Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2008 11 07, 20:16)
pažinimas

blink.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 11 07, 22:16)
Bet kad išlaikyt formatą, jos reiktų ir apačioj, o ten jau nėr. Nebent kvadratuot.

pažinimas
Na o jei truputi tiesiog daugiau palikti kaireje? Ar Tu formata stengies islaikyt tikslu tikslu? Nes as taip darau jei ruosiuos spausdint, o siaip tai truputi staciakampi kartais padarau ne visai taisiklinga smile.gif

O pazinimas liuxum, gal siek tiek veidukas galetu butu labiau atsuktas, bet is esmes patinka smile.gif

Tik pastebejau, kad daznai vertinant portreta man daug itakos daro mano subjektyvus grozio suvokimas, va Sayonaros foto kur Opa ir Degutes net nzn ar foto patiko, ar zmoniu gozis daugiau ax.gif
Atsakyti
As irgi turiu sioki toki portreta ar tinka g.gif ir kartu kas truksta spalvoms 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 20:28)
dar kelis turiu kadrus

o ši panašiai kaip pas Sayonarą Opos berniuko  smile.gif

Vat tokiais atvejais, kaip pirmoji, nežinau, kaip teisingai kadruoti g.gif Čia gaunasi akys beveik centre. Ir karpyt ar palikt?
Antroji irgi centre, bet šiuo atveju visai netrukdo, patiko ši.

QUOTE(peppi @ 2008 11 07, 20:31)

kas yra?

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 20:31)
Na o jei truputi tiesiog daugiau palikti kaireje? Ar Tu formata stengies islaikyt tikslu tikslu? Nes as taip darau jei ruosiuos spausdint, o siaip tai truputi staciakampi kartais padarau ne visai taisiklinga smile.gif

Na, anksčiau karpiau daugiau/mažiau. Bet kelis kart, sumanius spausdint, rasdavau, kad netelpa kas. Tai dabar stengiuosi tiksliai kirpti. Arba jau tada kvadratuot. Bet jei labai tiksliai nesilaikant, erdvės tam kadre dar galima rasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 22:28)
dar kelis turiu kadrus
Va siti man nepatinka smile.gif razinkos taip sakant nematau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 11 07, 20:41)
Vat tokiais atvejais, kaip pirmoji, nežinau, kaip teisingai kadruoti  g.gif Čia gaunasi akys beveik centre. Ir karpyt ar palikt?
Antroji irgi centre, bet šiuo atveju visai netrukdo, patiko ši.

man tas pats klausimas iškilo smile.gif .. bet tėvams palikau tokią.. kaip Gaziulka sakė, jie paprasti žmonės

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 20:45)
Va siti man nepatinka smile.gif razinkos taip sakant nematau biggrin.gif

o man jos mielos tiesiog .. smile.gif

Anasko graži , skaidri, miela spalvom.. aš iki šiol esu įsitikinus, kad Canon gražiau spalvas piešia nei Nikon smile.gif .. arba nemoku su PS tokių padaryt
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 11 07, 22:38)
As irgi turiu sioki toki portreta ar tinka  g.gif ir kartu kas truksta spalvoms 4u.gif
Man patinka labai vaikiuko israiska, toks labai susidomejas kzkuo pro langa smile.gif bet spalvos.. kaip cia pasakius "buitiskos", noretusi daugaiu gelsvumo, intensyvesniu salvu. Galecaiu parodyti jei leisi ka daryciau su foto ax.gif man visad lengviau vaizdais, ne zodziais..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 20:48)
Anasko graži , skaidri,  miela spalvom.. aš iki šiol esu įsitikinus, kad Canon gražiau spalvas piešia nei Nikon  smile.gif .. arba nemoku su PS tokių padaryt
Aciu 4u.gif As tik autokontrasta uzdejau, ir vos vos curves pastumiau ir viskas nu ir sarpa internetui, bet dabar ziuriu man kazkaip nesvariai atrodo g.gif kompe kiek kitaip ypac ryskumas
Grethen 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 07 lapkričio 2008 - 21:09
QUOTE(Anasko @ 2008 11 07, 21:05)
Aciu 4u.gif  As tik autokontrasta uzdejau, ir vos vos curves pastumiau ir viskas nu ir sarpa internetui, bet dabar ziuriu man kazkaip nesvariai atrodo g.gif  kompe kiek kitaip ypac ryskumas

tikrai ryškumo pakanka.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 11 07, 23:05)
Grethen 4u.gif  mirksiukas.gif
Na as ta mirksiuka supratau kaip "nagi" biggrin.gif jei ka - isimu wink.gif
Siek tiek pasiltinau, man vaikus tiesiog mieliau matyti siltame apsvietime, kada WB meluoja hihihi.gif

user posted image

Atsakyti
Ech, tokia idomia tema nagrinejat, tiek darbu, o as visai si savaitgali laiko neturesiu prie kompo prisest unsure.gif

Del fokuso - man jis svarbus, gal ir ligonis as, bet 80% savo vaiko nuotrauku trinu vien todel, kad fokusas nugrybaves, o jei ne mano vaiko, tai visus 95% kur fokusas ryshkiai ne vietoj.

Grethenn, o dabar WB zaliuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 11 07, 21:25)
Ech, tokia idomia tema nagrinejat, tiek darbu, o as visai si savaitgali laiko neturesiu prie kompo prisest unsure.gif

Del fokuso - man jis svarbus, gal ir ligonis as, bet 80% savo vaiko nuotrauku trinu vien todel, kad fokusas nugrybaves, o jei ne mano vaiko, tai visus 95% kur fokusas ryshkiai ne vietoj.

Grethenn, o dabar WB zaliuoja biggrin.gif

wyshnia, ne tu viena neturėsi laiko.. manau pratęsim kitą sav šią temą.. o gal kas po savaitgalio turės ko naujo parodyt, o ne iš archyvų trauks smile.gif

Grethen, išties WB žaliuoja smile.gif .. Anasko variantas man labiau, bet ir šis visai nieko
Atsakyti