Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Na zinot, man tikrai rimta problema su kadravimu. gal galetumete padeti? cia nemeginau niekaip kadruot, ikeliu originalu kadra
Ir zinoma kitokios kritikos laukiu smile.gif cia toks greitas ekspromtinis portretas, tai kiek buitiskai atrodo smile.gif

user posted image
Atsakyti
grethen, kirpti virsaus ir kaires norisi man g.gif faina foto.

Ca_girl thumbup.gif vaikai
Atsakyti
Ca-girl, nepaprastai nuostabios nuotraukos.Ir kaip tu prikalbinai taip natūraliai vaikučius pozuoti blink.gif . Super wub.gif

Grethen, man kaip visad per daug erdvės smile.gif . Visą baltą plotą iki pakaušio kirpčiau, trūksta dešinėj erdvės, trūksta katinėlio ausyčių. Va į tą pusę būčiau plačiau pasidavusi, kairę dar kažkiek kirpčiau. Bet tokia iš manęs ir kritikė, pačiai diržo rekia biggrin.gif
Tiesa, bet spalvos-superinės: žydros akys ( abiejų) pilkas rūbas, katinuko pilka galvytė thumbup.gif . Su spalvom liuksiškai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidulia: 11 lapkričio 2008 - 18:25
Labas !!!

Matau, kad prakalbot apie mirti, tai ir aš biski pasivaidensiu.

Nelabai aš čia aktyvus buvau, jau daug laiko blush2.gif , nes kažkokia depresuha buvo
užėjus, kad fotikas prie ranku nelipo, nors tu ka, bet tema sekti tai tikrai labai buvo įdomu. įdomių ir vertingų dalykų prirašėt.

O apie laidotuves fotografuoti viena karta teko ir man, ir daugiau nenoriu. Nors mirusių žmonių nebijau, bet kažkaip nejauku.
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2008 11 11, 19:24)
bet  kažkaip nejauku.

sutinku. Ir kažin kam labai jau smagu fotkinti laidotuves, aš net ISO aukštinau iki begalybės, kad su blykste nespragsėti smile.gif . Tačiau, jei reikia, tai ir norėjau suprast ar laidotuvių nuotraukas įmanoma pamatyt, padaryt kažkiek meniškai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2008 11 11, 18:23)
Ca-girl, nepaprastai nuostabios nuotraukos.Ir kaip tu prikalbinai taip natūraliai vaikučius pozuoti blink.gif . Super wub.gif

Tas ir yra, kad nepozuota. Jau kokie faini vaikai ir pykosi ir meilinosi, grazu buvo ziureti. Mama berniuka subare, kad oziu nerodytu, o as "nieko nieko, tegul rodo, kaip tik faina...' thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 11 11, 20:22)
grethen, kirpti virsaus ir kaires norisi man  g.gif faina foto.

Na as visaip meginau ir vis tik i kvadrata ipaisiau... va taip va.. bet vis tiek negerai atrodo, per daug kaires, virsugalvio noretus daugiau ir ausytes truksta.
taciau arba kvadratas arba taisiklingas staciakampis.

user posted image

Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 11, 20:28)
Tas ir yra, kad nepozuota. Jau kokie faini vaikai ir pykosi ir meilinosi, grazu buvo ziureti. Mama berniuka subare, kad oziu nerodytu, o as "nieko nieko, tegul rodo, kaip tik faina...' thumbup.gif
Nu kokie nerealus man tokie vaikai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 11, 17:46)
"Santykiai"...

super smile.gif labai nuotaikinga, natūralu ir žavinga...praktiškai matau suaugusių žmonių užuomazgas...ale ne tokie ir maži jie jau...

aš irgi imu "nebepasitenkinti" savo sigmute... ax.gif
Atsakyti
Bacardi tikrai 2 paskutines foto daug geresnes, sviesenes.

Ca-girl, nu liuks, kaip grazu biggrin.gif o kodel j/b, kur tavo spalvos bigsmile.gif

Grethen, trumpam as idesiu kaip as karduociau, bet as irgi nelabai mestre sitame reikale biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 11 11, 21:20)
Grethen, trumpam as idesiu kaip as karduociau, bet as irgi nelabai mestre sitame reikale biggrin.gif
Aciu, va as irgi sitaip meginau smile.gif tik nzn dabar ar sitaip geriau ar kvadrate g.gif
dar viena, su kitu reksu biggrin.gif va cia man kadravimas kaip tai patinka, nors ir lapces katino nukapojau smile.gif

user posted image

Beje, labai dekoju Evitafoto, pagaliau susitvarkiau su spalvom keldama i interneta 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti