Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 11 09, 20:47)
kadangi gvildenama tokia tema, gal kas nors norėtų paruošti kokio nors žinomo (arba nebūtinai žinomo, bet kažkuo įdomaus) portretisto gyvenimo ir kūrybos pristatymą ir paskatinti padiskutuoti ne tik apie savo ir ne tik pavienes nuotraukas? 4u.gif

o kuo blogai diskutuot apie savo ir pavienes nuotraukas smile.gif .. aišku įdomu sužinot ir apie kokį fotografą, bet pirmiausia manau būtų kritika mūsų darbams smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 09, 22:00)
Dios, gal per tamsu paros laika issirenki fotografavimui? Atverk diafragma, trumpink islaikyma, pakelk ISO.

tai kad nebūtinaitamsiu metu, visada taip gaunasi verysad.gif pvz čia
user posted image
Atsakyti
Dios, sumąžink foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2008 11 09, 22:51)
tai kad nebūtinaitamsiu metu, visada taip gaunasi  verysad.gif pvz čia

o jau dydis doh.gif su kuo fotografuoji? gal tikrai per ilgas išlaikymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 10 lapkričio 2008 - 08:22
QUOTE(westa @ 2008 11 09, 22:13)
o kuo blogai diskutuot apie savo ir pavienes nuotraukas  smile.gif .. aišku įdomu sužinot ir apie kokį fotografą, bet pirmiausia manau būtų kritika mūsų darbams  smile.gif

argi aš sakiau, kad blogai? kaip tik gerai smile.gif
kadangi ši tema pažengusiems, manau, kad labai naudinga ne tik savo foto rodyti ir komentuotis tarpusavyje, bet ir pasukti smegenus apie kokio nors autoriaus arba kelių autorių kūrybą aptariama tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 11 10, 08:22)
o jau dydis  doh.gif su kuo fotografuoji? gal tikrai per ilgas išlaikymas.

kai sumažinu,vaizdas beveik normalus. bet kai pilnas dydis, ryškumas va toks verysad.gif pas mane FujiFinepix S5600. su tuo išlaikymu visaip bandžiau, mažai kas keičiasi.
Atsakyti
Dios, čia yra triukšmai, pasižiūrėk kiek iso nustatyta?

...nors šiaip tai muilinukės panašia kokybe ir pasižymi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 10 lapkričio 2008 - 10:46
QUOTE(Smiltis @ 2008 11 09, 22:00)
aš galėčiau būtent apie Diane Arbus, jei kam įdomu, bet tik ne ateinančią savaitę  unsure.gif

yra puikus straipsnis apie Diane Arbus 7 meno dienose.. galima būtų jį sutraukt ir žymiausias autorės nuotraukas.. jei to užtenka, galėčiau sureferuot. pvz rytojui
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2008 11 10, 09:42)
kai sumažinu,vaizdas beveik normalus. bet kai pilnas dydis, ryškumas va toks  verysad.gif pas mane FujiFinepix S5600. su tuo išlaikymu visaip bandžiau, mažai kas keičiasi.

gal klystu, bet ir man atrodo, kad kaip muilinei viskas čia normaliai unsure.gif . veidrodinių kokybės su ja neišgausi.

QUOTE(westa @ 2008 11 10, 11:34)
yra puikus straipsnis apie Diane Arbus 7 meno dienose.. galima būtų jį sutraukt ir žymiausias  autorės nuotraukas.. jei to užtenka, galėčiau sureferuot. pvz rytojui

o liuks. būt gerai, jei į blogą po to sudėtumėm. o tai po to paskęs tarp temų.
Atsakyti
Kokių gražių portretų čia visą savaitgalį mačiau. Šaunuolės jūs.

QUOTE(sayonara @ 2008 11 10, 08:29)
bet ir pasukti smegenus apie kokio nors autoriaus arba kelių autorių kūrybą aptariama tema smile.gif

Kaip man tokie dalykai patinka (skaityti, rinkti, kaupti, kurti ir pateikti kitiems). Bet, deja, Kalėdų karštinė užgriuvo, tenka dirbti...
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 10, 11:34)
yra puikus straipsnis apie Diane Arbus 7 meno dienose.. galima būtų jį sutraukt ir žymiausias  autorės nuotraukas.. jei to užtenka, galėčiau sureferuot. pvz rytojui

O būtų labai faina thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
tada ok, rytoj pasistengsiu kad būtų pristatymas, o gal net ir šiam vakarui.. išties nuoroda į jos psl neatskleidė nei puse to, ka jau apie ja sužinojau.. labai įdomi portretistė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 10 lapkričio 2008 - 14:23