Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės ir kitos parduotuvės velėjėlems

QUOTE(srauni_upe @ 2009 11 26, 17:03)
o jų puslapyje kainos nurodytos brangesnės
http://www.siuluoaze...-vilna-karsinys

hm....

na as skambinau nurodytu tel ir vaziavom i parduotuve. del mazmeniniu kainu nepatikslinsiu, bet didmenines tos pacios kas ir nurodyta.
Atsakyti
O jie (ta Siūlų oazė) sluoksna neprekiauja?
Atsakyti
dar neprekiauja sluoksna,bet ruosiasi greitu laiku prekiauti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2009 11 25, 14:57)
Ar kas jau bandėt "Vernito" sluoksną? Planuoju penktadienį iki Marijampolės palėkt. Bet norėtųsi žinoti apie kokybę - gal visai neverta...

kiek man zinoma vernitas bent jau pries men neturejo sluoksnos ax.gif
buvau nuvaziavus tai tik karsini turi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 28 lapkričio 2009 - 22:36
Senukų prekių kataloge latekso nepavyko rasti .... rašėte, kad galima naudoti silikoną, ėjai pasiknisti į statybinių medžiagų kampą likusį nuo buto remonto. Radau thumbup.gif ir jis tikrai nesmirda Ravak firmos, sakyčiau net kvepia smile.gif bandysiu ryt ant savo tapkiukų burbuliukus dėlioti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aliira: 28 lapkričio 2009 - 23:23
QUOTE(Padangė @ 2009 11 28, 22:25)
kiek man zinoma vernitas bent jau pries men neturejo sluoksnos ax.gif
buvau nuvaziavus tai tik karsini turi  blush2.gif

Na va, ar jie nežino patys kuo prekiauja ar ką g.gif Skambinau į parduotuvę Vernito, sakė sluoksna...
Atsakyti
Vakar buvau abc - tik karšinys buvo.
Atsakyti
Rašiau e-meilu i siulu oaze,sake,kad greitu laiku prekiaus ir sluoksna,o dabar tik karsinys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2009 11 28, 23:20)
Senukų prekių kataloge latekso nepavyko rasti .... rašėte, kad galima naudoti silikoną, ėjai pasiknisti į statybinių medžiagų kampą likusį nuo buto remonto. Radau  thumbup.gif  ir jis tikrai nesmirda Ravak firmos, sakyčiau net kvepia  smile.gif  bandysiu ryt ant savo tapkiukų burbuliukus dėlioti ax.gif

o as uzmaciau kad wool.lt pradejo prekiauti lateksu thumbup.gif
kaip tik reiks isbandyt vaikam tapuku priveliau drinks_cheers.gif
o del silikono nebijai uzsmust? blink.gif jis slidus ir tapukams nelabai tinka g.gif (bent jau pas man tai grindys ir taip slydzios doh.gif )
nors kai isbandysi pranest kaip ten su juo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 30 lapkričio 2009 - 16:06
Gal zinot kur butu galima silko nusipirkt salikams velti nebrangaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 11 30, 17:06)
o as uzmaciau kad wool.lt  pradejo prekiauti lateksu  thumbup.gif
kaip tik reiks isbandyt vaikam tapuku priveliau drinks_cheers.gif
o del silikono nebijai uzsmust? blink.gif  jis slidus ir tapukams nelabai tinka g.gif  (bent jau pas man tai grindys ir taip slydzios doh.gif )
nors kai isbandysi pranest kaip ten su juo  mirksiukas.gif

nerandu siame duotame puslapyje latekso pardavime...

bet as naudoju silikona, ir nieko prasciau nepastebiu, vaikas laksto per slidzias plyteles, ir labai saugiai jauciais, negriuvineja.
Atsakyti
Lateksas, irgi mėnesį pavaikščiojus, savo amortizacines savybes gerokai praranda. Bent jau didelio skirtumo tarp latekso ir silikono nematau, nors šeimyna nuo vasaros pabagos vaikšto su lateksuotais tapukais.
Atsakyti