Taip yra tokiu masinu ir sausam velimui gal visai neblogai Taciau, kai manes asmeniskai nezavi sausas velimas, tai ir velimo masinos nezavi
QUOTE(rututu @ 2010 05 24, 22:10)
Taip yra tokiu masinu ir sausam velimui gal visai neblogai Taciau, kai manes asmeniskai nezavi sausas velimas, tai ir velimo masinos nezavi
na kaip suprantu niekas ju dar nera isbandes
gal visai geras daiktas yra tik vis dar neatrastas
Padange,todel niekas ir nebando,nes i paziurejus matosi ,kad nera jau toks reikalingas daiktas,o kaina tai jau ohoho,tai kada gi atsipirks ji
O as galvoju su laiku tokia nupirkt
Del atsipirkimo ir nezinau, bet kaip galetum pvz. sau palta isdekoruoti ar koki pleda. Zodziu tikrai butu kur pritaikyt
na taip tai ir yra kokiam padekoravimui ,ar didesniam daiktui kirptas vietas pabadyti.
bet ,man rodos,ant audinio norint koki dekora is vilnos nubadyti tai juk irgi ne kiekvienas audinys tam tinka .koks kietesnis pasitaikys,tai adatos momentaliai suluzines. .
As pokolkas tokiam daiktui nesubrendau
bet ,man rodos,ant audinio norint koki dekora is vilnos nubadyti tai juk irgi ne kiekvienas audinys tam tinka .koks kietesnis pasitaikys,tai adatos momentaliai suluzines. .
As pokolkas tokiam daiktui nesubrendau
Na štai radau kur galima pasigrožėti tokios mašinos veikimu. Man atrodo verta dėmesio ir kaina ne labai didelė apie 500 Lt., žiūrint kokį modelį rinktis.
Čia galima pasižiūrėti jos veikimo video filmuką http://siuvimomasinos_lt/1/video-11
Čia galima pasižiūrėti jos veikimo video filmuką http://siuvimomasinos_lt/1/video-11
Natalyte4, aciu uz nuorodele
O kodėl nebeveikia w.vilnosfabrikas? Kaži ten tik laikinai taip ar jau su visam, ir jei laikinai, tai kada vėl pradės prekiauti? Kažkaip man atrodo, kad ten didžiausias vilnos pasirinkimas... Gaila, kad neveikia...
Taip, uzsidare ir atrodo, kad visam
Gal kas zinote kita gera parduotuve?
Gal kas zinote kita gera parduotuve?
QUOTE(sonatuksss @ 2010 09 06, 10:47)
Man labai patinka www.mazaseriukas.lt Vilna gera, turi ir silko, ir garbaneliu, pluostu dekoravimui ir kitu priedu velimui. Atsiuncia taip pat greitai, taiko nuolaidas, nors ir siaip kainos tikrai geros. Pabandykit, gal kuriai patiks
Si karta bandau wool.lt, taciau gal reiks eksperementuoti
Aciu!
Aciu!
QUOTE(Padangė @ 2010 05 23, 17:48)
jei kas išbandys parasykit atsiliepimus
Skubu pasigirti, kad nuo penktadienio turiu tokia masina Pasidovanojau sau vasatos uzbaigimo proga
Tikrai nenusivyliau Privelia greitai ir kokybiskai Tik kol kas man labai greitai luzta adatos Per pirma vakara sugebejau sulauzyt 5 adatas, per savaitgali dar 2 Na as labai tikiuosi, kad cia del to, kad dar neperkandau jos iki galo , nes vien adateles (5 vnt.) nepigus malonumas - pakelis kainuoja 35 lt + man dar siuntimas 10 lt, nes as ne vilniete