P.S. Nors dabar paziurejau, kad sis j/b variantas kuri idejau irgi pilkokas Pabandziau versti paprasciau per gradient map ir curves patampyti, geriau gavos
Idomu kaip Wyshniukas tokia foto ij/b paverstu
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 08, 00:19)
P.S. Nors dabar paziurejau, kad sis j/b variantas kuri idejau irgi pilkokas Pabandziau versti paprasciau per gradient map ir curves patampyti, geriau gavos
Wyshniukas tai kaip visada su geruoju Elzes pluginu Tik negaliu del atspalvio garantuoti, nes per laptopa jis visuomet kitoks, nei is tikruju Na bet mazdaug...
(isplepejai, ane )
Aciu uz sveikinimus, merginos
QUOTE(wyshnia @ 2008 11 08, 02:44)
Negalejau islaikyti... Dar karta sveikinu
Del Tavojo vertimo j/b tai Spalva tai kiekvieno asmeninis skonis, nors man si patinka. Nu bet svarumas Tavojo j/b palyginus su mano ankstesne rodyta...begu trinti
Sveiki visi,
Ateinu,kaip toji besibastanti aplink klase ir niekad neuzeinanti vidun nepasakyciau,kad labai nedrasu,pas jus be galo silta,o ir chebra visa ta pati malaciai,kad taip graziai priziurit klase...
nebandot sakyt,kad manes neatsimenat ir kad pataikiau ne y ta klase nes nepatikesiu niekur ir cia neisvysit,taip,kad kvepavima is mano puses, koks ten bebutu is nugaros ar is priekio, jusit
taigi atejau pasveikint wysniauskaites!!! nu jopsisiski,praziopsojau balioniadieni griebk ju kruva ir eik baliavot.savaitgalis tik prasideda o mes issizioje laukiam kadru
tai pala,atejau pasveikint,o pasveikinau?sveikinu
einu valyt lentos ir toliau stebet jus pro plysi
Ateinu,kaip toji besibastanti aplink klase ir niekad neuzeinanti vidun nepasakyciau,kad labai nedrasu,pas jus be galo silta,o ir chebra visa ta pati malaciai,kad taip graziai priziurit klase...
nebandot sakyt,kad manes neatsimenat ir kad pataikiau ne y ta klase nes nepatikesiu niekur ir cia neisvysit,taip,kad kvepavima is mano puses, koks ten bebutu is nugaros ar is priekio, jusit
taigi atejau pasveikint wysniauskaites!!! nu jopsisiski,praziopsojau balioniadieni griebk ju kruva ir eik baliavot.savaitgalis tik prasideda o mes issizioje laukiam kadru
tai pala,atejau pasveikint,o pasveikinau?sveikinu
einu valyt lentos ir toliau stebet jus pro plysi
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 18:37)
Visgi ir man kiek kliuna, kad akys uzsarpintos daugokai. O siaip israiska vaikinuko nuotrauka padaro tikrai nuotaikinga
QUOTE(Degutė @ 2008 11 07, 19:25)
Grazu...Kiek daugiau kontrasto ir vos vos erdves prasosi.
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 19:34)
beje šian kūdroj radau labai gerą postą apie tikras ir netikras nuotraukas
kudriska nuotrauka turi buti
1. j/b ar pasenusios juostos ar crosprocesingo spalvu
2. neryski, nes jei bus ryski, visi supras, kad tai ne menas
3. subraizyta ar demeta, kas rodo atsainia tikro menininko siela verta ne maziau 5
4. negalima vaizduoti pauksciu, debesu, sauletekiu, saulelydziu. tai rodo, kad autorius per daug laiko praleidzia ieskodamas ir tykodamas, o per mazai prie fotovoneliubakeliu.
5. kudriska nuotrauka negali buti reportazine ar miesto vaizdelis. aklos vistos rastas grudas menu nelaikomas.
6. rukas, tamsa, prietema, visi monochrominiai rudumo atspalviai laikomi privalumu
7. teigiamai vertinami neatpazinti objektai. autoriui negalima atskleisti paslapties kas tai yra, nes veliau tokio kadro niekas nevertins ir nekomentuos
8. pageidautina, kad kudriskos nuotraukos autorius kuo reciau komentuotu svetimus darbus. visi parasyti 3 ir 3.5 turi buti anonimiski
9. visos anksciau isvardintos kudriskos nuotraukos salygos negalioja, jei autorius turi 4 stulpelius, antradieniais dalyvauja "galeroje" ir visuose meetuose. Tada teigiamai gali ivertinti ir nekudriskai gera nuotrauka, kaip ir juodos kates portreta naktyje juodame kambaryje.
kudriska nuotrauka turi buti
1. j/b ar pasenusios juostos ar crosprocesingo spalvu
2. neryski, nes jei bus ryski, visi supras, kad tai ne menas
3. subraizyta ar demeta, kas rodo atsainia tikro menininko siela verta ne maziau 5
4. negalima vaizduoti pauksciu, debesu, sauletekiu, saulelydziu. tai rodo, kad autorius per daug laiko praleidzia ieskodamas ir tykodamas, o per mazai prie fotovoneliubakeliu.
5. kudriska nuotrauka negali buti reportazine ar miesto vaizdelis. aklos vistos rastas grudas menu nelaikomas.
6. rukas, tamsa, prietema, visi monochrominiai rudumo atspalviai laikomi privalumu
7. teigiamai vertinami neatpazinti objektai. autoriui negalima atskleisti paslapties kas tai yra, nes veliau tokio kadro niekas nevertins ir nekomentuos
8. pageidautina, kad kudriskos nuotraukos autorius kuo reciau komentuotu svetimus darbus. visi parasyti 3 ir 3.5 turi buti anonimiski
9. visos anksciau isvardintos kudriskos nuotraukos salygos negalioja, jei autorius turi 4 stulpelius, antradieniais dalyvauja "galeroje" ir visuose meetuose. Tada teigiamai gali ivertinti ir nekudriskai gera nuotrauka, kaip ir juodos kates portreta naktyje juodame kambaryje.
Apie Kudra cia labai taikliai
QUOTE(Degutė @ 2008 11 07, 20:16)
Zinai, sita man WOW Puiki, tas vejas palukuose, judesys...Noreciau pas save albumuose tokia foto turet
QUOTE(Anasko @ 2008 11 07, 20:38)
Su spalvom ir ryskumu viskas tvarkoje. Grazi pupa
QUOTE(Opa @ 2008 11 07, 21:46)
Paziurejau savo archyvus. Vaikus daug fotografuoju, tai viena, gal ne itin, bet ivertinkit.
Seimyniskai mielas kadras
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 22:35)
Na ir as dedu, nelabai man ji patinka.... bet vis tiek norejau patarimu, gal kam patiks o siaip sudetingiausia man su kadravimu..
Kadravimas kliuna, nosiukas isdeges(del isdegimu galiu suklysti) ir pirstukai nukapoti skaudziai Zinau, kad gali geriau
Bet del tu pirstu kapojimo.. as kazkada ziurejau vieno fotografo darbus...visi darbai uz sirdies griebiantys, ir beje daug kur pirstai nevietoj nukirsti, ar galunes ties sanariais nukapotos...taciau kai kadras uz save stipriai kalba, as tokiu dalyku nebematau
Kaip pavyzdys Degutes nuotrauka "Pazinimas"- as iskart uzsiziopsojau i veja plaukuose, o kad ten apacioje viena rankute lyg ne visai tilpus, tai jau man nei silta nei salta. As tiesiog pajutau judesi, plauku plazdenima, susikaupima...
vos nepamirsau pamineti westos mergytes ant suoliuko- man patiko tiek pirmas variantas, tiek sis
zuvialiokas grįžo kaip gali galvot, kad pamiršom.. kaip tik dar vakar Tavo kūdroj braidžiau .. pačiu laiku į pamokas.. tema užduota, prašom dalyvaut aktyviai..
bet gi kaip smagu, kad visi vėl grįžto.. jau dabar įsivaizduoju Kalėdinius ND .. praeitų metų buvo šilti.. nu džiaugsmas ima ir tiek
gal kas gali pasidalint Elzės wb plugin'u
bet gi kaip smagu, kad visi vėl grįžto.. jau dabar įsivaizduoju Kalėdinius ND .. praeitų metų buvo šilti.. nu džiaugsmas ima ir tiek
Labas rytas
oi nea Tikrai net minties nebuvo tokios kad ta tavo foto bus nekokybiška. Aš ir neturėjau omeny kad reikia gelbėti nuotraukas kur nėr fokuso, kadravimas visai tragiškas ir t.t. Tiesiog būna kad lyg ir gerai, nu bet trūksta kažko ir viskas. Tai vat ir norisi pamatyt ką iš ko galima padaryt
aš galėčiau manau. Parašyk man į skype virgis_g, pabandysiu permest
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 08, 01:02)
Nesuprask manes neteisingai Sakydama "baisus", tikrai neturejau omeny- nekokybiskas. Ir as stengiuosi kokybiskai fotografuot, ir kai Wyshniukas jau rase istrinu 85% savo vaiku nuotrauku. Jei fokusas ne ten kur noriu, tai trinu negalvodama.
Idedu pavyzdi baisiosio foto originalo...
Idedu pavyzdi baisiosio foto originalo...
oi nea Tikrai net minties nebuvo tokios kad ta tavo foto bus nekokybiška. Aš ir neturėjau omeny kad reikia gelbėti nuotraukas kur nėr fokuso, kadravimas visai tragiškas ir t.t. Tiesiog būna kad lyg ir gerai, nu bet trūksta kažko ir viskas. Tai vat ir norisi pamatyt ką iš ko galima padaryt
QUOTE(westa @ 2008 11 08, 09:05)
aš galėčiau manau. Parašyk man į skype virgis_g, pabandysiu permest
QUOTE(Smiltis @ 2008 11 08, 09:55)
čia kur B-Kri, kur Antarktikoj gyvena?
QUOTE(evitafoto @ 2008 11 07, 22:27)
Anasko, man tavo nuotraukoje nepatinka mergytės veiduko pasukimo kampas. Antra akis lyg ir matosi, lyg ir ne
Aciu QUOTE(Opa @ 2008 11 07, 22:56)
Siltink spalvas ir dziaukis papilnejusiu seimos albumu. Kokybe tikrai puiki
(Beje, mes su tavo seima prasilenkinejom Banginyje, sviestuvu skyriuje... )
Aciu (Beje, mes su tavo seima prasilenkinejom Banginyje, sviestuvu skyriuje... )
Prisimenu, as tada labai blogai jauciausi o vyras nutempe ten, ir man atrodo tave irgi maciau jei ten buvai tu, nes kazkas sviesiais plaukais vis ziurejo i mano puse ir dar du berniukai buvo salia Bet nepazinau
QUOTE(Smiltis @ 2008 11 07, 23:38)
Rakursas truputuką gal kliūna Kažkur skaičiau kad teoriškai kai fotografuoji profiliu, nosytė neturėtų kirsti tolesnės veiduko linijos, tai gal šiuo atveju tas man kiek ir kliūva
O kaip idomu, reikes prisimintiQUOTE(californiagirl @ 2008 11 08, 07:10)
1.Su spalvom ir ryskumu viskas tvarkoje. Grazi pupa
2.Bet del tu pirstu kapojimo.. as kazkada ziurejau vieno fotografo darbus...visi darbai uz sirdies griebiantys, ir beje daug kur pirstai nevietoj nukirsti, ar galunes ties sanariais nukapotos...taciau kai kadras uz save stipriai kalba, as tokiu dalyku nebematau
2.Bet del tu pirstu kapojimo.. as kazkada ziurejau vieno fotografo darbus...visi darbai uz sirdies griebiantys, ir beje daug kur pirstai nevietoj nukirsti, ar galunes ties sanariais nukapotos...taciau kai kadras uz save stipriai kalba, as tokiu dalyku nebematau
1. mamiskas aciu
2.
wyshnia, su tortadieniu!!!
zuvialia, sveika parskridus
Miela nuotraukytė, išraiška veidelyje juokinga Gal kiek šaltokos spalvos, norisi šiltint.
Nu va, o aš kažkaip esu įsitikinus priešingai - kad Nikon geresnės spalvos
Aha, taip labiau patinka. Na, gal kiek mažiau tos geltonos, bet į tą pusę
Kokybiška naminė nuotraukytė
nu jau išraiška
dar galima ant paveikslėlio paspaudus dešinį pelės klavišą pasirinkti Save Picture As... ir nurodyt vietą savo diske.
Gražiai pagauti ir nuskrendantys pienės pūkeliai, jaučiasi veiksmas. Trukdo nukirpta ranka. Ir dar galvoju, kad viršugalvio norėtusi truputė daugiau - kad baigtusi plaukais gal
Papildyta:
Tvarkingas kadras. Gal kiek trūksta priekinių basučių.
vat fotiko tai nemėtyk
Linksma ir išdykus foto Patiko
fainas šitas labai
Aha, šitas irgi labai patiko
Papildyta:
Ačiū už komentaros manosioms foto
pirmąją pakoregavau šiek tiek - kontrastą, erdvės vos daugiau daviau:
kaip dabar?
Papildyta:
Dar turbūt kokį cm dešinės galima kirpti
zuvialia, sveika parskridus
QUOTE(Anasko @ 2008 11 07, 20:38)
As irgi turiu sioki toki portreta ar tinka ir kartu kas truksta spalvoms
Miela nuotraukytė, išraiška veidelyje juokinga Gal kiek šaltokos spalvos, norisi šiltint.
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 20:48)
Anasko graži , skaidri, miela spalvom.. aš iki šiol esu įsitikinus, kad Canon gražiau spalvas piešia nei Nikon .. arba nemoku su PS tokių padaryt
Nu va, o aš kažkaip esu įsitikinus priešingai - kad Nikon geresnės spalvos
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 21:13)
Na as ta mirksiuka supratau kaip "nagi" jei ka - isimu
Siek tiek pasiltinau, man vaikus tiesiog mieliau matyti siltame apsvietime, kada WB meluoja
Siek tiek pasiltinau, man vaikus tiesiog mieliau matyti siltame apsvietime, kada WB meluoja
Aha, taip labiau patinka. Na, gal kiek mažiau tos geltonos, bet į tą pusę
QUOTE(Opa @ 2008 11 07, 21:46)
Paziurejau savo archyvus. Vaikus daug fotografuoju, tai viena, gal ne itin, bet ivertinkit.
Kokybiška naminė nuotraukytė
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 22:02)
Radau labai panasia i westos foto tame puslapy kur dejavu dave, irgi gerule
nu jau išraiška
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 07, 22:12)
Grethen, o kaip tu paimi is cia foto? Turiu omeny Anasko idejo, o kaip tu paimi?
dar galima ant paveikslėlio paspaudus dešinį pelės klavišą pasirinkti Save Picture As... ir nurodyt vietą savo diske.
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 22:35)
Na ir as dedu, nelabai man ji patinka.... bet vis tiek norejau patarimu, gal kam patiks o siaip sudetingiausia man su kadravimu..
Gražiai pagauti ir nuskrendantys pienės pūkeliai, jaučiasi veiksmas. Trukdo nukirpta ranka. Ir dar galvoju, kad viršugalvio norėtusi truputė daugiau - kad baigtusi plaukais gal
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 23:03)
turiu dar vieną mergaitės ant suoliuko kadrą.. kai kam jis patiko labiau nei pirmasis, tai parodau
Tvarkingas kadras. Gal kiek trūksta priekinių basučių.
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 23:05)
.. metu ir fotika
vat fotiko tai nemėtyk
QUOTE(Smiltis @ 2008 11 07, 23:27)
Oho kad aktyvi tema. Įdėsiu ir aš vieną portretą, kažkaip vis grįžtu ir grįžtu prie jo Dar nemoku atsirinkti Plius turbūt irgi mamiškas subjektyvumas dažnai paveda
Linksma ir išdykus foto Patiko
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 07, 23:46)
O dabar dar vienas(mamiskas)
fainas šitas labai
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 23:49)
dėl tų foto dabar ir mano vaikai turi voninių foto
Aha, šitas irgi labai patiko
Papildyta:
Ačiū už komentaros manosioms foto
pirmąją pakoregavau šiek tiek - kontrastą, erdvės vos daugiau daviau:
kaip dabar?
Papildyta:
Dar turbūt kokį cm dešinės galima kirpti
QUOTE(Degutė @ 2008 11 08, 16:41)