Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ačiū jums. 4u.gif Ne, be stovo fotografuoju.
Nu va. dedu dar kelias.
Kažką reiktų su tuo laidu daryti. Bet neįsivaizduoju ką. g.gif
user posted image
Šitoj kokybės nėra. Nes tada autobuse sedėjau. unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2008 10 30, 13:53)
Ačiū jums.  4u.gif  Ne, be stovo fotografuoju.
Nu va. dedu dar kelias.
Kažką reiktų su tuo laidu daryti. Bet neįsivaizduoju ką.  g.gif
user posted image
Šitoj kokybės nėra. Nes tada autobuse sedėjau.  unsure.gif
user posted image

o jei nebūtų laido, būtų gerai Tavo akimis?
na, gražus dangus gal, medžiai gražiai raizgosi. Bet ši foto man sako, kad gamta graži, o ne nuotrauka. Nuotrauka bent jau man yra nieko nesakanti. T.y. nesukelia to pasigėrėjimo ar emocijos, kurį iš principo turėtų sukelti fotografija kaip meno atmaina.
Atsakyti
Duoma, jei pati matai, kad kokybės nėr ir net žinai to priežastį (judėjimas, autobuso stiklas), kodėl manai, kad šią foto verta čią kelti? mirksiukas.gif (tai negalioja foto, kurių prastos kokybės priežastis tau pačiai neaiški, pvz. nežinai kodėl tie kaktusai apsikraštavo mėlynai, kodėl išsiplaukę ar dar kažkas. mes padėsim prastos kokybės priežastį rasti)
laidą su PS panaikinti ne taip ir sunku, bet kaip sayonara sako, jos prasmė nepasikeis, nors dangaus atspalviai ir labai puikūs, švelnūs ir gražiai pereinantys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 30 spalio 2008 - 14:10
andriuska, jeigu ka, mes vis dar sergam visa seimyna, tai juosteles veliau atsiimsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2008 10 30, 15:53)
Taip issamiai moteriskes pakomentavo, kad nebeturiu ka ir pridurti smile.gif su viskuo sutinku
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 30 spalio 2008 - 17:02
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 30, 18:59)
Keliu ir as kelias nuotraukas sutarsymams biggrin.gif
Mrinavosi dar nuo meeto biggrin.gif Viena tai susimarinavo gerai, del kitu dvieju abejoju g.gif
Na man labai patinka tie atspindziai, labai lengvos, skaidrios foto smile.gif
O Tu dar naudoji koki siltinanti filtra? Visad Tavo jb fotose toks.. nemoku pasakyt, tiesiog, minkstumas, siltumas

Papildyta:
Ei, kodel isimtos, o as ir palikau! biggrin.gif Isimu jei jau taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 30 spalio 2008 - 17:05
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 30, 16:02)
O Tu dar naudoji koki siltinanti filtra? Visad Tavo jb fotose toks.. nemoku pasakyt, tiesiog, minkstumas, siltumas

doh.gif nespejau...

Ne filtro jokio, tik Elzes plug ina ir tai nieko ten per daug nespaudelioju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 30, 16:04)

Papildyta:
Ei, kodel isimtos, o as ir palikau! biggrin.gif Isimu jei jau taip smile.gif

pagalvojau, kad labai dideles, gausiu velniu dar biggrin.gif kelsiu vakare vel pamazintas smile.gif Aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 30 spalio 2008 - 17:07
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 30, 16:59)
Keliu ir as kelias nuotraukas sutarsymams biggrin.gif
Mrinavosi dar nuo meeto biggrin.gif Viena tai susimarinavo gerai, del kitu dvieju abejoju g.gif

Norėjau vardinti, kuri labiausiai patiko, bet.. Patinka visos! Kiekviena savaip. Antra atrodė, kad mažiausiai patinka, bet ten labiausiai atsiskleidžia linijos, taip pat joje atspindys įdomiausias. Tik kas ten per baltas porelei po kojomis g.gif Trečioj to nesimato.
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 30, 17:06)
pagalvojau, kad labai dideles, gausiu velniu dar biggrin.gif kelsiu vakare vel pamazintas smile.gif Aciu uz nuomone 4u.gif

Nu va unsure.gif Normalus tas dydis (full screen režimas yra, jei netelpa smile.gif )
Atsakyti
Ikeliu siek tiek mazesnes 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Degute, aciu uz nuomone - tas baltas, tai itariu maisiukas, bet klonuot bijau - nemoku doh.gif
Atsakyti
Degute, patinka tavoji foto su neaiskiu objektu 4u.gif

Wyshnia, grazu, svaru 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 30 spalio 2008 - 19:50
Wysnia, zinai ziurejau ziurejau i tas foto ir supratau, kad man bene taip graziau butu biggrin.gif

user posted image

Jei tik pasakysi, tuoj pat isimsiu 4u.gif
Atsakyti