Man tai pati pirma mintis ,pamacius ta masina,ir buvo del adatu.Turbut reikia ivaldyti ta technika ,kad isvengti tokio luzimo.Idomu bus pamatyti ka ten pridirbai
QUOTE(blansyte @ 2010 09 07, 12:08)
Man tai pati pirma mintis ,pamacius ta masina,ir buvo del adatu.Turbut reikia ivaldyti ta technika ,kad isvengti tokio luzimo.Idomu bus pamatyti ka ten pridirbai
Kol kas nieko rimto nepridirbau, tik adateles aplauziau
Seip velt reikia ant nuvelto pagrindo, tai manau galima graziaus aplikacijas sukurti, tasytes isdekoruoti. Zodziu dabar tik laiko rasti ir adateles maziau lauzyt
QUOTE(sonatuksss @ 2010 09 07, 08:45)
Tik atkreipkite dėmesį, kad jie turi ir lietuviškos vilnos. Lietuviška vilna yra kiek kitokia, šiurkštesnė...
QUOTE(sonatuksss @ 2010 09 07, 09:45)
Nera uz ka Zinoma, paeksperimentuok Tik taip ir atrasi is kur mieliausia pirkti Man tiesiog patinka mazaseriukas.lt ir del vilnos kokybes, ir del kainos, ir del taikomu akciju
Man irgi patinka mazas eriukas,ir perku ten daug,bet neaplenkiu ir wool.lt ir dabar is woool nuostabiu spalvyciu sluoksnos parsisiunciau.kaip suprantu ,tai jie patys dazo,uztat ir atspalviu ivairesniu isgauna .Pas mazaeriuka vilnele svelnesne,lygesne ,pas wool ji ne tokia tvarkinga,bet man tinka ir patinka
Kazkaip sunkiai man su wool.lt si karta.. visa savaite neimanoma sutarti laiko kada galeciau atsiimti uz sakymo (esu is Vilniaus) gal cia tik si karta... Tad vakar pasmalsavau ir uzsisakiau siek tiek vilnos pabandymui is mazaseriukas.lt. Labai nustebau, kai siryt gavau zinute, jog mano uzsakymas jau issiustas, nors uzsisakiau vakar 22 val.! Tai bent operatyvumas Buvau maloniai nustebinta, nes mane siek tiek stabde tai, kad jie is Kauno, o norisi vilna pamatyti gyvai Na, manau, kad greit suzinosiu kokia ten vilnele
Ps. iki siol pagrinde pirkdavau vilna is Vilnos namu, ju kokybe puiki
Ps. iki siol pagrinde pirkdavau vilna is Vilnos namu, ju kokybe puiki
QUOTE(sonatuksss @ 2010 09 09, 09:10)
Kazkaip sunkiai man su wool.lt si karta.. visa savaite neimanoma sutarti laiko kada galeciau atsiimti uz sakymo (esu is Vilniaus) gal cia tik si karta...
sonatuksss cia gal tau tik si kart nepasiseke, man taip nepasitaike nei karto
kas liecia wool.lt tai ju sandelys kitam mieste ir kartais tenka palaukti kol bus surinktas ir atvestas is sandelio uzsakymas i vilniu
beto sake kad greit atidarys firmine parduotuve ir bent jau vilnietems nebereiks ilgai laukti -atsiimant siuntini gyvai pasiziuresit ir nusipirksit vietoj
o del kainu... kolkas neradau geresniu uz wool.lt
visada gaunu didmenines (pastoviems klijentams ) nors kartais ir nenuperku reikiamo kiekio virs 3 kg
Merginos o is uzsienio is kur perkate? Pavyko rasti pora puslapiu JAV, tik dabar bandau suskaiciuoti ar pigiau iseina. Juk turetu kazkas buti.... ir priedu veltiniams didesnis pasirinkimas
QUOTE(Aliira @ 2010 09 17, 09:40)
Merginos o is uzsienio is kur perkate? Pavyko rasti pora puslapiu JAV, tik dabar bandau suskaiciuoti ar pigiau iseina. Juk turetu kazkas buti.... ir priedu veltiniams didesnis pasirinkimas
O gal galite įmesti nuorodas
Jau turiu vilna tikrai nebloga, bandysim ir pamatysim kas ir kaip
Papildyta:
Turiu klausima del silko, gal kuri perkate ne salius, o silka kitiems tikslams (rubeliams)? Vilniuje keliose parduotuvese radau tik margus silko sifonus, o internetinese pardutotuvese tik baltos spalvos.. O taip norisi pabandyti nusivelti kokia suknyte, laukia grazi proga, taciau silko nerandu
QUOTE(Padangė @ 2010 09 10, 09:24)
sonatuksss cia gal tau tik si kart nepasiseke, man taip nepasitaike nei karto
kas liecia wool.lt tai ju sandelys kitam mieste ir kartais tenka palaukti kol bus surinktas ir atvestas is sandelio uzsakymas i vilniu
beto sake kad greit atidarys firmine parduotuve ir bent jau vilnietems nebereiks ilgai laukti -atsiimant siuntini gyvai pasiziuresit ir nusipirksit vietoj
visada gaunu didmenines (pastoviems klijentams ) nors kartais ir nenuperku reikiamo kiekio virs 3 kg
Papildyta:
Turiu klausima del silko, gal kuri perkate ne salius, o silka kitiems tikslams (rubeliams)? Vilniuje keliose parduotuvese radau tik margus silko sifonus, o internetinese pardutotuvese tik baltos spalvos.. O taip norisi pabandyti nusivelti kokia suknyte, laukia grazi proga, taciau silko nerandu
QUOTE(sonatuksss @ 2010 09 18, 13:45)
Jau turiu vilna tikrai nebloga, bandysim ir pamatysim kas ir kaip
Papildyta:
Papildyta:
aš perku spalvotą šifoną iš ornamentų. Jie turi 1,5 m pločio. Jie turi ir internetinę parduotuvę, nes normalia kiek žinau turi tik Kaune.
http://feltingsupplies.livingfelt.com/ čia yra visiokio gėrio, bet kainos prasme, man atrodo nieko geresnio nesigauna