Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės ir kitos parduotuvės velėjėlems

QUOTE(Maia @ 2009 12 04, 13:52)
nerandu siame duotame puslapyje latekso pardavime...

bet as naudoju silikona, ir nieko prasciau nepastebiu, vaikas laksto per slidzias plyteles, ir labai saugiai jauciais, negriuvineja.

ten pas juos i velimo reikmenys ideta
tikiuosi niekas nesupyks kad nukopinsiu blush2.gif ir paviesinsiu ax.gif

*Naujiena. Prekiaujame skystu, naturaliu lateksu. Kaina: 200gr.- 15lt. 500gr. - 35lt, 1l. 60lt. Didesniems kiekiams taikome nuolaidas.

blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 04 gruodžio 2009 - 18:58
QUOTE(vilytte @ 2009 12 04, 14:39)
Lateksas, irgi mėnesį pavaikščiojus, savo amortizacines savybes gerokai praranda. Bent jau didelio skirtumo tarp latekso ir silikono nematau, nors šeimyna nuo vasaros pabagos vaikšto su lateksuotais tapukais.

didziausias skirtumas tas,kad silikonas siaubingai slysta ant slapiu grindu. brolis jas vadindavo "tapkes zudikes" biggrin.gif
silikonas mano supratimu tinka gera koordinacija turintiem zmonem smile.gif ir tai......nes vaikiukui ar senyvam zmogui neduok die padet koja ant ka tik isplautu grindu...arba palietos balutes is buteliuko.
Atsakyti
Nežinau, bet man ir lateksu teptos slysta pakankamai ant šlapių grindų, nežinau skirtumo, kaip būtų su teptomis silikonu, nes netepiau niekada.
Atsakyti
Aha, man irgi ant šlapių gringų lateksuotos kuo puikiausiai slysta. Be to su jokiom veltom tapkės ant šlapio nelabai pavaikščiosi, juk jos imlios vandeniui. Kažkaip pas mane du maži vaikai, bet iš kur tų balų namie gali būti aš nežinau. Jei kas išsipila, gi į balą nelimpam. O grindys jei parketas tai po valymo kažkiek drėgnos (bet gi šlapiai niekas jo nevalo), bet tikrai nešlapios, ir momentaliai išdžiūsta.
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 10 15, 13:35)
Mergaitės, kur perkat lateksą tapkučių padukams Kaune? Ir koks kiekis, kaina?
Dėkui parašiusioms  4u.gif  4u.gif

man irgi labai norisi suzinoti smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Pirkau as lateksa is wool.lt . Atsiliepimu kategorisku kol kas pateikt negaliu. Vaikas laksto neslysta, nors ant balos atsistojus nebuvo, bet ant slidaus linoleumo nieko, normaliai. Tik jau baisiai jis amoniako kvapa skleidzia. O siaip, kas dar, na pirmas jo sluoksnis patepus kaip ir permatomas, o sekantys tai jau ne visai, nors man tai nekliudo .

Tad palyginus kainos ir kokybes santyki as likau patenkinta smile.gif
Atsakyti
Zenania, aš veltinio namuos pirkau. Tai lygiai tas pats. Amoniako kvapas akimirksniu pasišalina, tik tept gal nemalonu, o ir su spalva viskas tas pats. Viena bėda, kad ilgiau panešiojus, jis tokią murziną spalvą įgauna. Kaip kramtoškė kur ant žemės pasivoliojus doh.gif , bet to turbūt neišvengsim.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Perskaiciau, kad Siulu oaze zada prekiauti sluoksna, tad ir as nutariau jiems pasukti.
Deja, bet dar kol kas neturi, bet zada. rolleyes.gif
O ju karsinys tikrai super thumbup.gif
Spalvu palete puiki. Kaina 1 kg 54 lt. Pasiderejau tai dar 2 lt numete.
Pristate tiesiai man i namus - NEMOKAMAI. ( Vilniuje ) Kaip i kitus miestus nezinau.
Vienu zodziu uzeikit ir pamatysite pacios:
http://www.siuluoaze...es/velimo-vilna

Sekmes
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 12 23, 09:55)
Zenania, aš veltinio namuos pirkau. Tai lygiai tas pats. Amoniako kvapas akimirksniu pasišalina, tik tept gal nemalonu, o ir su spalva viskas tas pats. Viena bėda, kad ilgiau panešiojus, jis tokią murziną spalvą įgauna. Kaip kramtoškė kur ant žemės pasivoliojus doh.gif , bet to turbūt neišvengsim.

na viskas issiteplioja

mazeles tapke isskalbiau ir vel kaip naujos svarios grazios ax.gif
Atsakyti
Uzsukite ir apsidairykite mirksiukas.gif

www.mazaseriukas.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rututu: 22 vasario 2010 - 09:34

yra nauja parduotuve

www.rankdarbiupasaulis.lt smile.gif
Atsakyti
Kur perkat lateksa Klaipedoj, kiek kainuoja?
Atsakyti