Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Zuvialia, sveika parplasnojus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 11 08, 09:55)
oi nea  schmoll.gif Tikrai net minties nebuvo tokios kad ta tavo foto bus nekokybiška. Aš ir neturėjau omeny kad reikia gelbėti nuotraukas kur nėr fokuso, kadravimas visai tragiškas ir t.t. Tiesiog būna kad lyg ir gerai, nu bet trūksta kažko ir viskas. Tai vat ir norisi pamatyt ką iš ko galima padaryt  smile.gif

Va puikiai matosi ka is tokio negraziai spalvoto varianto padare Wyshnia biggrin.gif Turiu as ta avytess plugina ir man ne velnio taip neiseina kaip wyshniai doh.gif

Zuvialiok, taip apsidziaugiau tave pamacius, bet ir kazkiek nuliudau kai supratau, kad tik is salies toliau stebesi....Prasom pasirodyti visan grazume ir su darbeliais mirksiukas.gif
Atsakyti
Grethen, na ir portreta Kudroj pamaciau blink.gif Laaabai patiko, parodei ka gali thumbup.gif Saunuole thumbup.gif Greit rodai i tema ir cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 08, 19:15)
Grethen, na ir portreta Kudroj pamaciau blink.gif  Laaabai patiko, parodei ka gali thumbup.gif  Saunuole thumbup.gif  Greit rodai i tema ir cia mirksiukas.gif
Susiemiau per nakti lotuliukas.gif Jei rimtai.. nemaniau, kad patiks, ypac nemanau, kad gali kam patikti sioje temoje.. tieisog atsibodo islaizyti zmones, noriu parodyti juos tikrus, net gi dramatizuotus.
Tai mano tetis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 08 lapkričio 2008 - 17:25
Grethen, ir man islaizyti zmones atsibodo ax.gif Zaviuosi siuo portretu, matosi odos faktura, kiekvienas plaukelis, nuostabu 4u.gif O vaiku nuotraukos savaime gaunas islaizytos biggrin.gif Ju oda aksomine biggrin.gif Viskas noriu suagusiu modeliu doh.gif

Tik kazkodel man atrodo sioje atspalvis odos kitoks, nei toje kur i Kudra idejai... g.gif Ten siltesnis g.gif O gal vaidenas...
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 08, 19:27)
Grethen, ir man islaizyti zmones atsibodo ax.gif  Zaviuosi siuo portretu, matosi odos faktura, kiekvienas plaukelis, nuostabu 4u.gif O vaiku nuotraukos savaime gaunas islaizytos biggrin.gif  Ju oda aksomine biggrin.gif Viskas noriu suagusiu modeliu doh.gif

Tik kazkodel man atrodo sioje atspalvis odos kitoks, nei toje kur i Kudra idejai... g.gif  Ten siltesnis g.gif O gal vaidenas...
Tikrai taip, vaikuose kaip tik ta svelnuma reikia pabrezti smile.gif O ir siaip, jei yra uzsakomoji fotosesija, zmones dazniausiai tikisi save nuotraukose matyti grazesnius nei veidrodyje smile.gif Et.. laukiu kada tetis susirauksles, arba eisiu kalbint senelio kad papozuotu biggrin.gif

Kudroje atspalvis tikrai siltesnis ir intensyvesnis, man labiau patinka.. cia vis del to Raw, dar nesusitvarkiau... Cia foto kudroje, ir kadravimas kiek kitoks:
http://fotokudra.lt/...6&nav=aut&page=

Atsakyti
Grethenn super portretas. Šaunuolė ! gal kiek apkarpymas drastiškas, bet šiaip man patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 08 lapkričio 2008 - 17:38
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 08, 17:31)
Et.. laukiu kada tetis susirauksles biggrin.gif

Ot dukryte vadinas lotuliukas.gif Isgirstu dabar tave tetis... biggrin.gif

Zinai man Kudros variantas labiau patinka. Ipatingai del odos atspalvio mirksiukas.gif

Atsakyti
Californiagirl, o kaip tau pavyko dvieju seimu fotosesija? Patenkinta rezultatais?

Grethen, tikrai grazus portretas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 08, 18:04)
Californiagirl, o kaip tau pavyko dvieju seimu fotosesija? Patenkinta rezultatais?

Atvaziavo tik viena seima...ACIU Dievui doh.gif Nes jaudinausi, kaip isvengti chaoso su dviem butu reikeje.... doh.gif

Ar patenkinta...? Jie taip, as ne biggrin.gif doh.gif

Atsakyti
Wyshnia - dideliausi ir patys šilčiausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 08, 19:39)
Ot dukryte vadinas lotuliukas.gif Isgirstu dabar tave tetis... biggrin.gif
Oi, girdi, as jam: "Teti, nu susirauk dar truputi, surauk antakius, buk susirupines, man fakturos reikia" biggrin.gif

O siaip aciu labai uz ivertinumus 4u.gif
Atsakyti