Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės ir kitos parduotuvės velėjėlems

Iš Litwool užsisakinėjau 5 kartus, patirtis nedidelė, bet savo nuomonę jau susidariau.
Dėl spalvų neatitikimo sutinku 100%, užsisakiau vienokią - gavau visiškai kitokią.
O dėl kokybės tai tik vieną kartą nusivyliau: juoda sluoksna buvo labai perkaitinta, sunkiai vėlėsi.Nors vėliau užsisakius juodą, gavau labai kokybišką.
O 18 mikronų sluoksna esu labai patenkinta ir planuoju užsisakyti dar.
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2010 11 02, 14:40)
...juoda sluoksna buvo labai perkaitinta, sunkiai vėlėsi.Nors vėliau užsisakius juodą, gavau labai kokybišką. ....

man tai yra buvę su ėriuku...
Užsisakiau vėl - žiūrėsiu, ką gausiu šį kartą.
O dėl wool baltos -- taip - labai "putli", jei reikia daryti derinį ar aploną sluoksnį -- sunkiai gaunasi g.gif
Atsakyti
man ir ėriuko balta vilna putli smile.gif bet vis tiek geresnė už wool. Daugiau neturiu su kuo palyginti smile.gif
Atsakyti
Man eriuko balta sluoksna tai labai patinka ,o ypac 18 .jokio putlumo veliant nera.o sudedant tai balta visada tokio puresne,gal todel ,kad nera taip stipriai chemiskai apdorota.
o del velimosi ,tai vienos veliasi geraiu ,kitos blogiau.Litwool spalvu palete man patinka ,tik sutinku ,kad nuotraukos tai tikrai realiai neparodo spalvos doh.gif .veliasi man ten visos spalvos panasiai,o juoda visur veliasi sunkiau.

o idomu ta is ornamentu 24 mikronu storio .kazin kaip ten ji.18 tai brangoka,o ana labai storai jau skamba. g.gif
Atsakyti
Ornamentu 24 mikonu, labai spalvos grazios, veliasi man panasiau kaip mazo eriuko. Plaukas pesasi labai ilgas. 18 mikronu sluoksna pas juos fantastiska.
Atsakyti
QUOTE(fancycolor @ 2010 11 04, 14:54)
Ornamentu  24 mikonu, labai spalvos grazios, veliasi man panasiau kaip mazo eriuko. Plaukas pesasi labai ilgas. 18 mikronu sluoksna pas juos fantastiska.

mazaseriukas.lt ir ornamentai.lt turi to paties tiekejo 18 mic. vilna, nes nuotraukos net tokios pacios vilnu, o ir bandzius esu pirkt is abieju - spalvos tikrai tos pacios. Tik kad mazoeriuko.lt kaina mazesne 18 mic vilnos.
Atsakyti
Mama uzsisakius buvo is litwool zelandietisko karsinio ,tai oranzines spalvos nemazai ten buvo tai prakstiskai ismetimuj. tiek blink.gif siuksliu , pjuvenu ar ko ten,vienu zodziu isrinkti neina.pabande velti, tai taip viskas isriskejo doh.gif siaubas.ka nemato ka zmonem deda nors nuvesk ir akis isbadik
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 11 05, 15:11)
Mama uzsisakius buvo is litwool zelandietisko karsinio ,tai oranzines spalvos nemazai ten buvo tai prakstiskai ismetimuj. tiek blink.gif  siuksliu , pjuvenu ar ko ten,vienu zodziu isrinkti neina.pabande velti, tai taip viskas isriskejo doh.gif  siaubas.ka nemato ka zmonem deda nors nuvesk ir akis isbadik

na nezinau g.gif gal sumaisete lietuviska su zelandiska? g.gif
kiek teko pirkt tai tokiu bajariu nebuvo, o jei netinka man kas jie mielai pakeicia mirksiukas.gif ir akiu niekad niekam nedraskau, blush2.gif
tiesiog graziai paprasau biggrin.gif
pabandykit ir jus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 06 lapkričio 2010 - 20:30
Tai kad butume pirke dabar tai taip ,o cia pirkta pries kelis menesius .o lietuviska as ir esu pirkusi tai man del siuksliu nepatiko,bet tai ju netiek budavo,o cia siaubas.va del to ir uzsakinejom zelandietiska.
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 10 22, 12:57)
kas čia tai parduotuvei atsitiko???? ar čia tik man vienai kažkokias vėliavas išmeta  blink.gif

Man atsidaro be problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 11 06, 23:02)
Tai kad butume pirke dabar tai taip ,o cia pirkta pries kelis menesius .o lietuviska as ir esu pirkusi tai man del siuksliu nepatiko,bet tai ju netiek budavo,o cia siaubas.va del to ir uzsakinejom zelandietiska.

na jei oranzine buvo lietuviska tai cia jau atskira sneka,
ji naturali nekarbonizuotair tt...
jei norit svarios be siuksliu tai tik zelandiskas karsinys ir aisku ismirkytas sieroj mirksiukas.gif
na bet jei guli ir nenaudojat paprasykite gal pakeis mirksiukas.gif
cia mano draugiskas patarimas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 08 lapkričio 2010 - 22:54
Ne aiskiai as gal parasiau ,nes as zinau ,kad lietuviska su siukslem.tai del tos priezasties ir neperku jos.pirkom zelandietiska.tai zelandietiska ir buvo siukslina.bet tai dabar jau viskas, kaip sakoma iskarto netikrini, pasitiki tai taip ir gaunasi.mama ja issideliojo velt pradejo,o kadangi jos smulkios ir nemate,o kai akinius uzsidejo issigando.nei gaminio nei vilnos doh.gif
Atsakyti