as kazkada seniau pirkau is ju zelandietiska ,tai tikrai nebuvo siukslyciu.pirkau ir lietuviska.joje buvo siukslyciu ,bet man ji patiko ,nes naturalesne,maziau tos chemijos.nors ka gali zinot
o dabar pirkau nemazai sluoksnos.kai jau esu perpratusi ju spalvas,tai gavau to ko ir norejau.del velimosi dar nezinau ,idomu pabandyti bus juoda kaip veliasi.pabandysiu ,parasysiu.
QUOTE(blansyte @ 2010 11 10, 14:57)
as kazkada seniau pirkau is ju zelandietiska ,tai tikrai nebuvo siukslyciu.pirkau ir lietuviska.joje buvo siukslyciu ,bet man ji patiko ,nes naturalesne,maziau tos chemijos.nors ka gali zinot
o dabar pirkau nemazai sluoksnos.kai jau esu perpratusi ju spalvas,tai gavau to ko ir norejau.del velimosi dar nezinau ,idomu pabandyti bus juoda kaip veliasi.pabandysiu ,parasysiu.
Sluoksna as is ju jau baigiu galima sakyti. nu ka as zinau, atrodo, kad velesi neblogai nors neturiu su kuo suliginti. karsini reiks uzsisakyti is siulu oazes ta latviska,kur dauguma isgyre.nezinau is kur dabar sluoksna uzsisakyti ? patarkit kurios daugiau isbande kur sluoksna geresne?
karosimi ,bandziau is visur ,ir didelio skirtumo nera mazoeriuko vilna gera,kai kurios spalvytes veliasi sunkiau ,o kai kurios labai lengvai.wool spalytes veliasi visos lyg ir panasiai ,o del juodos tai visur ji sunkiausiai veliasi.eriuko vilna lygesne,graziai sukuota ,wool pasitaiko visaip ,bet ir kaina ten kita. as siunciuosi ir visur.
gal kas nors žinote, kur yra pirkti velto audinio? būna jų įvairių spalvų labai reikia
QUOTE(*kakava* @ 2010 11 11, 23:27)
gal kas nors žinote, kur yra pirkti velto audinio? būna jų įvairių spalvų labai reikia
Tie patys ornamentai turi, aš vis gundausi pirkti. Ar Jūs filco ieškot?
Tik spalvos berods pagrindinės, juoda, balta, pilka. Kokybė fanstastiška, minkstutė merino vilna, norėčiau sau iš jo švarkelį apvelt. Tik reikia palaukt, kol nebebūsiu
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 12 30, 15:57)
Iš kurios parduotuvės geriau pirkti, ar iš mažas ėriukas ar iš ornamentai? Kiek žiūrėjau, kainos labai panašios. Ar spalvos atitinka? Ko ir kiek patartumėte pirkti kaip pirmam kartui? Manau, kad velsiu šlapiu būdu.
pabandyk is ornamento didesnis pasirinkimas as is ten ne karta pirkau ir netik vilnos, o jei nedaug reik tai www.wool.lt iki nauju akcija 15 procentu nuolaida viskam
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 12 30, 15:57)
Iš kurios parduotuvės geriau pirkti, ar iš mažas ėriukas ar iš ornamentai? Kiek žiūrėjau, kainos labai panašios. Ar spalvos atitinka? Ko ir kiek patartumėte pirkti kaip pirmam kartui? Manau, kad velsiu šlapiu būdu.
Pirmam kartui manau Jums geriausiai tiktų vilnos rinkiniai. Taip gaunate įvairių spalvų vilnos nedideliais kiekiais. Nebent turite sugalvojusi velti kažką konkrečios spalvos. Vilnos kiekis priklauso nuo to, kokį gaminį planuojate velti. Taip pat Jums šlapiam vėlimui reikėtų burbulinės plėvelės, muilo vėlimui (bet galima naudoti nebūtinai skirtą vėlimui). Taip pat manau vertėtų įsigyti vėlimo adatų, pradžiai turbūt užtektų kiekvieno storio po vieną (nebent plonų reikėtų 2 - didesnė nulūžimo tikimybė). Adatos būtų reikalingos gaminio pataisymui, arba kažkokio papildomo ornamento privėlimui.
Sėkmės save atrandant vėlime!
QUOTE(Padangė @ 2010 12 30, 17:10)
pabandyk is ornamento didesnis pasirinkimas as is ten ne karta pirkau ir netik vilnos, o jei nedaug reik tai www.wool.lt iki nauju akcija 15 procentu nuolaida viskam
Ačiū, reikės pasidairyti.
QUOTE(rututu @ 2010 12 30, 17:35)
Pirmam kartui manau Jums geriausiai tiktų vilnos rinkiniai. Taip gaunate įvairių spalvų vilnos nedideliais kiekiais. Nebent turite sugalvojusi velti kažką konkrečios spalvos. Vilnos kiekis priklauso nuo to, kokį gaminį planuojate velti. Taip pat Jums šlapiam vėlimui reikėtų burbulinės plėvelės, muilo vėlimui (bet galima naudoti nebūtinai skirtą vėlimui). Taip pat manau vertėtų įsigyti vėlimo adatų, pradžiai turbūt užtektų kiekvieno storio po vieną (nebent plonų reikėtų 2 - didesnė nulūžimo tikimybė). Adatos būtų reikalingos gaminio pataisymui, arba kažkokio papildomo ornamento privėlimui.
Aš jau turiu sugalvojusi, ką velsiu. Pradžiai galvoju kepurę į pirtį, jei nepavyks, nelabai kas mane matys toj pirty Konkrečiai kokių dydžių adatų reikia ir ką tas dydis reiškia?
Ką reiškia merino sluoksna 18 mik ir 21 mik?
Ačiū už palinkėjimus
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 12 30, 20:07)
Ačiū, reikės pasidairyti.
Aš jau turiu sugalvojusi, ką velsiu. Pradžiai galvoju kepurę į pirtį, jei nepavyks, nelabai kas mane matys toj pirty Konkrečiai kokių dydžių adatų reikia ir ką tas dydis reiškia?
Ačiū už palinkėjimus
Ačiū už palinkėjimus
Juokiausi iš to, kad pirty niekas nematys Galbūt veliant kepurę, adatų Jums ir nereikės Adatos būna storos vidutinės ir plonos (būna ir daugiau skirstymų). Sausai veliant, storoji adata skirta gaminio suformavimu, vidutinė apipavidalinimui ir plonoji užbaigimui. Veliant šlapiai, kartais tenka gaminį vienoj ar kitoj vietoj pavelti adatomis, bet to dažniausiai turėtų neprireikti Tačiau jei norit kažką papildomai privelti ant šlapiai nuvelto gaminio, Jums prireiks adatų. Vilnos manau reikėtų turėti apie 150 g. Mikronai (18 mik ir 21 mik, būna ir kitokių) nurodo vilnos storį. Kuo mažiau mikronų tuo plonesnė, švelnesnė vilnelė. Jums pirties kepurei tinkamesnė būtų 21 mik. vilna, ji tinkama ir kitų gaminių vėlimui (šalių, šlepečių ir t.t.). Iš 18 mik. vilnos galima išgauti plonesnį, švelnesnį gaminį, o to pirties kepurei manau nereikia
Negaliu nepasidžiaugti siuluoaze.lt operatyvumu. Vakar užsakiau el. parduotuvėj vilnos, o šiandien jau ją turiu! Labai džiaugiuosi, kad taip dirba su klientais
sveikos,tiesa pasakius,užsisakinėjau pas ją ne pirmą kartą,todėl stengiausi kiek įmanoma gražiai bendrauti,nes pasirodė nuoširdi asmenybė nenorėjau pulti iš karto kaip kobra...o va kas gavosi..po mano pasisakymų ji buvo prisijungusi jau,tačiau..
Papildyta:
kiek išsiaiškinau ir žmogiškumo pas šią moterėlę nėščiųjų atžvilgiu nerasta tokios kalbos sklando iš vietinių gyventojų.. buvau nuliūdusi,po to nusivylusi,supykusi,o dabar esu įsiutusi..nes man būtų užtekę to stebuklingo sakinuko o dabar nežinau ar kas iš viso ištaisytų padėtį ir tikrai žinau,kadji žinojo,jog mane apgauna,nes tik gavusi laišką parašiau ,pdėkojau,sdar nebuvau net matavusis,paklausiau visai kito dalyko,bet jau tada nesulaukiau atsakymo nors prisijungusi buvo taigi GĖDAAAA,DIDŽIULĖĖ GĖĖDAAA
Papildyta:
kiek išsiaiškinau ir žmogiškumo pas šią moterėlę nėščiųjų atžvilgiu nerasta tokios kalbos sklando iš vietinių gyventojų.. buvau nuliūdusi,po to nusivylusi,supykusi,o dabar esu įsiutusi..nes man būtų užtekę to stebuklingo sakinuko o dabar nežinau ar kas iš viso ištaisytų padėtį ir tikrai žinau,kadji žinojo,jog mane apgauna,nes tik gavusi laišką parašiau ,pdėkojau,sdar nebuvau net matavusis,paklausiau visai kito dalyko,bet jau tada nesulaukiau atsakymo nors prisijungusi buvo taigi GĖDAAAA,DIDŽIULĖĖ GĖĖDAAA