Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2008 11 09, 09:42)
Laukiu pastabu... smile.gif
O man patiko viskas, ta tamsa nuotraukai suteikia mistiskumo, labai aiskiai isryskeja ranku susikabinimas, svarbiausia nuotraukos detale. tik virsaus kaire, tos linijytes, atrodo kad netycia su brushu butu pereita.. ir tas baltas remas dar labiau pabrezia ta vieta, ir siaip mano manymu jis cia netinka, nes foto dvelkia kita nuotaika, tokia santuria. remo atsisakyciau is vis smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 11 09, 14:21)
Grethen, tai neilgai metei fotiką į šoną  mirksiukas.gif hihihi.gif Liuks portretas  thumbup.gif Ir komentuok , netylėk, tavo komentarai geri ir konkretūs, taip kad pirmyn  mirksiukas.gif

O Dejavu tai daug savo kūdroje esančių foto čia buvo įdėjusi  thumbup.gif Ir ND netik portretas, bet ir gėlės, ir retro  smile.gif Ir beveik visas kitas ten esančias čia rodė  smile.gif Man irgi labai patinka jos foto, kaip ir Valandos taip pat  wub.gif
Na ta vakara baisiai supykau ant saves ir tikrai meciau, bet kita ryta pamaciau teti ir nebeistveriau, pamaciau vizija ir pasakiau sau, padarysiu kitaip biggrin.gif
Bet supratau, kad turiu viskuo daug labiau dometis. taip kad vis tik busiu santuresne ir pazadu sh nerodyti biggrin.gif

O del Dajavu, gal nemaciau foto, nes siame forume bendrauju nepilnus metus, gal tik puse. O gal isduotumet kaip vadinasi Valanda kudroje? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 09 lapkričio 2008 - 13:19
tęsiant portretų temą.. kritikai.. labiausiai kadruotei..

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 09, 13:16)
O gal isduotumet kaip vadinasi Valanda kudroje?  blush2.gif

K.M.. NU tikiuosi Valanda neužpyks kad išduodu unsure.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 09, 14:00)

na šiuo atveju man rankytės trūksta smile.gif Nors ir principo pritariu Californiagirl mintims, kad yra momentų, kur to net nepastebi smile.gif Bet šikart čia bent jau man ne tas momentas smile.gif O ir aplamai erdvės daugiau norisi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 09 lapkričio 2008 - 14:11
QUOTE(westa @ 2008 11 09, 16:00)
Palikciau daugiau apacios (pirstus) ir kirpciau kaires, vis tik talpinciau foto i taisiklinga staciakampi smile.gif o siaip labai malonus portretukas, spalvos, seseliai minksti, na grazu smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 11 09, 16:08)
K.M.. NU tikiuosi Valanda neužpyks kad išduodu  unsure.gif
Geras! Ziurejau pararelei k.s ir K.M. foto ir galvojau o kokios fainos fotografes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 09 lapkričio 2008 - 14:18
Lindra, Californiagirl ,taikliai surase trukumus foto 4u.gif

Californiagirl, man patinka labai ,tik gal truputi sviesiau galetu buti, bet ir siaip liuks 4u.gif

Westa, truksta truputi erdves, apacioje ir gal desineje puseje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 11 09, 14:08)
O ir aplamai erdvės daugiau norisi  g.gif

rankytę turiu.. bet va dėl tos erdvės.. jei taip nebūčiau apkarpius, būtų ne tai ,ko noriu išmokt.. noriu taip apkarpyt žmogų kad jam erdvės netrūktų smile.gif . vadinas neišėjo..turiu minčių dar kitaip kirpt

dar vienas.. ar ausies meškio trūksta? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 09, 14:18)
rankytę turiu.. bet va dėl tos erdvės.. jei taip nebūčiau apkarpius, būtų ne tai ,ko noriu išmokt.. noriu taip apkarpyt žmogų kad jam erdvės netrūktų  smile.gif . vadinas neišėjo..turiu minčių dar kitaip kirpt
dar vienas.. ar ausies meškio trūksta?  smile.gif

user posted image

nu meškio ausies man netrūksta, o vat erdvės vėl kiek nepamaišytų mano akiai mirksiukas.gif Galvojau kodėl man jos norisi, ir sugalvojau , kad kadangi fonas tamsus, o mergytės gražūs šviesūs plaukučiai ir šviesi oda jei aplinkui būtų daugiau tamsaus fono dar gražiau išryškėtų ir puikiai kontrastuotų su fonu . Jei fonas būtų šviesus, tada būtų kitaip, o dabar būtent kompoziciškai man nesižiūri smile.gif
Atsakyti
dedu kritikai ir as savo mociutes foto blush2.gif
Grethen, o apie mociutes, tai bent jau mano tai nesispyrioja, kai ja fotkinu, jai patinka tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 09, 16:18)
dar vienas.. ar ausies meškio trūksta?  smile.gif
Ne kiek netruksta, net gi sakyciau kirpt dar meskio pakausi, nes dabar gaunasi 2 lygiaverciai veidai. noretus meskio matyti maziau, o mergytes daugiau, bet cia jau kabinejimasisi, siaip patinka portretukas smile.gif
Atsakyti
Keletas ir mano mamisku portretu biggrin.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
Westa, man patinka 4u.gif ausies tikrai nepasigedau smile.gif

Viktorija, man fokusas i mociutes skara nuejes, noretusi kito kampo ir daugiau mociutes apacios gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 11 09, 14:26)
nu meškio ausies man netrūksta, o vat erdvės vėl kiek nepamaišytų mano akiai  mirksiukas.gif Galvojau kodėl man jos norisi, ir sugalvojau , kad kadangi fonas tamsus, o mergytės gražūs šviesūs plaukučiai ir šviesi oda jei aplinkui būtų daugiau tamsaus fono dar gražiau išryškėtų ir puikiai kontrastuotų su fonu . Jei fonas būtų šviesus, tada būtų kitaip, o dabar būtent kompoziciškai man nesižiūri  smile.gif

nenoriu erdvės.. būtų erdvės, būtų paprasta foto.. norisi įdomesnės kadruotės. kažkaip man atvirkščiai atrodė išbalansuota pakankamai foto, meškis lyg atsvara modeliui.. na nežinau net.. kas kiečia spalvų balansą - sutinku.. bet kaži kaip ta foto atrodytų baltam fone g.gif .. viskas nuskęstų jame g.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2008 11 09, 14:27)
dedu kritikai ir as savo mociutes foto  blush2.gif
Grethen, o apie mociutes, tai bent jau mano tai nesispyrioja, kai ja fotkinu, jai patinka  tongue.gif

user posted image

man labai trūksta akies.. nematau žvilgsnio kelio.. numanomai jis eina tiesiai, bet jei šiek tiek būtum paėjus į dešinę fotografuodama, būtų buvę geriau .. šiaip visai neblogai.. dar vienas blogumas, kuris danai nutinka.. fokusas laabai mėgsta pabėgt į margus rūbelius.. mano akimis čia jis lyg irgi kiek pabėgęs į skarutę.. šiek tiek platinčiau ryškumo zoną.

Sea pirmai per daug apačios per mažai erdvės.. iš šitos foto daryčiau kvadratuką.. o šiaip patinka.. modeliukas superinis.. antra.. na tokia kadruotė mano akimis ne vaikui.. noriu viso mažulės veidelio smile.gif

Grethenn pabijojau daugiau kirpt meškio, nes neitų suprast kas ten per gyvis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 09 lapkričio 2008 - 14:39
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 09, 16:35)

Viktorija, man fokusas i mociutes skara nuejes, noretusi kito kampo ir daugiau mociutes apacios gal g.gif

nu vat su fokusu tai neiseina man susikalbet doh.gif , zinau kad mano nuotraukose jis pabega, del to ir bandau vis is naujo, gal parbegs kada ten kur reikia biggrin.gif
Atsakyti