Westa, pamenu as si vonini kadriuka, istriges jis man, liuks
QUOTE(Smiltis @ 2008 11 08, 00:01)
Vat įdomu būtų pamatyti originalą
aš tai nelabai moku dar su tom programom,
vis bandau nufotografuot kokybiškai, tai įdomu būtų būtent portreto kelią pamatyt , nuo... iki, ypač vat tokio kur pirminis variantas lyg ir netobulas buvo (na panašiai kaip Sillwio su peizažais buvo įdėjęs pamokėlę
). Manau ne aš viena būčiau dėkinga, jei kas parodytų
Nesuprask manes neteisingai
Sakydama "baisus", tikrai neturejau omeny- nekokybiskas. Ir as stengiuosi kokybiskai fotografuot, ir kai Wyshniukas jau rase istrinu 85% savo vaiku nuotrauku. Jei fokusas ne ten kur noriu, tai trinu negalvodama.
Idedu pavyzdi baisiosio foto originalo...
Siai nieks nedaryta iskyrus, kad versta is RAW i JPEG su canon programa, ten pat koreguotas WB(kuris vistiek ne toks todel ir sakiau, kad baisi...
spalviskai nepatinka man si foto ).
Dar vienas triukas padarytas- tolimesneje akyte nebuvo "catch light"(kambaryje fotkinta vakare... nenuostabu), tai as nuklaunavau ta sviesos spinduleli is vienos ir idejau i kita
Dabar abi akys spindi
Noredama ikelti cia, dar foto sumazinau ir trupineli pasharpinau.
O j/b padariau- tai kaip matai sitoki originala verciau su action kuri vadinasi "martin hutch b/w conversion"(berods..), kaip nekeista nuotrauka pavirto i pilka blyna...
Tada dar curves tampiau..islenkaiu padarydama svelnia S raide. Ir viskas, daugiau nieko nedariau...