Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės ir kitos parduotuvės velėjėlems

Taip yra tokiu masinu ir sausam velimui gal visai neblogai g.gif Taciau, kai manes asmeniskai nezavi sausas velimas, tai ir velimo masinos nezavi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rututu @ 2010 05 24, 22:10)
Taip yra tokiu masinu ir sausam velimui gal visai neblogai  g.gif Taciau, kai manes asmeniskai nezavi sausas velimas, tai ir velimo masinos nezavi  biggrin.gif

na kaip suprantu niekas ju dar nera isbandes
gal visai geras daiktas yra tik vis dar neatrastas lotuliukas.gif
Atsakyti
Padange,todel niekas ir nebando,nes i paziurejus matosi ,kad nera jau toks reikalingas daiktas,o kaina tai jau ohoho,tai kada gi atsipirks ji wub.gif
Atsakyti

O as galvoju su laiku tokia nupirkt rolleyes.gif
Del atsipirkimo ir nezinau, bet kaip galetum pvz. sau palta isdekoruoti bigsmile.gif ar koki pleda. Zodziu tikrai butu kur pritaikyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 26 liepos 2010 - 13:28
na taip tai ir yra kokiam padekoravimui ,ar didesniam daiktui kirptas vietas pabadyti.
bet ,man rodos,ant audinio norint koki dekora is vilnos nubadyti tai juk irgi ne kiekvienas audinys tam tinka .koks kietesnis pasitaikys,tai adatos momentaliai suluzines. g.gif .
As pokolkas tokiam daiktui nesubrendau biggrin.gif
Atsakyti
Na štai radau kur galima pasigrožėti tokios mašinos veikimu. Man atrodo verta dėmesio ir kaina ne labai didelė apie 500 Lt., žiūrint kokį modelį rinktis.
Čia galima pasižiūrėti jos veikimo video filmuką http://siuvimomasinos_lt/1/video-11
Atsakyti
Natalyte4, aciu uz nuorodele bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
O kodėl nebeveikia w.vilnosfabrikas? Kaži ten tik laikinai taip ar jau su visam, ir jei laikinai, tai kada vėl pradės prekiauti? Kažkaip man atrodo, kad ten didžiausias vilnos pasirinkimas... Gaila, kad neveikia...
Atsakyti
Taip, uzsidare ir atrodo, kad visam sad.gif
Gal kas zinote kita gera parduotuve?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonatuksss: 06 rugsėjo 2010 - 09:47
QUOTE(sonatuksss @ 2010 09 06, 10:47)
Taip, uzsidare ir atrodo, kad visam sad.gif
Gal kas zinote kita gera parduotuve?

Man labai patinka www.mazaseriukas.lt 4u.gif Vilna gera, turi ir silko, ir garbaneliu, pluostu dekoravimui ir kitu priedu velimui. Atsiuncia taip pat greitai, taiko nuolaidas, nors ir siaip kainos tikrai geros. Pabandykit, gal kuriai patiks smile.gif
Atsakyti
Si karta bandau wool.lt, taciau gal reiks eksperementuoti smile.gif

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2010 05 23, 17:48)
jei kas išbandys parasykit atsiliepimus mirksiukas.gif

Skubu pasigirti, kad nuo penktadienio turiu tokia masina rolleyes.gif Pasidovanojau sau vasatos uzbaigimo proga flirt.gif

Tikrai nenusivyliau thumbup.gif Privelia greitai ir kokybiskai bigsmile.gif Tik kol kas man labai greitai luzta adatos g.gif Per pirma vakara sugebejau sulauzyt 5 adatas, per savaitgali dar 2 doh.gif Na as labai tikiuosi, kad cia del to, kad dar neperkandau jos iki galo rolleyes.gif , nes vien adateles (5 vnt.) nepigus malonumas - pakelis kainuoja 35 lt + man dar siuntimas 10 lt, nes as ne vilniete unsure.gif
Atsakyti