Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

P.S. Nors dabar paziurejau, kad sis j/b variantas kuri idejau irgi pilkokas g.gif Pabandziau versti paprasciau per gradient map ir curves patampyti, geriau gavos biggrin.gif
Idomu kaip Wyshniukas tokia foto ij/b paverstu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 08, 00:19)
P.S. Nors dabar paziurejau, kad sis j/b variantas kuri idejau irgi pilkokas g.gif  Pabandziau versti paprasciau per gradient map ir curves patampyti, geriau gavos biggrin.gif
Idomu kaip Wyshniukas tokia foto ij/b paverstu g.gif  biggrin.gif

Wyshniukas tai kaip visada su geruoju Elzes pluginu biggrin.gif Tik negaliu del atspalvio garantuoti, nes per laptopa jis visuomet kitoks, nei is tikruju ax.gif Na bet mazdaug...
user posted image
(isplepejai, ane biggrin.gif )

Aciu uz sveikinimus, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 11 08, 02:44)
(isplepejai, ane biggrin.gif )

Negalejau islaikyti... biggrin.gif Dar karta sveikinu 4u.gif

Del Tavojo vertimo j/b tai blink.gif blink.gif blink.gif biggrin.gif doh.gif Spalva tai kiekvieno asmeninis skonis, nors man si patinka. Nu bet svarumas Tavojo j/b palyginus su mano ankstesne rodyta...begu trinti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 08 lapkričio 2008 - 02:54
Sveiki visi,
Ateinu,kaip toji besibastanti aplink klase ir niekad neuzeinanti vidun hihihi.gif nepasakyciau,kad labai nedrasu,pas jus be galo silta,o ir chebra visa ta pati smile.gif malaciai,kad taip graziai priziurit klase... 4u.gif
nebandot sakyt,kad manes neatsimenat ir kad pataikiau ne y ta klase biggrin.gif nes nepatikesiu hihihi.gif niekur ir cia neisvysit,taip,kad kvepavima is mano puses, koks ten bebutu is nugaros ar is priekio, jusit smile.gif

taigi atejau pasveikint wysniauskaites!!! nu jopsisiski,praziopsojau balioniadieni 4u.gif griebk ju kruva ir eik baliavot.savaitgalis tik prasideda biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif o mes issizioje laukiam kadru 4u.gif

tai pala,atejau pasveikint,o pasveikinau?sveikinu smile.gif

einu valyt lentos ir toliau stebet jus pro plysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 18:37)
na gi pakritikuojam  smile.gif
user posted image

Visgi ir man kiek kliuna, kad akys uzsarpintos daugokai. O siaip israiska vaikinuko nuotrauka padaro tikrai nuotaikinga 4u.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 11 07, 19:25)
Va, ir aš radau portretuką:
user posted image

Grazu...Kiek daugiau kontrasto ir vos vos erdves prasosi.

QUOTE(westa @ 2008 11 07, 19:34)
beje šian kūdroj radau labai gerą postą apie tikras ir netikras nuotraukas  smile.gif

kudriska nuotrauka turi buti
1. j/b ar pasenusios juostos ar crosprocesingo spalvu
2. neryski, nes jei bus ryski, visi supras, kad tai ne menas
3. subraizyta ar demeta, kas rodo atsainia tikro menininko siela verta ne maziau 5
4. negalima vaizduoti pauksciu, debesu, sauletekiu, saulelydziu. tai rodo, kad autorius per daug laiko praleidzia ieskodamas ir tykodamas, o per mazai prie fotovoneliubakeliu.
5. kudriska nuotrauka negali buti reportazine ar miesto vaizdelis. aklos vistos rastas grudas menu nelaikomas.
6. rukas, tamsa, prietema, visi monochrominiai rudumo atspalviai laikomi privalumu
7. teigiamai vertinami neatpazinti objektai. autoriui negalima atskleisti paslapties kas tai yra, nes veliau tokio kadro niekas nevertins ir nekomentuos
8. pageidautina, kad kudriskos nuotraukos autorius kuo reciau komentuotu svetimus darbus. visi parasyti 3 ir 3.5 turi buti anonimiski
9. visos anksciau isvardintos kudriskos nuotraukos salygos negalioja, jei autorius turi 4 stulpelius, antradieniais dalyvauja "galeroje" ir visuose meetuose. Tada teigiamai gali ivertinti ir nekudriskai gera nuotrauka, kaip ir juodos kates portreta naktyje juodame kambaryje.

Apie Kudra cia labai taikliai lotuliukas.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 11 07, 20:16)
o čia irgi portretas:

pažinimas

user posted image

Zinai, sita man WOW thumbup.gif wub.gif Puiki, tas vejas palukuose, judesys...Noreciau pas save albumuose tokia foto turet ax.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 11 07, 20:38)
As irgi turiu sioki toki portreta ar tinka  g.gif ir kartu kas truksta spalvoms 4u.gif
user posted image

Su spalvom ir ryskumu viskas tvarkoje. Grazi pupa wub.gif

QUOTE(Opa @ 2008 11 07, 21:46)
Paziurejau savo archyvus. Vaikus daug fotografuoju, tai viena, gal ne itin, bet ivertinkit.
user posted image

Seimyniskai mielas kadras 4u.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 22:35)
Na ir as dedu, nelabai man ji patinka.... bet vis tiek norejau patarimu, gal kam patiks smile.gif o siaip sudetingiausia man su kadravimu..  verysad.gif
user posted image

Kadravimas kliuna, nosiukas isdeges(del isdegimu galiu suklysti) ir pirstukai nukapoti skaudziai tongue.gif Zinau, kad gali geriau 4u.gif
Bet del tu pirstu kapojimo.. as kazkada ziurejau vieno fotografo darbus...visi darbai uz sirdies griebiantys, ir beje daug kur pirstai nevietoj nukirsti, ar galunes ties sanariais nukapotos...taciau kai kadras uz save stipriai kalba, as tokiu dalyku nebematau ax.gif
Kaip pavyzdys Degutes nuotrauka "Pazinimas"- as iskart uzsiziopsojau i veja plaukuose, o kad ten apacioje viena rankute lyg ne visai tilpus, tai jau man nei silta nei salta. As tiesiog pajutau judesi, plauku plazdenima, susikaupima...

vos nepamirsau pamineti westos mergytes ant suoliuko- man patiko tiek pirmas variantas, tiek sis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 08 lapkričio 2008 - 07:30
wyshnia, su pavėluotu...biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif blush2.gif
būk, išlik ir žydėk, cioceeeee...... drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
zuvialiokas grįžo bigsmile.gif kaip gali galvot, kad pamiršom.. kaip tik dar vakar Tavo kūdroj braidžiau smile.gif .. pačiu laiku į pamokas.. tema užduota, prašom dalyvaut aktyviai..

bet gi kaip smagu, kad visi vėl grįžto.. jau dabar įsivaizduoju Kalėdinius ND rolleyes.gif .. praeitų metų buvo šilti.. nu džiaugsmas ima ir tiek smile.gif

gal kas gali pasidalint Elzės wb plugin'u smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 08 lapkričio 2008 - 09:06
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 08, 01:02)
Nesuprask manes neteisingai biggrin.gif  Sakydama "baisus", tikrai neturejau omeny- nekokybiskas. Ir as stengiuosi kokybiskai fotografuot, ir kai Wyshniukas jau rase istrinu 85% savo vaiku nuotrauku. Jei fokusas ne ten kur noriu, tai trinu negalvodama.
Idedu pavyzdi baisiosio foto originalo...

oi nea schmoll.gif Tikrai net minties nebuvo tokios kad ta tavo foto bus nekokybiška. Aš ir neturėjau omeny kad reikia gelbėti nuotraukas kur nėr fokuso, kadravimas visai tragiškas ir t.t. Tiesiog būna kad lyg ir gerai, nu bet trūksta kažko ir viskas. Tai vat ir norisi pamatyt ką iš ko galima padaryt smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 08, 09:05)
gal kas gali pasidalint Elzės wb plugin'u  smile.gif

aš galėčiau manau. Parašyk man į skype virgis_g, pabandysiu permest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 11 08, 09:55)

aš galėčiau manau. Parašyk man į skype virgis_g, pabandysiu permest  smile.gif

čia kur B-Kri, kur Antarktikoj gyvena? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 11 07, 22:27)
Anasko, man tavo nuotraukoje nepatinka mergytės veiduko pasukimo kampas. Antra akis lyg ir matosi, lyg ir ne  4u.gif
Aciu 4u.gif
QUOTE(Opa @ 2008 11 07, 22:56)
Siltink spalvas ir dziaukis papilnejusiu seimos albumu. Kokybe tikrai puiki  4u.gif
(Beje, mes su tavo seima prasilenkinejom Banginyje, sviestuvu skyriuje...  mirksiukas.gif )
Aciu 4u.gif
Prisimenu, as tada labai blogai jauciausi o vyras nutempe ten, ir man atrodo tave irgi maciau jei ten buvai tu, nes kazkas sviesiais plaukais vis ziurejo i mano puse ir dar du berniukai buvo salia ax.gif Bet nepazinau blush2.gif
QUOTE(Smiltis @ 2008 11 07, 23:38)
Rakursas truputuką gal kliūna  g.gif Kažkur skaičiau kad teoriškai kai fotografuoji profiliu, nosytė neturėtų kirsti tolesnės veiduko linijos, tai gal šiuo atveju tas man kiek ir kliūva  g.gif 
4u.gif O kaip idomu, reikes prisiminti

QUOTE(californiagirl @ 2008 11 08, 07:10)
1.Su spalvom ir ryskumu viskas tvarkoje. Grazi pupa wub.gif

2.Bet del tu pirstu kapojimo.. as kazkada ziurejau vieno fotografo darbus...visi darbai uz sirdies griebiantys, ir beje daug kur pirstai nevietoj nukirsti, ar galunes ties sanariais nukapotos...taciau kai kadras uz save stipriai kalba, as tokiu dalyku nebematau ax.gif

1. wub.gif mamiskas aciu
2. drinks_cheers.gif
Atsakyti
wyshnia, su tortadieniu!!!

zuvialia, sveika parskridus 4u.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 11 07, 20:38)
As irgi turiu sioki toki portreta ar tinka  g.gif ir kartu kas truksta spalvoms 4u.gif

Miela nuotraukytė, išraiška veidelyje juokinga smile.gif Gal kiek šaltokos spalvos, norisi šiltint.

QUOTE(westa @ 2008 11 07, 20:48)
Anasko graži , skaidri,  miela spalvom.. aš iki šiol esu įsitikinus, kad Canon gražiau spalvas piešia nei Nikon  smile.gif .. arba nemoku su PS tokių padaryt

Nu va, o aš kažkaip esu įsitikinus priešingai - kad Nikon geresnės spalvos hihihi.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 21:13)
Na as ta mirksiuka supratau kaip "nagi" biggrin.gif jei ka - isimu wink.gif
Siek tiek pasiltinau, man vaikus tiesiog mieliau matyti siltame apsvietime, kada WB meluoja hihihi.gif

Aha, taip labiau patinka. Na, gal kiek mažiau tos geltonos, bet į tą pusę smile.gif

QUOTE(Opa @ 2008 11 07, 21:46)
Paziurejau savo archyvus. Vaikus daug fotografuoju, tai viena, gal ne itin, bet ivertinkit.

Kokybiška naminė nuotraukytė smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 22:02)
Radau labai panasia i westos foto tame puslapy kur dejavu dave, irgi gerule biggrin.gif

nu jau išraiška thumbup.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 11 07, 22:12)
Grethen, o kaip tu paimi is cia foto? Turiu omeny Anasko idejo, o kaip tu paimi?

dar galima ant paveikslėlio paspaudus dešinį pelės klavišą pasirinkti Save Picture As... ir nurodyt vietą savo diske.

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 22:35)
Na ir as dedu, nelabai man ji patinka.... bet vis tiek norejau patarimu, gal kam patiks smile.gif o siaip sudetingiausia man su kadravimu..  verysad.gif

Gražiai pagauti ir nuskrendantys pienės pūkeliai, jaučiasi veiksmas. Trukdo nukirpta ranka. Ir dar galvoju, kad viršugalvio norėtusi truputė daugiau - kad baigtusi plaukais gal g.gif

Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 23:03)
turiu dar vieną mergaitės ant suoliuko kadrą.. kai kam jis patiko labiau nei pirmasis, tai parodau  smile.gif

Tvarkingas kadras. Gal kiek trūksta priekinių basučių.

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 23:05)
.. metu ir fotika biggrin.gif

nono.gif vat fotiko tai nemėtyk ax.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 11 07, 23:27)
Oho kad aktyvi tema. Įdėsiu ir aš vieną portretą, kažkaip vis grįžtu ir grįžtu prie jo  bigsmile.gif Dar nemoku atsirinkti  unsure.gif Plius turbūt irgi mamiškas subjektyvumas dažnai paveda  unsure.gif

Linksma ir išdykus foto smile.gif Patiko smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 11 07, 23:46)
O dabar dar vienas(mamiskas) biggrin.gif

fainas šitas labai smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 07, 23:49)
dėl tų foto dabar ir mano vaikai turi voninių foto  smile.gif

Aha, šitas irgi labai patiko smile.gif

Papildyta:
Ačiū už komentaros manosioms foto 4u.gif
pirmąją pakoregavau šiek tiek - kontrastą, erdvės vos daugiau daviau:

user posted image

kaip dabar?
Papildyta:
Dar turbūt kokį cm dešinės galima kirpti g.gif