Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Smiltis @ 2008 11 07, 23:27)
Oho kad aktyvi tema. Įdėsiu ir aš vieną portretą, kažkaip vis grįžtu ir grįžtu prie jo  bigsmile.gif Dar nemoku atsirinkti  unsure.gif Plius turbūt irgi mamiškas subjektyvumas dažnai paveda  unsure.gif

Aha daznai paveda... biggrin.gif Bet sis portretukas man labai tinka wub.gif Tokia koketiska nuotaika pas mergaite, tarsi flirtuoja su ziurovu. Man liuks thumbup.gif

Aciu visiems uz komentarus 4u.gif Nepavede menes nuojauta, kad kadras tik mamiskai mielas biggrin.gif Del kadravimo...taip kiek centruota, bet man asmeniskai tiko siuo atveju, nes nukirpus desines kazkas nelipo..

Pakomentuosiu ir kitus portretukus veliau ax.gif
O dabar dar vienas(mamiskas) biggrin.gif

user posted image

Ir dar garsiai noriu susaukti VALIO musu Wyshniai 4u.gif siandien Jos Tortadienis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 22:35)
Na ir as dedu, nelabai man ji patinka.... bet vis tiek norejau patarimu, gal kam patiks smile.gif o siaip sudetingiausia man su kadravimu..  verysad.gif

NEGALIMA NUKAPOTI RANKŲ mirksiukas.gif hihihi.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 07, 23:03)
turiu dar vieną mergaitės ant suoliuko kadrą.. kai kam jis patiko labiau nei pirmasis, tai parodau  smile.gif

nu kaip ir viskas gerai smile.gif Man ir pirmas patiko smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 23:05)
Zinot ka.. nesurpantu kam dedu tas foto, jei jos man net nepatinka.. ir ka as meginu sau irodyt, jei per jau metus, nuo fotiko isigyjimo pluduriuoju toj pacioj sh vietoj.. kzkokia bizabrazija, jei man kas nesiseka, tai ir nedarau, o cia.. kad uzsikabliavau, nebezinau ne kaip pagyt  doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif

Westa, man irgi norisi kirpt, bet kaip g.gif nesinori man centruot, o iš viršaus ar pačios irgi jau kaip ir nelabai yra kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 07, 23:46)
Ir dar garsiai noriu susaukti VALIO musu Wyshniai 4u.gif  siandien Jos Tortadienis 4u.gif

triskart VALIO VALIO VALIO drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Smiltis, gal kvadratą bandyt daryt g.gif

C-girl tavo vonios serija iš viso superinė.. dėl tų foto dabar ir mano vaikai turi voninių foto smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 07 lapkričio 2008 - 23:53
Wysnia, su gimtadeiniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 07, 23:46)
Aha daznai paveda... biggrin.gif  Bet sis portretukas man labai tinka wub.gif  Tokia koketiska nuotaika pas mergaite, tarsi flirtuoja su ziurovu. Man liuks thumbup.gif

nu tavo žodžiai kaip balzamas širdžiai wub.gif Aš jau su baime dedu bet kurį savo portretą nes beveik visi buvo sudirbti hihihi.gif Bet aš nepykstu biggrin.gif Taip ir turi būt smile.gif

Šitas tavo tai man tobulybė wub.gif Ar tu čia dienos metu fotkini vonioj g.gif

Sveikinimai Wyshniukei dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Wyshnia bigsmile.gif happybday.gif Patys silciausi sveikinimai siltam zmogui wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 23:49)
Smiltis, gal kvadratą bandyt daryt  g.gif

C-girl tavo vonios serija iš viso superinė.. dėl tų foto dabar ir mano vaikai turi voninių foto  smile.gif

nežinau, nenoriu kvadrato unsure.gif

šita tavo voninė irgi thumbup.gif wub.gif

Opa, ačiuks mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 07 lapkričio 2008 - 23:55
QUOTE(Smiltis @ 2008 11 07, 23:52)
Šitas tavo tai man tobulybė  wub.gif Ar tu čia dienos metu fotkini vonioj  g.gif

Aciu 4u.gif
Ne si kart ne dienos sviesoje ir vaiku vonioj, kur nera sviesu taip labai...o spalvota si nuotrauka baisoka lotuliukas.gif O siaip tai musu su MB vonia didele ir sviesi, tai ten diena liuks vaikus fotografuoti...vonia iskart po langu.
Atsakyti
Wyshnia, sveikinimai, nuosirdziausi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 07, 23:56)
Aciu 4u.gif
Ne si kart ne dienos sviesoje ir vaiku vonioj, kur nera sviesu taip labai...o spalvota si nuotrauka baisoka lotuliukas.gif  O siaip tai musu su MB vonia didele ir sviesi, tai ten diena liuks vaikus fotografuoti...vonia iskart po langu.

Vat įdomu būtų pamatyti originalą g.gif aš tai nelabai moku dar su tom programom, vis bandau nufotografuot kokybiškai, tai įdomu būtų būtent portreto kelią pamatyt , nuo... iki, ypač vat tokio kur pirminis variantas lyg ir netobulas buvo (na panašiai kaip Sillwio su peizažais buvo įdėjęs pamokėlę thumbup.gif ). Manau ne aš viena būčiau dėkinga, jei kas parodytų unsure.gif
Atsakyti
Whysnia, HAPPY BIRTHDAY wub.gif

Degute, nuostabi foto, zavi mergaites garbanos wub.gif

Californiagirl ir Westa, abi jusu vonines foto uzstrigo thumbup.gif wub.gif

Aciu Grethen 4u.gif
Atsakyti
Westa, pamenu as si vonini kadriuka, istriges jis man, liuks thumbup.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 11 08, 00:01)
Vat įdomu būtų pamatyti originalą  g.gif aš tai nelabai moku dar su tom programom, vis bandau nufotografuot kokybiškai, tai įdomu būtų būtent portreto kelią pamatyt , nuo... iki, ypač vat tokio kur pirminis variantas lyg ir netobulas buvo (na panašiai kaip Sillwio su peizažais buvo įdėjęs pamokėlę  thumbup.gif ). Manau ne aš viena būčiau dėkinga, jei kas parodytų  unsure.gif

Nesuprask manes neteisingai biggrin.gif Sakydama "baisus", tikrai neturejau omeny- nekokybiskas. Ir as stengiuosi kokybiskai fotografuot, ir kai Wyshniukas jau rase istrinu 85% savo vaiku nuotrauku. Jei fokusas ne ten kur noriu, tai trinu negalvodama.
Idedu pavyzdi baisiosio foto originalo...
user posted image
Siai nieks nedaryta iskyrus, kad versta is RAW i JPEG su canon programa, ten pat koreguotas WB(kuris vistiek ne toks todel ir sakiau, kad baisi... biggrin.gif spalviskai nepatinka man si foto ).
Dar vienas triukas padarytas- tolimesneje akyte nebuvo "catch light"(kambaryje fotkinta vakare... nenuostabu), tai as nuklaunavau ta sviesos spinduleli is vienos ir idejau i kita bigsmile.gif Dabar abi akys spindi biggrin.gif Noredama ikelti cia, dar foto sumazinau ir trupineli pasharpinau.
O j/b padariau- tai kaip matai sitoki originala verciau su action kuri vadinasi "martin hutch b/w conversion"(berods..), kaip nekeista nuotrauka pavirto i pilka blyna... doh.gif Tada dar curves tampiau..islenkaiu padarydama svelnia S raide. Ir viskas, daugiau nieko nedariau...
Atsakyti