Paziurejau savo archyvus. Vaikus daug fotografuoju, tai viena, gal ne itin, bet ivertinkit.
Paguldysiu vaikus ir pabandysiu ir as pakomentuot.
Beje, vis tik i ka siuloma kreipt demesi sioje temoje? i kadravima, fokusa ar visuma?
Na zaliuoja zaliuoja siek tiek bet jau geirau nei melynuoja.. (persistengiau )
Papildyta:
Radau labai panasia i westos foto tame puslapy kur dejavu dave, irgi gerule
QUOTE(Opa @ 2008 11 07, 23:46)
Paziurejau savo archyvus. Vaikus daug fotografuoju, tai viena, gal ne itin, bet ivertinkit.
Na visai nieko, cia ir tas saltas atspalvis visai tinka Foto viena is buitiskesniu, bet akys traukia demesi Papildyta:
Radau labai panasia i westos foto tame puslapy kur dejavu dave, irgi gerule
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 08, 00:12)
Grethen, o kaip tu paimi is cia foto? Turiu omeny Anasko idejo, o kaip tu paimi?
Kaip ir is visur, copy paste
Grethen, pamaciau nu man mano kiek labiau variantas, bet sutinku kad reikia siltinti. Jei prie mano prideti kokia geltona spalva, o nuo tavo varianto nuimti zalia, bus pats tas
Westa, man labai patiko sviesa tavo portretuose, grazius seseliai.
Degute, antras portretas liuks, o jau kokie plaukai
Opa, grazios skaidrios spalvos, seimos albumui, bet mes gi visos ir nepretenduojam i meninkus
Westa, man labai patiko sviesa tavo portretuose, grazius seseliai.
Degute, antras portretas liuks, o jau kokie plaukai
Opa, grazios skaidrios spalvos, seimos albumui, bet mes gi visos ir nepretenduojam i meninkus
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 08, 00:02)
man tai labai prie sirdies sita foto, vaikiuko akys labai ryskios ir traukia demesi, jb mano manymu, labai tinka, nuotrauka svelnia padaro
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2008 11 07, 23:46)
sutinku su Grethenn, zvus vyrukas, veido israiska idomi
Sutinku su Anasko dėl westos vaikio nuotraukos Rakursas ir kadravimas nuobodokas, o šioj nuotraukoj užšarpintos akys man atrodo tiesiog pigus triukas
Degute - super
Esu sužavėta, man tie plaukų bangavimai nuostabūs, šiek tiek pavertus nuotruką plaukai vilnija dešinėn ir tas judesys labai gražiai groja. Taip pat ir nuotraukos siužetas be priekaištų Kadravimas man nekliuvo.
Anasko, man tavo nuotraukoje nepatinka mergytės veiduko pasukimo kampas. Antra akis lyg ir matosi, lyg ir ne
Opa - nuostabus mažas viščiukas Čia mamiškomis akimis
sillwio, paskaičius tavo apšvietimo aprašymą, panašu kad apdėliodamas modelį iš visų pusių šviesomis išgavai "ambient light", t.y. lygų apšvietimą iš visų pusių. Panašus efektas būna ant fotiko uždėtą blicą nukreipus į baltas lubas - viskas vienodai apšviesta, nėra dominuojančios šviesos, gražių šešėlių, odos perlamutro. Jei turi natūralų apšvietimą, pabandyk jį išnaudoti be papildomos šviesos, jei langas stovi netinkamu kampu, pasukiok modelį, pabandyk surasti tinkama rakursą turimom salygom. Langas šešėlyje kaip didelis soft'boxas - galimybės nemažos, išnaudok jas
Degute - super
Esu sužavėta, man tie plaukų bangavimai nuostabūs, šiek tiek pavertus nuotruką plaukai vilnija dešinėn ir tas judesys labai gražiai groja. Taip pat ir nuotraukos siužetas be priekaištų Kadravimas man nekliuvo.
Anasko, man tavo nuotraukoje nepatinka mergytės veiduko pasukimo kampas. Antra akis lyg ir matosi, lyg ir ne
sillwio, paskaičius tavo apšvietimo aprašymą, panašu kad apdėliodamas modelį iš visų pusių šviesomis išgavai "ambient light", t.y. lygų apšvietimą iš visų pusių. Panašus efektas būna ant fotiko uždėtą blicą nukreipus į baltas lubas - viskas vienodai apšviesta, nėra dominuojančios šviesos, gražių šešėlių, odos perlamutro. Jei turi natūralų apšvietimą, pabandyk jį išnaudoti be papildomos šviesos, jei langas stovi netinkamu kampu, pasukiok modelį, pabandyk surasti tinkama rakursą turimom salygom. Langas šešėlyje kaip didelis soft'boxas - galimybės nemažos, išnaudok jas
QUOTE(evitafoto @ 2008 11 07, 22:27)
Sutinku su Anasko dėl westos vaikio nuotraukos Rakursas ir kadravimas nuobodokas, o šioj nuotraukoj užšarpintos akys man atrodo tiesiog pigus triukas
visų pirma kadruotė buvo ruošta ketvirtadienio temai ,,(a)simetriškas portretas" .. na o dėl pigumo.. kuri iš mūsų nesinaudoja PS kartais, lai meta akmenį anyway.. pati sakiau, kad į meną nepretenduoju beje su mielu noru pasiklausyčiau kuris PS triukas yra nepigus
Na ir as dedu, nelabai man ji patinka.... bet vis tiek norejau patarimu, gal kam patiks o siaip sudetingiausia man su kadravimu..
Siek tiek pakoregavau
Siek tiek pakoregavau
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 08, 00:35)
Na ir as dedu, nelabai man ji patinka.... bet vis tiek norejau patarimu, gal kam patiks o siaip sudetingiausia man su kadravimu..
veidas ir rankos delnas ant isdegimo ribos per sviesu. ir jb kazkaip nelabai man gal spalvota geriau butu
manau reiketu kirpt apacios ir desines puses, gal tada geriau ziuretusi
Californiagirl, jei jau kabintis t.y. kritikuot, tai gal kadravima, daryciau maziau centre, bet del pacio vaizdo, neturiu ka ir pasakyt.
Degute, nuostabus antrasis mergaites portretas, labai!
Grethen, is ties gerule ta vaikiuko foto, kuria radai. Mano siekiamybe yra isgauti va toki tikslu fokusa. Jauciu, kad tai jau mano liga - kuo as jo labiau siekiu, tuo man labiau muilinasi, nes... persistengiu, sudreba ranka, ar tiesiog... nelemta :-) O merginos foto, truktu tik rrankos visos ir spalvu....
Siltink spalvas ir dziaukis papilnejusiu seimos albumu. Kokybe tikrai puiki
(Beje, mes su tavo seima prasilenkinejom Banginyje, sviestuvu skyriuje... )
Mergyte cia, bet sunku suprast kai sijono ar kasu nesimato :-)
Aciu.
Westa, o as apie tuos triukus apskritai. Nemanau, kad jie yra blogai, jei tai padeda pagerinti kokybe. Bet kokiu atveju manau kad joks ps neisgelbes sh... kadro, todel minimalus prisilietimas (ka daro visi) tik padeda, o ne kenkia.
Degute, nuostabus antrasis mergaites portretas, labai!
Grethen, is ties gerule ta vaikiuko foto, kuria radai. Mano siekiamybe yra isgauti va toki tikslu fokusa. Jauciu, kad tai jau mano liga - kuo as jo labiau siekiu, tuo man labiau muilinasi, nes... persistengiu, sudreba ranka, ar tiesiog... nelemta :-) O merginos foto, truktu tik rrankos visos ir spalvu....
QUOTE(Anasko @ 2008 11 07, 23:22)
Siltink spalvas ir dziaukis papilnejusiu seimos albumu. Kokybe tikrai puiki
(Beje, mes su tavo seima prasilenkinejom Banginyje, sviestuvu skyriuje... )
QUOTE(viktorija09 @ 2008 11 07, 23:24)
sutinku su Grethenn, zvus vyrukas, veido israiska idomi
Mergyte cia, bet sunku suprast kai sijono ar kasu nesimato :-)
QUOTE(evitafoto @ 2008 11 07, 23:27)
Aciu.
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 23:30)
visų pirma kadruotė buvo ruošta ketvirtadienio temai ,,(a)simetriškas portretas" .. na o dėl pigumo.. kuri iš mūsų nesinaudoja PS kartais, lai meta akmenį anyway.. pati sakiau, kad į meną nepretenduoju beje su mielu noru pasiklausyčiau kuris PS triukas yra nepigus
Westa, o as apie tuos triukus apskritai. Nemanau, kad jie yra blogai, jei tai padeda pagerinti kokybe. Bet kokiu atveju manau kad joks ps neisgelbes sh... kadro, todel minimalus prisilietimas (ka daro visi) tik padeda, o ne kenkia.
QUOTE(Opa @ 2008 11 08, 00:56)
oi , atsiprasau