Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės ir kitos parduotuvės velėjėlems

QUOTE(Padangė @ 2011 01 29, 14:49)
na tai kas kad bute galima leist pasiziuret spalvu  g.gif juolab kad tu eini pirkt o ne i svecius, doh.gif
wool kol dar parduotuves neturejo as daznai i buta pas juos ejau apsipirkinet  blush2.gif  mielai priime ir spalvas gyvai matai  thumbup.gif

as norejau ir buciau mielai ejus, bet, kad man tokia galimybe atsake g.gif .
ne patalpos paskirtyje esme, as pirmenybe teikiu vilnos apziurejimui, o ta galiu padaryti ir skersgatvyje - man nesvarbu biggrin.gif .
ne taip mane supratai 4u.gif
Atsakyti
Tai realiai paciupineti perkama preke imanoma?
Atsakyti
As esu patenkinta Mazo eriuko produkcija smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti kaip veliasi latviskas karsinys, pas mus pirkau pard. 100g. 7.50lt.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 01 31, 12:52)
Noriu paklausti kaip veliasi latviskas karsinys, pas mus pirkau pard. 100g. 7.50lt.

seip gerai mirksiukas.gif
nors kartai kai kurios spalvos daza leidzia
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 01 31, 13:52)

gerai, man patinka, siūlų oazėj pigiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 01 16, 12:59)
nagi, nagi, dzuke, pasidalink informacija, kad reikalui esant zinotumem kaip elgtis 4u.gif

Juperi, tikiuosi tau to nereiks 4u.gif

Nagi, nagi, po laiškinių raštiškų raginimų grąžinti pinigus - šnd paštininkė atsibeldė su siuntiniu smile.gif Išpūtus akis žiūriu, man? Aš nieko neužsisakinėjau dabar g.gif unsure.gif Ta :- aš skaityt dar moku.
Žiūriu Dekovita wink.gif , ką padarysi aferistė yra aferistė - siuntinio turinys nelabai panašus į užsakymą, akivaizdžiai matosi jog ir sumos nesiekia, bet lai ji prasmenga iš rankdarbiaujančių pasaulio...

Tai tokia istorija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 10 vasario 2011 - 12:17
Dzuke,nesupratau ,tai tu darei uzsakima dekovitai ir ji tau niekaip neasiunte siuntinio ir dar nusuko g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 02 10, 12:27)
Dzuke,nesupratau ,tai tu darei uzsakima dekovitai ir ji tau niekaip neasiunte siuntinio ir dar nusuko  g.gif  g.gif

Šiaip jau nesigilinu ir netikrinu ar sudėtis atitinka sumą, bet vaizdelis ne koks biggrin.gif
Istorijos pradžia yra keliais puslapiais atgal mirksiukas.gif
Žodžiu aš be žodžių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 10 vasario 2011 - 13:06
Vienok idomi istorijos pabaiga blink.gif , sugalvok tu man šitaip doh.gif
Atsakyti
sveikos:) planuoju pirkti rinkinuka is wool.lt. gal galetumet patart koks karsinys tinkamesnis pradininkei - n. zelandijos ar lietuviskas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(guitar @ 2011 02 20, 22:58)
sveikos:) planuoju pirkti rinkinuka is wool.lt. gal galetumet patart koks karsinys tinkamesnis pradininkei - n. zelandijos ar lietuviskas?  g.gif

nezinia ka daryti nori. Kiek man teko susidurti, wool darbuotoja pataria kokiam darbui kokia vilna tinkamesne, nereikia bijoti teirautis, o kartais tiesiog reik isklaust ax.gif
Atsakyti