Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(andriuska @ 2008 10 31, 11:45)
aš kaip tik labai nebrangios muilinės paieškos stadijoje (dukrai ir sau. ne visuomet paranku ir norisi nešiotis su savimi visko daug, sunkaus ir brangaus....juolab pvz. atskleidė tikrąją tiesą). jei netyčia užmatysit kokią akciją - duokit žinoti. kaip tikras lietuvis ieškau nebrangios (200-300lt), bet geros biggrin.gif

Ten kazkur taip pat buvo panasoniko ir leikos palyginimas - irgi gana idomios isvados. Paskaitai ir supranti, kad fotografuoja tikrai ne fotoaparatas g.gif

Sekmes paieskose 4u.gif
Atsakyti
tylu, ramu, dedu kritikai is archyvu smile.gif

user posted image
Atsakyti
wyshnia, liguistai nemegstu pasviru foto lotuliukas.gif o siaip be idealios technines kokybes nematau kazko. asmenine, simpatiskos paneles foto... JB idealus, kokybe ideali smile.gif palyginus sia foto, su tomis kur rodei siomis dienomis (porele ir atsisipindi namas baseine), si nublanksta asmeniskumu, kuris manes visai nekabina, nes paneles nepazistu blush2.gif
Atsakyti
Super, tylejau, tylejau, bet nebeislaikiau, ....man labai patinka. tu ne vyshnia, tu vuschniu vyshnia :)Jeigu bite maja sudirbs tavo foto, nekreipk demesio.. jau puse metu ji niekam neduoda gero ivertinimo... bite maja drinks_cheers.gif ja
QUOTE(wyshnia @ 2008 11 01, 16:19)
tylu, ramu, dedu kritikai is archyvu   smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 01 lapkričio 2008 - 17:34
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 11 01, 18:27)
Super, tylejau, tylejau, bet nebeislaikiau, ....man labai patinka. tu ne vyshnia, tu vuschniu vyshnia :)Jeigu bite maja sudirbs tavo foto, nekreipk demesio.. jau puse metu ji niekam neduoda gero ivertinimo...

zveriuk, butum motera PMS'ine isvadinciau. o dabar belieka viska vidurio amziaus krizei, blogai nuotaikai, magnetinems audroms suversti tavo replika tongue.gif dar pries kelias diena bite pagyre degute uz geras dvigubos ekspo nuotraukas ir tai tikrai ne vienetiniai atvejai mirksiukas.gif taip kad spjaudai i sulini...
Atsakyti
g.gif As irgi nesutinku, kaip pastebejau, tingi Bite rasyti ta pati per ta pati vidutinems, neidomioms foto, bet ir visi tingi. Bet kai kadras vertas nors menkesnio komentaro, visada (kaip man atrodo) taikliai paraso, ir ne tik sukritikuoja rolleyes.gif

Wyshnia, nu man patinka rolleyes.gif Gal vos vos pasukciau i desine puse, man ta tamsi deme (durys, krumai) apsunkina kaire puse g.gif bet vel gi galiu klisti. O bendrai kad ir i seimos albuma, man patinka ja nagrineti

Atsakyti
Žvėrie, kažkodėl aš pajutau sarkazmą tavo žodžiuose unsure.gif gal ir klystu, bet.... g.gif

Wyshnia, laikykis kėdės dabar lotuliukas.gif prisipažinsiu, kad anksčiau jau mačiau tą foto. dabar kai žiūriu, man norisi šiek, kad mergina būtų link vidurio ir šiek tiek mažesnis pasvirimas. bet patinka va tokio tipo nuotraukos ant laiptų, prie durų.
ai, Sansara, iš kur tu matai asmeniškumą nuotraukoj? mane tavo tokios taiklios įžvalgos kartais stebina g.gif Wyshnia gi net neužsiminė, kas čia per mergina.
Atsakyti
Sveikutės, neseniai atradau šį fotografavimo skyrelį, bet vis dar skaitau 1 dalį blush2.gif tačiau prisiskaičiau ir nutariau plėsti fotografavimo įgūdžius. Ir ką gi... Turiu kažkokią nuotrauką, tačiau noriu sužinoti, ko jai trūksta.
user posted image

Bandžiau dar ir apkarpyt, tačiau man čia kažko labai trūksta...

user posted image

Taigi, su nekantrumu laukiu patarimų rolleyes.gif
Atsakyti
o man wyshnios nuotrauka kai tik pasiziurejau, tai is karto uzsinorejau, kad butu be merginos. siaip man irgi patinka tokio tipo, kzk seni laiptai, durys, sakos. pasvyrimas siuo atveju man patinka. o va ta mergina tai nzn - nei tai pozuoja, nei tai nepozuoja, kazkaip nesusigroja ji su ta aplinka, mazdaug - prisesiu, jeigu jau reikia foto akcento.
Atsakyti
o as ne is archyvu tongue.gif noreciau komenraru, labiausiai del spalvu mirksiukas.gif ar atrodo naturalios, ne kzk tai keistos g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
bite, nesvarbu kas yra nuotraukoje per zmogus, vis tiek ji gali pateikti asmeniskai, arba ne. kaip ir savo vaika, jis gali but nuotraukoje tik mano vaiku, o gali buti aplamai vaiku ir sietis su vaikystes, zaidimo, liudesio ar kitom savokomis bendrai ir nesvarbu, kad tu jo nepazisti ar pazisti. si foto asmeniska, nes mergina ziuri i objektyva, sypsosi fotografui ir man jokiu kitu asociaciju be idealiai kokybiskos, simpatiskos merginos nuotraukos ir nekyla. todel ir sakau - asmeniska. o ta pati mergina pasidejus koki krepsi tarp koju ziurinti kur nors i kaire, jau gali but ne asmeniska nuotrauka ir tureti kazkokia bendra asociacija... ai, nesidelioja man mintys rytais lotuliukas.gif primaliau jauciu...
bet cia kaip statusu "seimyniniam albumui", jei foto asmeniska ir niekam kitam vertybes be tevu ir seneliu neturi, tai ir siunciam ja ten. o jei yra daugiau nei asmeniskumas, tada sakom "kabina", "ant sienos", "ant saldainiu dezutes" ir panasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Gaziulka, man spalvos su magenta g.gif ypac daug jos antroje foto

Laukineja- kodel sepija? Erdves baisiai truksta, ijungtas blicas. Prie ko ten pirstai? Perfotografuoti bigsmile.gif
Atsakyti