Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 10 30, 22:45)
Aciu  4u.gif  O del tos sienos ar namiokas ar cia tiesiog prie komplimento biggrin.gif

o koks galetu buti namiokas? g.gif man atrodo, "ant sienos" anasko kalboj reiskia auksciausia ivertinima mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu  4u.gif  O del tos sienos ar namiokas ar cia tiesiog prie komplimento biggrin.gif
Neturiu kur kabinti verysad.gif Kol kas kaip komplimentas bigsmile.gif Bet mano atmintis gera mirksiukas.gif labai gera mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 30 spalio 2008 - 22:54
QUOTE(Gaziulka @ 2008 10 31, 00:48)
o koks galetu buti namiokas? g.gif man atrodo, "ant sienos" anasko kalboj reiskia auksciausia ivertinima mirksiukas.gif
Ot tai suvare mane biggrin.gif ka as zinau, gal atviruka nori pasidaryt, buta cia gi pas mus tokiu atveju.. susigedau blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomones del mano nuotrauku 4u.gif Man paciai gal pirma ir trecia patinka. Anasko, tikrai kazkaip griuna antroji smile.gif Gaziulka, apie serija nepagalvojau g.gif smile.gif

Grethenn
, grazus peizazas. Brokuotas ( hihihi.gif ), bet man patinka wink.gif

Anasko, nu gi zinok, kol nepasakei, kad suns ieskot reikia, tai nepastebejau jo net unsure.gif Tik vaikiuka prie tvoros g.gif

pinga, jb normalus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 10 31, 00:47)
Pavadinimo negaliu sugalvoti, bet  sunioko gaila  verysad.gif Patrauke zanras mane, paciai gal ir neiseina, o ziureti tai labai  rolleyes.gif
Na man to suniuko taip pagailo, kad net nuotraukos vertint nebegaliu..
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 10 30, 22:41)
pinga, nu ner is ko cia j/b daryt, as atsiprau cool.gif paieskok geresnes foto su geresne kompozcija, daugiau tonu, pustoniu, gal geriau normaliam dienos apsvietime fotkinta, gal tada labiau matysis, gerai ta j/b darai ar ne.

Na nuotraukos nekomentuosiu, bet jb manau teisingas smile.gif

Ačiū, merginos už atvirumą blush2.gif Nu višta visai pasijaučiau, man ta nuotrauka visai nieko atrodė doh.gif Gal kad anksčiau nieko apart berželių nebuvau nufotografavusi, tai čia kad ir ne į temą, bet kažkas kitokio gavosi biggrin.gif Nu ir kaip tą akį ištreniruot...
O galite tiksliau nupasakoti, kas ten negerai? Ar jau tiek negerai, kad net nera ką pasakoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 31, 01:03)
Brokuotas ( hihihi.gif )
hihihi.gif aga, matau kad kzkas ne taip su foto, bet nesuprantu kodel, lyg kokybe turetu buti gera (nekalbu apie dangaus isdegimus, nes jie man cia teisingi atrodo, didina sviesos skverbimosi ispudi, bet lyg susiliejus g.gif gal uzsizaidziau su layeriais ir prigadinau kzko

Papildyta:
O galite tiksliau nupasakoti, kas ten negerai? Ar jau tiek negerai, kad net nera ką pasakoti doh.gif
[/quote]Bijau kad nera ax.gif na visiskai eilinis kadras su blicu dar nusisukusio susikuprinusio zmogaus
Atsakyti
bet gi žiauru, g9 ar ne virš štukos kainuoja blink.gif

nesupratau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo friske: 30 spalio 2008 - 23:15
QUOTE(friske @ 2008 10 30, 22:14)
bet gi žiauru, g9 ar ne virš štukos kainuoja blink.gif
nesupratau  g.gif

Man atrodo apie canono muilinike kalba eina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 30, 23:22)
Man atrodo apie canono muilinike kalba eina smile.gif

as irgi taip supratau. ir tu ja lyg ir turi. o andriuska stebisi, matyt, kad muiline tiek daug kainuoja, kai veidrodiniai kai kurie dabar vos virs 1000.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 30 spalio 2008 - 23:24
aga kalbejau apie canon. brangus jis, nors pirkau praeita ziema .kazina r kaina nukrito g.gif hmm...nesvarbu rolleyes.gif
gal apie cia nuotrauka. man paciai idomu, kas su ja netaip? cia fotografuota namuose, vakare ir jaucias triuksmai uz kairej nuotraukos pusej? klystu?

http://public.fotki....os/img6729.html

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(friske @ 2008 10 30, 23:40)
aga kalbejau apie canon. brangus jis, nors pirkau praeita ziema .kazina r kaina nukrito  g.gif  hmm...nesvarbu  rolleyes.gif
gal apie cia nuotrauka. man paciai idomu, kas su ja netaip? cia fotografuota  namuose, vakare ir jaucias triuksmai uz kairej nuotraukos pusej? klystu?

http://public.fotki....os/img6729.html

aciu 4u.gif

nezinau, ar cia triuksmu jau reikia vadinti, ISO - 800, tai ir matosi tas grudelis labiau negu prie mazesnio. akmenys kaip akmenys, kompozcija gana neaiski, ir sviesa irgi keistokai - ant galiniu akmenu labiau, nors jie ne fokuse, o tas didelis prieky tamsesnis. nebent toks sumanymas buvo.
Atsakyti