Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2008 10 30, 19:43)
Ikeliu siek tiek mazesnes 4u.gif

man gal trečia labiausiai g.gif nors antra ir patiko. gražus j/b. nors kai buvau, wyshnia ir parodė kaip daro su Elzės pluginu, bet man taip namie vis tiek nesigavo doh.gif biggrin.gif

nu jau kad wyshnia rodo, tai ir aš įmesiu smile.gif ten bebūdama užsimaniau fish-eye'aus unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 30 spalio 2008 - 20:06
QUOTE(bite maja @ 2008 10 30, 21:59)
nu jau kad wyshnia rodo, tai ir aš įmesiu smile.gif ten bebūdama užsimaniau fish-eye'aus  unsure.gif
Man pirma labai patiko smile.gif o antra visai ne
Atsakyti
ziuriu i visu ryskias foto ir pavydas ima rolleyes.gif , gal kas galetu paaiskint kaip nuotraukose isgauti ta skaidruma ir ryskuma? g.gif kaip bebandyciau neiseina, o gal fotoaparato nemoku nustatyt g.gif
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 30, 18:21)
Wyshnia, grazu, svaru  4u.gif

4u.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 10 30, 18:30)
Wysnia, zinai ziurejau ziurejau i tas foto ir supratau, kad man bene taip graziau butu biggrin.gif
Jei tik pasakysi, tuoj pat isimsiu  4u.gif

Aha irgi idomiai. Reik grizt ten bitele, ka manai? g.gif O del isemimo, neimk, lai lieka ateities kartoms biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 10 30, 18:59)
man gal trečia labiausiai  g.gif nors antra ir patiko. gražus j/b. nors kai buvau, wyshnia ir parodė kaip daro su Elzės pluginu, bet man taip namie vis tiek nesigavo  doh.gif  biggrin.gif

nu jau kad wyshnia rodo, tai ir aš įmesiu smile.gif ten bebūdama užsimaniau fish-eye'aus  unsure.gif

Kita kart konspektuotis, o ne miegot turesi wink.gif O kur tu cia taip pirmaja pamatei? g.gif Man labai subjektyviai, labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
[quote=wyshnia,2008 10 30, 21:46]
Aha irgi idomiai. Reik grizt ten bitele, ka manai? g.gif O del isemimo, neimk, lai lieka ateities kartoms biggrin.gif
Kita kart konspektuotis, o ne miegot turesi wink.gif O kur tu cia taip pirmaja pamatei? g.gif Man labai subjektyviai, labai patinka biggrin.gif
[/]

dėl grįžimo tai aš už lotuliukas.gif manau, kad neišnaudojom tos vietos, ypač į vakarą, kai tie stiklai spindėjo. gražu ten buvo.

pirmą užmačiau, kai jau beveik namo važiavom. atsimeni šitą?
user posted image

noriu nuomonės apie šitą. man ji keistokoka kompoziciškai ir atrodo sintetinė šie tiek unsure.gif tokia daugiau link nekabinimo lotuliukas.gif
user posted image

Atsakyti
As traukiu is archyvu mastau.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 10 30, 23:30)
noriu nuomonės apie šitą. man ji keistokoka kompoziciškai ir atrodo sintetinė šie tiek unsure.gif tokia daugiau link nekabinimo  lotuliukas.gif
Va kai kito miesto gatves, tai mane visada kabina.. sunku vertinti. bet aha, manyciau link nekabinimo biggrin.gif va kad ta pati pirmoji kabina tai uztikrintai sakau, o sita ne del kompozicijos, bet del elementu joje. tik bernuzelis gerai zygiuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 30 spalio 2008 - 21:46
O, kiek nuotrauku clap.gif
Atsakyti
čia mano bandymas daryti JB.. laukiu kritikos ir pamokymų blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Degute, patiko tas tavo dvigubas piliakalnis, idomiai isejo, idomi kompozicija, ir pataikyk taip bigsmile.gif

Duoma, pirma foto patiko, dangaus spalvos, menulis, bokstas irgi nieko.
Uostas- nelabai, tik dangus patiko 4u.gif Apie kaktusa jau viska parase.

Viktorija 09-ugnis kaip ugnis 4u.gif

Zuzu, lyg viska ir pasake g.gif tik galiu pasakyti, atsargiai reikia su spalvom, siandien patinka, po 3 menesiu ne, o nieko jau nepadarysi rolleyes.gif Is savo patirties sakau blush2.gif

Wyshnia, pirma-baisiai patiko, patinka kad linijos issiskyria ties ta porele, daug minciu atsiranda. Antra man vaziuoja i desne blush2.gif jei klystu, kas nors irodykit kad ne blush2.gif nes dabar pagristi negaliu, tik vidine nuojauta tokia. O vat uztat 3 kadras man stabilus ir prie ko prikibti nerandu. Saunuole!!!

Bite Maja, pirma patinka, kuom nezinau, tiesiog traukia ir itraukia i virsu. O antra- man bardakelis, labai daug viskuo.
O 4- tokia man schmoll.gif bet ta mergina sedinti tai labai papuostu gera kadra blush2.gif

Grethen, man labai patinka rolleyes.gif Nu tikrai tokia nuotaika, kad noreciau toki kadra ir pati tureti rolleyes.gif ant sienos

Pinga, man nepatinka kad blykste ijungta rolleyes.gif O j/b man patinka
Atsakyti
Grethenn, neblogai trauki. L patrauklus savo sviesa, nuotaika, ta miglele kadras. spalvos irgi rolleyes.gif

pinga, nu ner is ko cia j/b daryt, as atsiprau cool.gif paieskok geresnes foto su geresne kompozcija, daugiau tonu, pustoniu, gal geriau normaliam dienos apsvietime fotkinta, gal tada labiau matysis, gerai ta j/b darai ar ne.

wyshnios man visos patiko, kzk neskirstyciau - viena labiau, kt ne. man jos serija - viena ideja skirtingais kampais.

bites majos jauciuos neigali komentuot, kol kas nesuprantu ir nelabai matau tokiu kadru pati, tai nesijauciu galinti vertinti. nu man visos kzk miesto geometrija ir tiek doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 30 spalio 2008 - 22:42
QUOTE(pinga @ 2008 10 31, 00:18)
čia mano bandymas daryti JB.. laukiu kritikos ir pamokymų  blush2.gif
Na nuotraukos nekomentuosiu, bet jb manau teisingas smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 10 31, 00:35)
Grethen, man labai patinka  rolleyes.gif Nu tikrai tokia nuotaika, kad noreciau toki kadra ir pati tureti rolleyes.gif ant sienos
Aciu 4u.gif O del tos sienos ar namiokas ar cia tiesiog prie komplimento biggrin.gif
Atsakyti
Pavadinimo negaliu sugalvoti, bet sunioko gaila verysad.gif Patrauke zanras mane, paciai gal ir neiseina, o ziureti tai labai rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti