Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 08, 18:22)
Susiemiau per nakti  lotuliukas.gif  Jei rimtai.. nemaniau, kad patiks, ypac nemanau, kad gali kam patikti sioje temoje.. tieisog atsibodo islaizyti zmones, noriu parodyti juos tikrus, net gi dramatizuotus.
Tai mano tetis smile.gif

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
AČIŪ Wyshniai, Ca-Girl, SP, Sansara, Westa, Sea_, Bite, Opa, Smiltis už kometarus aciuks.gif

Sansara, dėl to kamino vertimo į j-b - nelabai norėčiau sutikt smile.gif . man kaminas jau ir taip kaipo objektas - niurus atrodo, o jei dar j-b .. na, sutinku, kad nemoku gero padaryt, bet šį kartą renkuosi spalvas rolleyes.gif

Smiltis, ką turėjai omenyje, klausdama "iš kurios vietos fotkinau tą peizažą?" biggrin.gif na, nuo kito kalno smile.gif ar norėjai tiksliau sužinot vietovę? smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 08, 23:50)
Oi, girdi, as jam: "Teti, nu susirauk dar truputi, surauk antakius, buk susirupines, man fakturos reikia" biggrin.gif
lotuliukas.gif uch..! ir ko nepadarai dėl vaikų biggrin.gif

Klausimuks - tas awytes pluginas arba Elzės pluginas - čia jie kažkaip prie PS , ar atskirai veikia? Westa, gal per skype pamestum paskiau ir man, kai pati gausi? 4u.gif
labai knieti blush2.gif

Wyshnia, su gimtadieniu 4u.gif

Westa - mergaitė ant suolo man pirmoji įdomesnė - nuleista koja duoda įvairovės kadrui smile.gif

Smiltis paaugliukė... na, gal aš kokių tai senamadiškų pažiūrų, bet tokiai gražiai mergaitei prie išsidraikiusių plaukų norisi ir žvilgsnio svajingesnio. bet gal aš nieko nesuprantu doh.gif biggrin.gif Taip pasuktos akys meta ir mano žvilgsnį dešinėn.. todėl lieka nereikalingas plotas kairėje. (mano akiai)

Westa bigsmile.gif , noriu ir aš mokėt kaip akis paryškit, kad ir „pigus triukas“ bet mokėt ir žinot viarta biggrin.gif
gal turi kur išsisaugojus ir nebūtų sunku nukopint? Jei labai kartosies, gal į AŽ? smile.gif

ir, na jei apie portretus - traukiu ir aš šį tą iš archyvo, nes mamiškai žiūrint, tai visos foto geros, o va - kaip iš šalies?

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 09 lapkričio 2008 - 00:53
O gal kas zinote kas per viens yra k.s. kudroje? mastau.gif radau viena foto, katra dalyvavo pas mumi portretu ND, bet niakaip neatseku kas tai per asmuo...
Patiko foto, bet SM nematyta ne viena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 09, 03:04)
O gal kas zinote kas per viens yra k.s. kudroje? mastau.gif radau viena foto, katra dalyvavo pas mumi portretu ND, bet niakaip neatseku kas tai per asmuo...
Patiko foto, bet SM nematyta ne viena smile.gif
dejavu doh.gif biggrin.gif labai mano dusiai mielu foto radau smile.gif
Atsakyti
Laukiu pastabu... smile.gif

user posted image

Lindra, nemamiskai ziurint abi nuotraukos su trukumais. Pirmoje patinka nuotaika, pasisiause plaukai, bet viska gadina i veiduka kalta blykse ir suglamzyta medziaga portretui grozio nedadeda. Antra- grazus lelius ir tiek...kepuriukas isdeges, kompozicija ne kas, vaikis jauciasi kaip ikaltas... 4u.gif
Atsakyti
Aciu Ca-girl, visiskai sutinku. nuotraukos tikrai su trukumais. o tai reiskia, kad fotografuoti reikia mokintis 4u.gif

Ca-girl,tavo foto man grazi ir silta nuotaikomis... gal vistik kiek tamsoka ir mamos veido siek tiek labiau noretusi matyti. arba, jei tokia galvos padetis, ir sypsosi, tai kazka delniukuose gal pamate?...
Atsakyti
Klausykit, o išdegimas visada blogai nia? unsure.gif Na žiūriu kaip ir aišku, kad....bet norisi save įtikint, kad gal ir kitaip lotuliukas.gif Paeksperimentavau kažkurią dieną prieš saulę blush2.gif cool.gif Viskas aišku užtemę , tas man keliose nuotraukose lyg ir nieko, nors taip ir negerai daryt, o va saulės vietoj aišku baltas blynelis - aišku nei sulopyt nei nuklonuot gražiai nemoku...et. Nieko kitko vis tiek neturiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 09 lapkričio 2008 - 10:34
labryt 4u.gif

Lindra, pritariu Californiagirl , ji visas bėdas susakė... dėl PS.. apskritai manau, kad reikėtų pamąstyt apie mytuką.. turiu klausimų 80 tukų turėtojams smile.gif .. o ir mini PS pamokas galėtume prasivest

Californiagirl labai jaukus momentas, bet ir man kiek tamoskas kadras. šiek tiek daugiau šviesos ir būtų beveik idealu smile.gif
Atsakyti
[quote=westa,2008 11 09, 10:48]
labryt 4u.gif

Lindra, pritariu Californiagirl , ji visas bėdas susakė... dėl PS.. apskritai manau, kad reikėtų pamąstyt apie mytuką.. turiu klausimų 80 tukų turėtojams smile.gif .. o ir mini PS pamokas galėtume prasivest

Aš už bigsmile.gif ......... klausimų turėčiau daug ir norėčiau išbandyti kieno nors blykstę, kad sužinoti ar ji man reikalinga cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 09 lapkričio 2008 - 11:04
QUOTE(Loreli @ 2008 11 09, 11:02)

Aš už  bigsmile.gif ......... klausimų turėčiau daug ir norėčiau išbandyti kieno nors blykstę, kad sužinoti ar ji man reikalinga  cool.gif

aš blykstės neturiu ir kol kas nepasigedau blush2.gif .. bet su mielu noru irgi pabandyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 09, 11:33)
aš blykstės neturiu ir kol kas nepasigedau  blush2.gif .. bet su mielu noru irgi pabandyčiau  smile.gif

aš irgi neturiu. bet jau išbandžiau pas Opą.. ta foto, kurią čia paskutinę pačios Opos įdėjau, yra daryta su jos blykste. šiaip išmanant kaip naudotis tai nuostabus įrankis..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 09 lapkričio 2008 - 11:59
Labas rytas 4u.gif

Grethen, tai neilgai metei fotiką į šoną mirksiukas.gif hihihi.gif Liuks portretas thumbup.gif Ir komentuok , netylėk, tavo komentarai geri ir konkretūs, taip kad pirmyn mirksiukas.gif

O Dejavu tai daug savo kūdroje esančių foto čia buvo įdėjusi thumbup.gif Ir ND netik portretas, bet ir gėlės, ir retro smile.gif Ir beveik visas kitas ten esančias čia rodė smile.gif Man irgi labai patinka jos foto, kaip ir Valandos taip pat wub.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 11 09, 07:42)
Laukiu pastabu...

aš gal kirpčiau dar truputuką kairės ir apačios g.gif man tada lyg stabiliau kompozicija atrodytų g.gif Šiaip fainai, dvi rankytės smile.gif mielas mamos ir dukros ryšys wub.gif

Lindra, aha vietovė įdomu mirksiukas.gif Dėl portretų kaip ir nėr ką pridurti. O mergaitės savo turiu visokių žvilgsnių , bet šitas pasirodė vertas parodyti čia smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 09, 10:48)
labryt  4u.gif

Lindra, pritariu Californiagirl , ji visas bėdas susakė... dėl PS.. apskritai manau, kad reikėtų pamąstyt apie mytuką.. turiu klausimų 80 tukų turėtojams  .. o ir mini PS pamokas galėtume prasivest

dėl meeto tai aš labai norėčiau, tik ateinančią savaitę tai niekaip unsure.gif O sekančią jau laisvesnė būsiu drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 09, 11:33)
aš blykstės neturiu ir kol kas nepasigedau  blush2.gif .. bet su mielu noru irgi pabandyčiau  smile.gif

o kaip namuose fotkini? Be blykstes? Pas mane namuose tamsu, tai be blykstes visai nieko gero g.gif
Atsakyti