Ačiū jums. Ne, be stovo fotografuoju.
Nu va. dedu dar kelias.
Kažką reiktų su tuo laidu daryti. Bet neįsivaizduoju ką.
Šitoj kokybės nėra. Nes tada autobuse sedėjau.
QUOTE(Duoma @ 2008 10 30, 13:53)
Ačiū jums. Ne, be stovo fotografuoju.
Nu va. dedu dar kelias.
Nu va. dedu dar kelias.
o jei nebūtų laido, būtų gerai Tavo akimis?
na, gražus dangus gal, medžiai gražiai raizgosi. Bet ši foto man sako, kad gamta graži, o ne nuotrauka. Nuotrauka bent jau man yra nieko nesakanti. T.y. nesukelia to pasigėrėjimo ar emocijos, kurį iš principo turėtų sukelti fotografija kaip meno atmaina.
Duoma, jei pati matai, kad kokybės nėr ir net žinai to priežastį (judėjimas, autobuso stiklas), kodėl manai, kad šią foto verta čią kelti? (tai negalioja foto, kurių prastos kokybės priežastis tau pačiai neaiški, pvz. nežinai kodėl tie kaktusai apsikraštavo mėlynai, kodėl išsiplaukę ar dar kažkas. mes padėsim prastos kokybės priežastį rasti)
laidą su PS panaikinti ne taip ir sunku, bet kaip sayonara sako, jos prasmė nepasikeis, nors dangaus atspalviai ir labai puikūs, švelnūs ir gražiai pereinantys.
laidą su PS panaikinti ne taip ir sunku, bet kaip sayonara sako, jos prasmė nepasikeis, nors dangaus atspalviai ir labai puikūs, švelnūs ir gražiai pereinantys.
QUOTE(Duoma @ 2008 10 30, 15:53)
Taip issamiai moteriskes pakomentavo, kad nebeturiu ka ir pridurti su viskuo sutinkuQUOTE(wyshnia @ 2008 10 30, 18:59)
Keliu ir as kelias nuotraukas sutarsymams
Mrinavosi dar nuo meeto Viena tai susimarinavo gerai, del kitu dvieju abejoju
Na man labai patinka tie atspindziai, labai lengvos, skaidrios foto Mrinavosi dar nuo meeto Viena tai susimarinavo gerai, del kitu dvieju abejoju
O Tu dar naudoji koki siltinanti filtra? Visad Tavo jb fotose toks.. nemoku pasakyt, tiesiog, minkstumas, siltumas
Papildyta:
Ei, kodel isimtos, o as ir palikau! Isimu jei jau taip
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 30, 16:02)
Na man labai patinka tie atspindziai, labai lengvos, skaidrios foto
O Tu dar naudoji koki siltinanti filtra? Visad Tavo jb fotose toks.. nemoku pasakyt, tiesiog, minkstumas, siltumas
nespejau...
Ne filtro jokio, tik Elzes plug ina ir tai nieko ten per daug nespaudelioju
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 30, 16:04)
Na man labai patinka tie atspindziai, labai lengvos, skaidrios foto
Papildyta:
Papildyta:
pagalvojau, kad labai dideles, gausiu velniu dar kelsiu vakare vel pamazintas Aciu uz nuomone
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 30, 16:59)
Keliu ir as kelias nuotraukas sutarsymams
Norėjau vardinti, kuri labiausiai patiko, bet.. Patinka visos! Kiekviena savaip. Antra atrodė, kad mažiausiai patinka, bet ten labiausiai atsiskleidžia linijos, taip pat joje atspindys įdomiausias. Tik kas ten per baltas porelei po kojomis Trečioj to nesimato.
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 30, 17:06)
pagalvojau, kad labai dideles, gausiu velniu dar kelsiu vakare vel pamazintas Aciu uz nuomone
Nu va Normalus tas dydis (full screen režimas yra, jei netelpa )
Ikeliu siek tiek mazesnes
Degute, aciu uz nuomone - tas baltas, tai itariu maisiukas, bet klonuot bijau - nemoku
Degute, aciu uz nuomone - tas baltas, tai itariu maisiukas, bet klonuot bijau - nemoku
Wysnia, zinai ziurejau ziurejau i tas foto ir supratau, kad man bene taip graziau butu
Jei tik pasakysi, tuoj pat isimsiu
Jei tik pasakysi, tuoj pat isimsiu