Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės ir kitos parduotuvės velėjėlems

QUOTE(Molė @ 2010 10 22, 12:58)
Aš įeinu  bigsmile.gif

o, aš jau irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 10 22, 13:45)
o, aš jau irgi smile.gif

Is ryto veleveles ir man rode smile.gif
Atsakyti
o kas žino kaip vilna ornamentai.lt g.gif ?
Atsakyti
Markse, ornamentų vilna labai gera. Karšinio buvau pirkus vasarą kokius 2 kg, dovanoms suvėliau tapkes, labai gerai veliasi, traukiasi gal šiek tiek daugiau nei įprastai, spalvos neleidžia beveik visiškai. Susivelia nenuadojant karšto vandens, po karšto/šalto vandens procedūrų praktiškai man jau nieko nebesusitraukė. Vienintelė juoda spalva stipriai dažė, bet vėlėsi vis tiek labai gerai.
Esu bandžius ir jų sluoksną, irgi labai gera.
Atsakyti
mėtausi tarp ornamentų ir mažo ėriuko unsure.gif Ornamentuose šilko mažesniais gabalėliais yra, ir vilna mažesniais kiekiais, ir šilko pluoštai mažesniais kiekiais smile.gif ėriuke man spalvos tinkamesnės doh.gif ir vilna 21 mikrono.
Atsakyti
ornamentuose sluoksna brangi ,nebent kaina pasikeite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 10 25, 12:12)
ornamentuose sluoksna brangi ,nebent kaina pasikeite  biggrin.gif

nu 9,5 lt/100 g (24 mikr)...tiek pat ir ėriuke, tik kad ten šiek tiek minkštenė (21 mokr). o kokybė? nes va iš wool tai man nepatiko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 25 spalio 2010 - 11:24
QUOTE(markse @ 2010 10 25, 11:24)
nu 9,5 lt/100 g (24 mikr)...tiek pat ir ėriuke, tik kad ten šiek tiek minkštenė (21 mokr). o kokybė? nes va iš wool tai man nepatiko  unsure.gif

O kas wool nepatiko? Tik šiandien iš jų gavau, dar nevėliau -- spalvų paletė gersnė nei ėriuke...
Beje - iš ėriuko pavasarį siųsta vilna ir dabar siųsta -- ta pati spalva (atspalvis), tas pats kodas - bet veliasi VISIŠKAI kitaip. Pvz. pavasarinė juoda - liuks vėlėsi thumbup.gif , o dabar gauta -- sugadinau gaminį - labai prastai veliasi...
Atsakyti
pasirinkau ėriuką, užsakiau daug, nu žiūrėsiu kaip čia bus unsure.gif

iš wool juoda labai prastai vėlėsi (kadangi aš nelabai dar žinau, kas yra veliasi gerai ir blogai, bet patyrusi vėlėja įvertino, kaip prastai besiveliančią). Pieninė išvis kažkokia nešlampanti doh.gif žodžiu, galutiniam variante į skalbyklę šaliką kišau biggrin.gif tai va liko dukriukui gerklei aprišinėt biggrin.gif violetinė ir šviesiai pilka, abi kažkokios pilkai violetinės murzinos. O taip tikėjausi tokią gražią švelnią violetinę gaut smile.gif bet vėlėsi ta pilkoji neblogai. Na čia tikriausiai kaip papuola....
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 10 25, 13:54)
pasirinkau ėriuką, užsakiau daug, nu žiūrėsiu kaip čia bus  unsure.gif

iš wool juoda labai prastai vėlėsi (kadangi aš nelabai dar žinau, kas yra veliasi gerai ir blogai, bet patyrusi vėlėja įvertino, kaip prastai besiveliančią). Pieninė išvis kažkokia nešlampanti  doh.gif  žodžiu, galutiniam variante į skalbyklę šaliką kišau  biggrin.gif  tai va liko dukriukui gerklei aprišinėt  biggrin.gif  violetinė ir šviesiai pilka, abi kažkokios pilkai violetinės murzinos. O taip tikėjausi tokią gražią švelnią violetinę gaut smile.gif  bet vėlėsi ta pilkoji neblogai. Na čia tikriausiai kaip papuola....

Labas, ar išbandei ėriuko vilną?
Aš privėliau iš wool vilnos -- man patiko thumbup.gif , viskas gerai - kol kas naudojau baltą, šviesiai ir tamsiai pilkas, šviesiai ir tamsiai melsvą. Šiaip - atspalvių paletė man wool labiau patinka - daug daugiau pereinančių atspalvių. Tik jų spalvų nuotraukos labai nevykusios. kai nežinai realiai spalvos - perki aklai. ne iš nufotografuoto mažyčio kuokštelio apie tikrą spalvą spręsti sunku.
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 10 28, 17:03)
Labas, ar išbandei ėriuko vilną?

thumbup.gif kaip tik dabar dirbu. Galiu pasakyt, kad vilnelė tikrai minkštesnė. veliasi lengviau (o gal čia mano įgūdžiai viską daro???? nes kaip tik mokausi dar). Spalvos visos praktiškai tokios kaip puslapyje. O dar užsisakiau siūlomų rinkinių tris variantus, tai išvis labai patenkina bigsmile.gif
Atsakyti
Na litwool. ati as jau guodžiausi vienai forumieti, kad nusivyliau labai. Spalvos visiskai neatitinka ju puslapyje. Na gal man tik pasitaike. Vietoj sviesaus dzinso gavau baisia alyvine...Tai buvau labai nepatenkinta. Be to, balta vilna, kazkaip putliai veliasi, suvelus gaunasi vis tiek pasiputus.
Mazo eriuko spalvos man patinka, bet veliasi man ne taip gerai negu is ornamentu.
Atsakyti