AČIŪ
Wyshniai, Ca-Girl, SP, Sansara, Westa, Sea_, Bite, Opa, Smiltis už kometarus
Sansara, dėl to kamino vertimo į j-b - nelabai norėčiau sutikt
. man kaminas jau ir taip kaipo objektas - niurus atrodo, o jei dar j-b .. na, sutinku, kad nemoku gero padaryt, bet šį kartą renkuosi spalvas
Smiltis, ką turėjai omenyje, klausdama "iš kurios vietos fotkinau tą peizažą?"
na, nuo kito kalno
ar norėjai tiksliau sužinot vietovę?
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 08, 23:50)
Oi, girdi, as jam: "Teti, nu susirauk dar truputi, surauk antakius, buk susirupines, man fakturos reikia"
uch..! ir ko nepadarai dėl vaikų
Klausimuks - tas awytes pluginas arba Elzės pluginas - čia jie kažkaip prie PS , ar atskirai veikia?
Westa, gal per skype pamestum paskiau ir man, kai pati gausi?
labai knieti
Wyshnia, su gimtadieniu
Westa - mergaitė ant suolo man pirmoji įdomesnė - nuleista koja duoda įvairovės kadrui
Smiltis paaugliukė... na, gal aš kokių tai senamadiškų pažiūrų, bet tokiai gražiai mergaitei prie išsidraikiusių plaukų norisi ir žvilgsnio svajingesnio. bet gal aš nieko nesuprantu
Taip pasuktos akys meta ir mano žvilgsnį dešinėn.. todėl lieka nereikalingas plotas kairėje. (mano akiai)
Westa , noriu ir aš mokėt kaip akis paryškit, kad ir pigus triukas bet mokėt ir žinot
viarta gal turi kur išsisaugojus ir nebūtų sunku nukopint? Jei labai kartosies, gal į AŽ?
ir, na jei apie portretus - traukiu ir aš šį tą iš archyvo, nes mamiškai žiūrint, tai visos foto geros, o va - kaip iš šalies?