Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės ir kitos parduotuvės velėjėlems

Merginos, o vilna latvijoje pigiau manot? Nes i viena latviska foruma parasiau uzklausima tai man pasiule i ebay ieskotis o internetu uzsakyti nezino kur galima utu latvijoje. Na cia mano paiesku rezultatas blush2.gif
Atsakyti
ebay brangu,nesamone siustis g.gif
latvijoje turi buti gerokai pigiau,tik reikia rasti kur.Lietuvoje prekiaujama daugiausia latviška vilna wub.gif
Atsakyti
na tuomet siulau rasyti laiskus latvijos imonems prekiaujanciomis siulais arba gal net audiniais
na as ir pati kas 2-3 men i riga uzsuku, todel mane taip pat domina sis variantas. Jei turesiu kokios info parasysiu smile.gif
Papildyta:
na stai ir pirmasis mano atradimas
http://www.dzijas.lv...products_id=553 thumbup.gif
Papildyta:
hmmm, tik karsinys g.gif
Atsakyti
Sveikutes
kiek man zinoma tai lietuvoj praktiskai visos parduotuves prekiauja latviska vilna karsiniu... o latvietes nevelia ten veltinis nepopuliarus kaip pas mus blush2.gif tai gal ir neprekiauja taip masiskai parduotuves, g.gif nors cia tik mano pamastymai ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Ar kas jau bandėt "Vernito" sluoksną? Planuoju penktadienį iki Marijampolės palėkt. Bet norėtųsi žinoti apie kokybę - gal visai neverta...
Atsakyti
Sveiki, noreciau dar karteli uzsimint apie wool.lt lietuviska karsini. Siandien is jo velia tapkutes. Pries tai teko velt burbuliukus ir "desrytes" karoliams, tai kaip ir nepastebejau kazkokiu kokybes savybiu. Bet vat su tapkem.... sad.gif Veliau, veliau, nu nenorejo man susivelt, vargais negalais pabaigiau, bet liko jie minkstoki ir pukuoti labai.

Nors gal ne man sprest, as is pradedanciuju, bet zelandietiskas karsinys man pas juos patiko labiau.

Jei kas naudos Vernito sluoksna parasykit. Kaip kokybes santykis su kaina?
Atsakyti
Merginos ziurekit ka radau http://www.skelbimai...na-1189318.html ,
ka tik skambinau, sake imant ne maziau kaip 1kg taikoma didmenine kaina, 54lt uz 1kg. BET!!! I ta 1 kg galima imti spalvu po 100g bigsmile.gif , tai iseina kad 100g 5.4lt. Nzn del kokybes, bet sake zelandietiskas karsinys is latvijos. Man patiko spalvu palete.
Atsakyti
Merginos, kur dabar nusipirkti vilnos garbanėlių kai vilnos fabrikas neprekiauja?
O latekso tapukams? Gal pasidalinsit kur perkat sluoksną Kaune? Pirkau Casa lanoj, bet didesniems darbams brangokai gaunasi. Žiūrėjau, kad ornamentai truputį pigiau prekiauja, kas pirkot iš jų?
Atsakyti
aš iš ornamentu pirkau balta sluoksna ir dar naturalios keliu rusiu.man tai patiko thumbup.gif
Atsakyti
iš ornamentų pirkau natūralią ir dažytą sluoksną, dažytą karšinį ir vaivorykštinę vilną. labai patiko. balta natūrali sluoksna ypač greit susivelia. dabar pradėjo prekiaut ir zelandietiška sluoksna-tos nebanžiusi.
Atsakyti
Ornamentų sluoksną aš irgi išbandžiau, visos spalvos gerai vėlėsi, o balta tai, kaip rašė Bulaukiux, ypač greit susivėlė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2009 11 25, 17:32)
Sveiki, noreciau dar karteli uzsimint apie wool.lt lietuviska karsini. Siandien is jo velia tapkutes. Pries tai teko velt burbuliukus ir "desrytes" karoliams, tai kaip ir nepastebejau kazkokiu kokybes savybiu. Bet vat su tapkem.... sad.gif Veliau, veliau, nu nenorejo man susivelt, vargais negalais pabaigiau, bet liko jie minkstoki ir pukuoti labai.

Nors gal ne man sprest, as is pradedanciuju, bet zelandietiskas karsinys man pas juos patiko labiau.

Jei kas naudos Vernito sluoksna parasykit. Kaip kokybes santykis su kaina?

tapkes veliu iš lietuviško karšinio ir jos susivelia, tiesiog daiktas stambesnis, reikia labiau paplušėti.
Papildyta:
QUOTE(zeniania @ 2009 11 25, 18:43)
Merginos ziurekit ka radau http://www.skelbimai...na-1189318.html ,
ka tik skambinau, sake imant ne maziau kaip 1kg taikoma didmenine kaina, 54lt uz 1kg. BET!!! I ta 1 kg galima imti spalvu po 100g  bigsmile.gif  , tai iseina kad 100g 5.4lt. Nzn del kokybes, bet sake zelandietiskas karsinys is latvijos. Man patiko spalvu palete.

o jų puslapyje kainos nurodytos brangesnės
http://www.siuluoaze...-vilna-karsinys

hm....
Atsakyti