Smiltis kažkur minėjai apie baltos juodos spalvos santykį nuotraukoj.. gal gali kiek plačiau?
beje dėl meeto.. man irgi geriau dar kitą savaitę
va sita man dar visai patinka, o tas seselis ant akies ar labai kliuna? man noretusi kad jis ne toks ryskus butu
Papildyta:
as ir i meeta noreciau , gal galiu prisijungt?
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 11 09, 16:41)
as ir i meeta noreciau , gal galiu prisijungt?
QUOTE(viktorija09 @ 2008 11 09, 14:44)
o kas per klausimas? būtina
QUOTE(westa @ 2008 11 09, 16:45)
o kas per klausimas? būtina
, o kaip del myto tariates? cia ar per az? labai noreciau sudalyvaut, todel ir klausineju , kad nepraleist
QUOTE(viktorija09 @ 2008 11 09, 14:50)
, o kaip del myto tariates? cia ar per az? labai noreciau sudalyvaut, todel ir klausineju , kad nepraleist
visada temoj tariamės
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 09, 14:55)
Sea nenoriu kabinėtis prie šios foto.. noriu tiesiog mėgautis..
QUOTE(westa @ 2008 11 09, 06:59)
Sea nenoriu kabinėtis prie šios foto.. noriu tiesiog mėgautis..
aciu
Smiltie, ten tas peizažas Pietinėje Vokietijoje
Westa, netrūksta meškio ausies man labai gražus Augustės pirmas portretas.
kadangi pati absoliučiai neįvaldžius potretų tai ir komentuoti sunku - būna arba man gražu arba ne (o tai jau yra subjektyvu)
dar vieną 'apkarpytą' portretą turiu, bet čia jau visa nuotrauka
tad dedu ją - dar vieną archyvinę, kad gaučiau spyrį į minkštą vietą ir eičiau naujų daryt
Westa, netrūksta meškio ausies man labai gražus Augustės pirmas portretas.
kadangi pati absoliučiai neįvaldžius potretų tai ir komentuoti sunku - būna arba man gražu arba ne (o tai jau yra subjektyvu)
dar vieną 'apkarpytą' portretą turiu, bet čia jau visa nuotrauka
tad dedu ją - dar vieną archyvinę, kad gaučiau spyrį į minkštą vietą ir eičiau naujų daryt
ir dar vieną praeito mėnesio bandymą turiu
čia - kaip pati matau - akis visiškai šešėlyje - turbūt bus didžiausias trūkumas?
ir dar klaida - kad vidudienį fotkinta
o kažkur buvau skaičius, kad kai kas "traukia akį iš šešėlio" - kaip tai reikia padaryt? gal kokią nuorodą...
čia - kaip pati matau - akis visiškai šešėlyje - turbūt bus didžiausias trūkumas?
ir dar klaida - kad vidudienį fotkinta
o kažkur buvau skaičius, kad kai kas "traukia akį iš šešėlio" - kaip tai reikia padaryt? gal kokią nuorodą...
Na bet jus mergaites ir saunuoles.. kaip gerai, ,kad nusprendeme mokytis pagal tema, ziuriu atsirado talentu
Viktorija 09, Tavo mociute nuostbi Sunku komentuot, idesiu panasu portreta paskatinimui. Man jis perglamoorintas, bet siaip kadravimo, spalvu, israiskos prasme neblogas (cia zinoma ne mano darbas )
Viktorija 09, Tavo mociute nuostbi Sunku komentuot, idesiu panasu portreta paskatinimui. Man jis perglamoorintas, bet siaip kadravimo, spalvu, israiskos prasme neblogas (cia zinoma ne mano darbas )