Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 09, 18:46)
va dar radau viena autoriu, jei jau kalba apie bjaurinima hihihi.gif uh kaip man patinka

Man rodos tavo tėtis tau nepadėkos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 09, 18:40)
Dabar nusimannaciu klausiu cia apie si objektyvaMy Webpage canon 24-105mm f/4L IS USM ax.gif
Atsiliepimai superiniai visgi L-ke. Bet sakau gal is jusu kas susidure ax.gif

Ca girl, shis objektyvas buvo mano pirmoji L-ke. Kokybishkas, tvirtas objektyvas, gana universalus. Bet man nepatinta. Tamsus. Tamsus. Tamsus. f4 yra mazai. Mazai zinok. Antra karta jo nepirkciau. Bet man jis savo darba atidirbo ir tebedirba. Nes kai turejom ji vieninteli, tai mm diapazonas didesnis buvo labai gerai. Bet ish esmes man jis nepatinka. Bandau tave atkalbet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 09, 18:40)

Dabar nusimannaciu klausiu cia apie si objektyvaMy Webpage canon 24-105mm f/4L IS USM ax.gif
Atsiliepimai superiniai visgi L-ke. Bet sakau gal is jusu kas susidure ax.gif

pritariu Raigei.. tamsus.. ypač jei norėsi naminių kadrų. lauke galbūt jis bus visai ,,draugiškas"..tai jei gali sau leist, gal pasiieškok šviesesnio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 09 lapkričio 2008 - 19:02
Ca_girl,
gal andriuska pats parasys, bet jis sake, kad sis objektyvas jam daug labiau patiko uz 24-70 mm. kriterijus manau jis pats issakys. jis bande abu.
Atsakyti
Kokia aktualia tema gvildenat 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 11 09, 20:53)
Man rodos tavo tėtis tau nepadėkos  hihihi.gif
Jis labai suprantingas biggrin.gif
Atsakyti
Jei jau prakalbom apie žmonių nu tarkim ne baisumo, bet ne gražiosios pusės rodymą, tai kol kas neradau kas būtų labiau nustebinę (net jau neina pasakyti kas sužavėję unsure.gif ), nei fotografės Diane Arbus darbai Čia. Kiek teko skaityti ji ir pati labai prieštaringa asmenybė, bet bent jau mane jos darbai kažkuom žiauriai traukia unsure.gif Jos beveik visi portretai daryti iš priekio, nes ji niekad nesistengė fotografuoti iš nemačių, o susipažindavo su modeliais ir norėdavo matyti jų akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 11 09, 21:33)
Jei jau prakalbom apie žmonių nu tarkim ne baisumo, bet ne gražiosios pusės rodymą, tai kol kas neradau kas būtų labiau nustebinę (net jau neina pasakyti kas sužavėję  unsure.gif ), nei  fotografės Diane Arbus darbai Čia. Kiek teko skaityti ji ir pati labai prieštaringa asmenybė, bet bent jau mane jos darbai kažkuom žiauriai traukia  unsure.gif Jos beveik visi portretai daryti iš priekio, nes ji niekad nesistengė fotografuoti iš nemačių, o susipažindavo su modeliais ir norėdavo matyti jų akis  smile.gif
Oj geruliai smile.gif bet cia jau pazvelgta is kitos puses, ne zmogaus baisumo pabrezimas, bet daugiau tragizmo, absurdo, tas kelia ziurovui isties stipria emocija, todel ir traukia smile.gif O Andzej Dragan matome daug dirbtinumo. Jis ir is grazuoliu pabaisas daro smile.gif
Bet man labai patiko Diane Arbus darbai, aciu smile.gif
Atsakyti
kadangi gvildenama tokia tema, gal kas nors norėtų paruošti kokio nors žinomo (arba nebūtinai žinomo, bet kažkuo įdomaus) portretisto gyvenimo ir kūrybos pristatymą ir paskatinti padiskutuoti ne tik apie savo ir ne tik pavienes nuotraukas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 09 lapkričio 2008 - 20:48
sveikos. įsiterpsiu biški. labai norėčiau patarimo. ką darau su fotiku netaip, kad fotkės dažnai gaunasi kaip sulietos?

user posted image
Atsakyti
Dios, gal per tamsu paros laika issirenki fotografavimui? Atverk diafragma, trumpink islaikyma, pakelk ISO.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 11 09, 20:47)
kadangi gvildenama tokia tema, gal kas nors norėtų paruošti kokio nors žinomo (arba nebūtinai žinomo, bet kažkuo įdomaus) portretisto gyvenimo ir kūrybos pristatymą ir paskatinti padiskutuoti ne tik apie savo ir ne tik pavienes nuotraukas? 4u.gif

aš galėčiau būtent apie Diane Arbus, jei kam įdomu, bet tik ne ateinančią savaitę unsure.gif
Atsakyti