Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 11 07, 22:30)
visų pirma kadruotė buvo ruošta ketvirtadienio temai ,,(a)simetriškas portretas"  smile.gif .. na o dėl pigumo.. kuri iš mūsų nesinaudoja PS kartais, lai meta akmenį  smile.gif anyway.. pati sakiau, kad į meną nepretenduoju  smile.gif beje su mielu noru pasiklausyčiau kuris PS triukas yra nepigus  smile.gif

Parašiau tik savo nuomonę, prašom nepriimti asmeniškai 4u.gif
Sakydama "pigus triukas" trėjau omeny kad matosi kad priPSinta, bet tai nuotraukos negelbėja (mano akimis wink.gif) tas pats atvejis kaip labai nuglamūrinta sillwio nuotrauka. Na, kečiupas ant nelabai vykusio patiekalo rolleyes.gif
Vaikas gražus, nuotrauka kokybiška drinks_cheers.gif

Iš esmės PS myliu, jei kam nuskambėjo atvirkščiai, atsiimu savo žodžius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 11 07, 22:56)
Westa, o as apie tuos triukus apskritai. Nemanau, kad jie yra blogai, jei tai padeda pagerinti kokybe. Bet kokiu atveju manau kad joks ps neisgelbes sh... kadro, todel minimalus prisilietimas (ka daro visi) tik padeda, o ne kenkia.

tai ir aš ne prieš smile.gif .. kitaip net neturėčiau PS savo kompe.. smile.gif ..tikrai nesu iš tų tikrų fotografų, kurie dievina vien paplaukiusius kadrus..
o mažulės tavo foto labai šilta .. ir lemta jai kaip ir mamai turėt daug gražių foto smile.gif

turiu dar vieną mergaitės ant suoliuko kadrą.. kai kam jis patiko labiau nei pirmasis, tai parodau smile.gif

user posted image

evita pasilieku prie savo nuomonės smile.gif .. šios foto nereikėjo nuo nieko gelbėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 07 lapkričio 2008 - 23:05
Zinot ka.. nesurpantu kam dedu tas foto, jei jos man net nepatinka.. ir ka as meginu sau irodyt, jei per jau metus, nuo fotiko isigyjimo pluduriuoju toj pacioj sh vietoj.. kzkokia bizabrazija, jei man kas nesiseka, tai ir nedarau, o cia.. kad uzsikabliavau, nebezinau ne kaip pagyt doh.gif Et.. kaip noreciau susirasti kita hobi, bet jauciu kad nebegaliu, tikrai esu fotomaniake. Gal reik pailset, gal daugiau pasidomet, daugiau pasiskaityt, analogu paziuret, suprast koks stilius man paciai patinka. Juk as nei vienos taisykles nezinau.. manot kada skaiciau bloga ar koki kita straipsni? Ar turiu kokia fotografijos knyga? Gi pastoviai tingiu..
Metu salin kritika, metu komentarus, metu ir fotika biggrin.gif Gaila, kad portretai bais man idomi tema, pranesiu nebent kas tikrai bus "wow" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 23:05)

Metu salin kritika, metu komentarus, metu ir fotika biggrin.gif Gaila, kad portretai bais man idomi tema, pranesiu nebent kas tikrai bus "wow" biggrin.gif

nu va perėjai į kitą lygį.. sveikinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 08, 01:05)
Zinot ka.. nesurpantu kam dedu tas foto, jei jos man net nepatinka.. ir ka as meginu sau irodyt, jei per jau metus, nuo fotiko isigyjimo pluduriuoju toj pacioj sh vietoj.. kzkokia bizabrazija, jei man kas nesiseka, tai ir nedarau, o cia.. kad uzsikabliavau, nebezinau ne kaip pagyt  doh.gif Et.. kaip noreciau susirasti kita hobi, bet jauciu kad nebegaliu, tikrai esu fotomaniake. Gal reik pailset, gal daugiau pasidomet, daugiau pasiskaityt, analogu paziuret, suprast koks stilius man paciai patinka. Juk as nei vienos taisykles nezinau.. manot kada skaiciau bloga ar koki kita straipsni? Ar turiu kokia fotografijos knyga? Gi pastoviai tingiu..

console.gif nepergyvenk, as taip pat labai jau is leto mokausi ir jei uzsikabliuoju, tai kaip ir tu ..... abi mokysimes pacio leciausio vezlio zingsniu rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Oho kad aktyvi tema. Įdėsiu ir aš vieną portretą, kažkaip vis grįžtu ir grįžtu prie jo bigsmile.gif Dar nemoku atsirinkti unsure.gif Plius turbūt irgi mamiškas subjektyvumas dažnai paveda unsure.gif
user posted image

QUOTE(Sansara @ 2008 11 07, 16:19)
sayonaros foto, nes ji dabar neturi  lotuliukas.gif visa kritika sayonarai, geles irgi biggrin.gif

labai patinka pagauta išraiška - akys ir lūpos šypsosi thumbup.gif Labai wub.gif Visiškai napatinka kadravimas schmoll.gif Gaunas po lygiai šviesių ir tamsių dalių, tai kažkoks disbalansas lyg g.gif Net ir tas rėmas negelbėja smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 11 07, 17:12)
Dedu ir as portreta(vyro.... biggrin.gif  na nedidelio bet vistiek... ), prasom kritikuoti, nes reikia. Man mamiskai ziurint(ir zinant kad tas vaikas niekada, ne uz ka nesfotografuoja) patinka, bet noriu zinoti ar tik mamiskai... ax.gif

o man ta šviesa visai patinka smile.gif Gal tik centravimas nelabai g.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 07, 18:37)
na gi pakritikuojam  smile.gif

vakar kūdroj užmačiau, iš karto pagalvojau kad tavo smile.gif Man patinka, labai wub.gif nėr prie ko prikibti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 07 lapkričio 2008 - 23:27
QUOTE(viktorija09 @ 2008 11 07, 23:59)
oi  blush2.gif , atsiprasau  4u.gif

Baik tik smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 08, 00:03)
tai ir aš ne prieš  smile.gif .. kitaip net neturėčiau PS savo kompe..  smile.gif ..tikrai nesu iš tų tikrų fotografų, kurie dievina vien paplaukiusius kadrus..
o mažulės tavo foto labai šilta .. ir lemta jai kaip ir mamai turėt daug gražių foto  smile.gif

turiu dar vieną mergaitės ant suoliuko kadrą.. kai kam jis patiko labiau nei pirmasis, tai parodau  smile.gif

Beje, Westa, o kas ten per triukai, tie ps'iniai? ax.gif jei ne paslaptis, zinoma.
Zinai, tavo zinuteje keistai nuskambejo sakinys del tu tikru fotografu. Man atrodo, kad cia is tiesu darosi kudros sindromas, tie paplauke, subraizyti kadrai, vadinami "menu" arba as meno is ties nesuprantu...

Del mano nuotraukos - si mazute ne mano, man labai artimo zmogaus. O as auginu 2 vaikinukus, pasiutusius kaip reikalas :-) O as pati tai turiu vos kelias savo nuotraukas, cia kaip batsiuvys be batu :-)

Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 11 07, 19:25)
Va, ir aš radau portretuką:

nu jau modeliuko grožis wub.gif Šitai erdvės tūksta unsure.gif Nu bet jau antroji wub.gif wub.gif wub.gif Trūksta žodžių apsakyti kaip man gražu- tikrai puikiai šitoje vietoje padirbėjai thumbup.gif Labai patinka wub.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 07, 20:28)
dar kelis turiu kadrus

man tai geri visai kadrai smile.gif Antroj dar kiek gal norėtųsi kairę pusę iš tamsos ištraukt, čiut čiut g.gif
Atsakyti

Tiesa, Westa, na man is visu triju sios mergaites kadru, labiausiai patiko pirmasis. Sis irgi neblogas, bet pirmasis labiausiai uzkabino.

Smiltis, labai svelnu ir labai romantiska, ir dar koketiska. NA man tikrai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 11 07, 20:38)
As irgi turiu sioki toki portreta ar tinka  g.gif ir kartu kas truksta spalvoms 4u.gif

man spalvos lyg gerai, gal truputį dar sušvelninti norėtųs. Rakursas truputuką gal kliūna g.gif Kažkur skaičiau kad teoriškai kai fotografuoji profiliu, nosytė neturėtų kirsti tolesnės veiduko linijos, tai gal šiuo atveju tas man kiek ir kliūva g.gif

QUOTE(Opa @ 2008 11 07, 21:46)
Paziurejau savo archyvus. Vaikus daug fotografuoju, tai viena, gal ne itin, bet ivertinkit.

o čia man spalvų jau daugoka g.gif gal j/b geriau būtų g.gif
Atsakyti
Smilčiau man patinka ta šelmiška mergiotė.. kirpčiau kairės, tos žolės labai blaško dėmesį.. taip ir bėgioja žvilgsnis nuo modelio prie žolės..

QUOTE(Opa @ 2008 11 07, 23:27)

Beje, Westa, o kas ten per triukai, tie ps'iniai?  ax.gif jei ne paslaptis, zinoma.
Zinai, tavo zinuteje keistai nuskambejo sakinys del tu tikru fotografu. Man atrodo, kad cia is tiesu darosi kudros sindromas, tie paplauke, subraizyti kadrai, vadinami "menu" arba as meno is ties nesuprantu...

Del mano nuotraukos - si mazute ne mano, man labai artimo zmogaus. O as auginu 2 vaikinukus, pasiutusius kaip reikalas :-) O as pati tai turiu vos kelias savo nuotraukas, cia kaip batsiuvys be batu :-)

PS triukai, tai pvz akių paryškinimas.. kažkada čia net buvau mini pamokėlę parašius kaip tai daryt

dėl fotografų.. aš ta liga nesergu.. tiesa, negaliu sakyt, kad manęs nežavi tokie kadrai kaip pvz Sansaros fėja ar jos Svetimas.. žavi, nes matau kiek įdėta darbo ( taip ir įsivaizduoju kiek modelis turėjo fiziškai dirbt smile.gif ), o ir idėjos liuxiškos.. bet kažkaip išties dabar labai madinga , ypač kūdroj būt madingu pagal kūdrą

dėl modeliuko.. gi tikrai bigsmile.gif .. visai užmiršau kad nesenai Sayonara rodė Tavo modeliukus doh.gif .. bet vis tiek lieku prie savo nuomonės biggrin.gif
Atsakyti
meno supratimas yra išskirtinai subjektyvus reikalas...smile.gif neverta net pradėt dėl to ginčytis, nes vienos tiesos nerasim. jos nėra.. yra tik procesas, kiekvienam individualus.. ir dažnai kiekvienam į skirtingas puses.. juk 360-yje laipsnių yra tiek daug pusių..smile.gif 4u.gif

labanakt.
Atsakyti