Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės ir kitos parduotuvės velėjėlems

[quote=Aliira,2010 09 19, 16:21]
aš perku spalvotą šifoną iš ornamentų. Jie turi 1,5 m pločio. Jie turi ir internetinę parduotuvę, nes normalia kiek žinau turi tik Kaune.
http://feltingsupplies.livingfelt.com/ čia yra visiokio gėrio, bet kainos prasme, man atrodo nieko geresnio nesigauna

Tai vieninteleje ornamentu parduotuveje ir radau kazka panasaus i tai ko ieskau. 1,5 plocio? Tokiu nemaciau, bet gal atmeciau kaip netinkama velimui g.gif reiks dar karta paziureti biggrin.gif

aciu thumbup.gif

Atsakyti
Taigi šilko galima užsisakyti ir didmeninėmis kainomis. Jei perki rulona.
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2010 09 21, 20:59)
Taigi šilko galima užsisakyti ir  didmeninėmis kainomis. Jei perki rulona.

Kadangi neplanuoju uzsiimti didmena, tai nesinori pirkti rulono, nebent prie ko nors prisideti bigsmile.gif jei kas pirktu ne balta ir ne juoda silko rulona, tai brukstelkit i AZ, galbut musu skoniai sutaps ir as prisidesiu prie pirkinio! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatuksss @ 2010 09 22, 14:39)
Kadangi neplanuoju uzsiimti didmena, tai nesinori pirkti rulono, nebent prie ko nors prisideti  bigsmile.gif  jei kas pirktu ne balta ir ne juoda silko rulona, tai brukstelkit i AZ, galbut musu skoniai sutaps ir as prisidesiu prie pirkinio!  thumbup.gif

Balta yra geriausia pirkti. nusidažai kaip nori mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas gal žinote kut šiauliuose pigiausia vilna vėlimui?
Atsakyti
vvaidute,ziurint kokios tau reikia.Sluoksna siauliuose ziauriai brangi,siustis gerokai pigiau ,kad ir maza kieki.o karsinio kaina tai praktiskai visur ta pati.as perku sagu pasaulyje arba audiniuose priesais janonio gimnazija.
Atsakyti
ačių už atsakymą eisiu ieškoti
Atsakyti
Apie dazyma pagalvojau, taciau baisoka uzsiimti tuom, nes tada dar reiks ir dazu ieskoti ir su jais eksperimentuoti scare.gif jau matau vaizda: pirstai rudi, vonia kaip po karo... doh.gif
Atsakyti
sonatuksss,as vienoje dailes parduotuveje pirkau silkui dazus.tai fantastika,vanduo po dazymo visiskai svarus,visas spalvas silkas sugere. thumbup.gif
Atsakyti
Reiks bandysi, aciu uz padrasinima Blansyte friends.gif
Atsakyti
QUOTE(jogurtele @ 2010 09 06, 20:10)
Man labai patinka www.mazaseriukas.lt  4u.gif Vilna gera, turi ir silko, ir garbaneliu, pluostu dekoravimui ir kitu priedu velimui. Atsiuncia taip pat greitai, taiko nuolaidas, nors ir siaip kainos tikrai geros. Pabandykit, gal kuriai patiks smile.gif

kas čia tai parduotuvei atsitiko???? ar čia tik man vienai kažkokias vėliavas išmeta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 10 22, 11:57)
kas čia tai parduotuvei atsitiko???? ar čia tik man vienai kažkokias vėliavas išmeta  blink.gif

Aš įeinu bigsmile.gif
Atsakyti