QUOTE(californiagirl @ 2008 11 09, 09:42)
Laukiu pastabu...
O man patiko viskas, ta tamsa nuotraukai suteikia mistiskumo, labai aiskiai isryskeja ranku susikabinimas, svarbiausia nuotraukos detale. tik virsaus kaire, tos linijytes, atrodo kad netycia su brushu butu pereita.. ir tas baltas remas dar labiau pabrezia ta vieta, ir siaip mano manymu jis cia netinka, nes foto dvelkia kita nuotaika, tokia santuria. remo atsisakyciau is vis QUOTE(Smiltis @ 2008 11 09, 14:21)
Grethen, tai neilgai metei fotiką į šoną Liuks portretas Ir komentuok , netylėk, tavo komentarai geri ir konkretūs, taip kad pirmyn
O Dejavu tai daug savo kūdroje esančių foto čia buvo įdėjusi Ir ND netik portretas, bet ir gėlės, ir retro Ir beveik visas kitas ten esančias čia rodė Man irgi labai patinka jos foto, kaip ir Valandos taip pat
Na ta vakara baisiai supykau ant saves ir tikrai meciau, bet kita ryta pamaciau teti ir nebeistveriau, pamaciau vizija ir pasakiau sau, padarysiu kitaip O Dejavu tai daug savo kūdroje esančių foto čia buvo įdėjusi Ir ND netik portretas, bet ir gėlės, ir retro Ir beveik visas kitas ten esančias čia rodė Man irgi labai patinka jos foto, kaip ir Valandos taip pat
Bet supratau, kad turiu viskuo daug labiau dometis. taip kad vis tik busiu santuresne ir pazadu sh nerodyti
O del Dajavu, gal nemaciau foto, nes siame forume bendrauju nepilnus metus, gal tik puse. O gal isduotumet kaip vadinasi Valanda kudroje?