QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 07, 19:09)
as tai vis galvoju, ar as viena tokia keista - nu visi siekia to akiu ryskumo, o man tas superryskumas kzk nenaturaliai atrodo
suprantu viska - kad cia gera technika, ir nesujudejo nieks, iryskumo zona tinkama, ir sviesa gerai krenta, blykai akyse geri, ir siaip paprastiems zmonems l.ispudingai nuotraukose tos isryskintos akys atrodo. bet man tas efektas tai taip santuriai patinka - vienoj kitoj foto gerai, bet nez, ar noreciau daugiau tokiu savo vaiko. as kai is principo gyvenime uz naturalumo, tai gal ir cia tas suveikia. bet cia turbut ner ka ir atsakyt - patikimo ar nepatikimo klausimas
man tai norisi pasiekti lygį, kai panorėjusi tokį ryškumą galėsiu padaryti.
bet tikrai dėl to nesidraskau.
tarp kitko, kai kurioms foto būtent toks ryškumas yra būtinas ir padaro nuotrauką su razinka. kitoms jis toks geras tiesiog nebūtinas arba nepastebimas.
bet kuriu atveju puiki kokybė yra labai puiku. noriu taip mokėti, o ar visada naudočiau - nežinau.
šiai konkrečiai foto tos mažos detalytės akyse man atrodo kaip tik savo vietoje.
Papildyta:
california, man atrodo, kad Tavo foto geriau žiūrėtųsi jb. bent jau man, kai yra tie nestandartiniai šešėliai, ne klasikinis tipo tvarkingas apšvietimas, norisi nespalvės..
nes juodai baltoje nesijaustų tų visų atspalvių, kurie galimai atsiranda spalvotoje foto, liktų tik pustoniai..
o nenoras labai ryškus.. vargšai fotografių vaikai