui", ar vėlimui... mad.gif Manau, kad internetine prekyba, LITWOOL atsikrato netinkamomis prekiauti parduotuveje vilnos atliekomis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me2te: 08 kovo 2011 - 13:54
Išvis nemėgstu skambint ir klausinėt, todėl ir perku tik ten kur aiškiausia ir paparasčiausia ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 26, 10:07)
Išvis nemėgstu skambint ir klausinėt, todėl ir perku tik ten kur aiškiausia ir paparasčiausia  ax.gif  blush2.gif

biggrin.gif Prajuokino ši žinutė (tik nesupyk) - tikra uždaro tipo pirkėja thumbup.gif
Atsakyti
Taip ir yra biggrin.gif , nemėgstu ir parduotuvėse kai pripuola su klausimais "gal jums padėt", toks vaizdas , kad akiu neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 26, 11:07)
Išvis nemėgstu skambint ir klausinėt, todėl ir perku tik ten kur aiškiausia ir paparasčiausia  ax.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif Sutinku. Maloniausia rinktis tose svetainėse, kur aiškiausiai pateikta informacija. Man skambinėt irgi nepatinka . O paskambinus dažniausiai vistiek pasako, kad gera prekė. Kitas dalykas, kai pačiupinėt gali, tada ir klaust yra ko.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 26, 10:38)
Taip ir yra  biggrin.gif , nemėgstu ir parduotuvėse kai pripuola su klausimais "gal jums padėt", toks vaizdas , kad akiu neturiu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tokius ir aš greit praveju, nes pavyzdžiui mėgstu ilgai stovėti ir spoksoti į kažką lotuliukas.gif dėl to mėgstu internetines pardotuves, nes niekas nesikabinėja blush2.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rututu: 26 balandžio 2011 - 10:52
Aš irgi visiškai kaip Katinytis, nemėgstu nei kai parduotuvėse lenda padėti arba siūlo. O jau kad skambinčiau ir klausčiau, tai jau turi tikrai mirtinai kažko reikėt ir niekur kitur nebūti.
Atsakyti
Man tai labiausiai patinka pirkti iš mažaseriukas ir siūlų oazės. nei karto dar neteko nusivilti thumbup.gif
Atsakyti