Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2008 11 07, 19:12)
Dedu ir as portreta
Oj, buvau prazioplinus ax.gif
Pritarsiu del apsvietimo issidestymo, labai jau kliunas tas violetavas seselis ant desinio berniuko zando

QUOTE(sayonara @ 2008 11 07, 20:31)
patikėk.. tik viena bėda - labai zyzia (skaityti toliau) biggrin.gif biggrin.gif
Nu jau matau biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 07, 20:37)
na gi pakritikuojam  smile.gif
Sita nuotrauka jau kzkur maciau, man jis super super! Tiesiog wow biggrin.gif neturiu pire ko prikibt.. bet cia juk ne tavo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 18:52)

Sita nuotrauka jau kzkur maciau, man jis super super! Tiesiog wow biggrin.gif neturiu pire ko prikibt.. bet cia juk ne tavo?  unsure.gif

mirksiukas.gif nu kūdroj kaip ir mano buvo.. ir vaikas mano biggrin.gif ..
Atsakyti
Opa, tu tikrai grazi, ir pati foto patinka thumbup.gif

Silwio, grazi nestuke labai, o kritika jau visa issakyta 4u.gif

Westa, prajuokino tavo ir vyro pokalbis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 20:54)
mirksiukas.gif  nu kūdroj kaip ir mano buvo.. ir vaikas mano  biggrin.gif ..
Ale balsavau, bet tikrai nepastebejau kad Tavo ax.gif
Na tikrai liuxum pirdum, palyginus su anxciau rodytais vaikais si simta kart geresne, nes ji super! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 19:00)
Ale balsavau, bet tikrai nepastebejau kad Tavo  ax.gif
Na tikrai liuxum pirdum, palyginus su anxciau rodytais vaikais si simta kart geresne, nes ji super!  thumbup.gif

ir negalėjai pastebėt, nes foto dėta buvo ketvirtadienio teminei smile.gif .. o jos dedamos su paslėptais autoriais smile.gif .. ačiū smile.gif .. nors aš nemanau, kad tai geriausia mano vaikų foto biggrin.gif
Atsakyti
Californiagirl, man nelabai sis portretas, gal,kad jauciasi tas nenoras fotografuotis g.gif

Westa, liuks thumbup.gif As gal dar veiduka pasviesinciau truputi truputi g.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 21:03)
ir negalėjai pastebėt, nes foto dėta buvo ketvirtadienio teminei  smile.gif .. o jos dedamos su paslėptais autoriais  smile.gif .. ačiū  smile.gif .. nors aš nemanau, kad tai geriausia mano vaikų foto  biggrin.gif
O as manau, gal del to, kad kitu nemaciau biggrin.gif

Beje dabar paaiskinai kas kaip doh.gif ... nes dabar paziurejau, kad ir Anasko labai patiko foto, as ja net i favoritus isidejau ax.gif
Atsakyti
as tai vis galvoju, ar as viena tokia keista - nu visi siekia to akiu ryskumo, o man tas superryskumas kzk nenaturaliai atrodo unsure.gif suprantu viska - kad cia gera technika, ir nesujudejo nieks, iryskumo zona tinkama, ir sviesa gerai krenta, blykai akyse geri, ir siaip paprastiems zmonems l.ispudingai nuotraukose tos isryskintos akys atrodo. bet man tas efektas tai taip santuriai patinka - vienoj kitoj foto gerai, bet nez, ar noreciau daugiau tokiu savo vaiko. as kai is principo gyvenime uz naturalumo, tai gal ir cia tas suveikia. bet cia turbut ner ka ir atsakyt - patikimo ar nepatikimo klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 07, 19:09)
bet cia turbut ner ka ir atsakyt - patikimo ar nepatikimo klausimas g.gif

tu visiškai teisi.. aš savo vaiko foto visų irgi tokių nenorėčiau.. bet kelias tokias turėt kodėl gi ne smile.gif .. yra tokių nuotraukų, kuriose tokios akys tiesiog tinka .. pamenu latoyos auto... ten tos akys tiesiog turėjo būt ir ne kitaip smile.gif

beje o ką turėjai omeny ir siaip paprastiems zmonems l.ispudingai nuotraukose tos isryskintos akys atrodo .. o tai kurie nepaprasti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 07 lapkričio 2008 - 19:18
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 07, 21:09)
as tai vis galvoju, ar as viena tokia keista - nu visi siekia to akiu ryskumo, o man tas superryskumas kzk nenaturaliai atrodo unsure.gif suprantu viska -  kad cia gera technika, ir nesujudejo nieks, iryskumo zona tinkama, ir sviesa gerai krenta, blykai akyse geri, ir siaip paprastiems zmonems l.ispudingai nuotraukose tos isryskintos akys atrodo. bet man tas efektas tai taip santuriai patinka - vienoj kitoj foto gerai, bet nez, ar noreciau daugiau tokiu savo vaiko. as kai is principo gyvenime uz naturalumo, tai gal ir cia tas suveikia. bet cia turbut ner ka ir atsakyt - patikimo ar nepatikimo klausimas g.gif
Sutinku, ir apskritai tas fokusas ne visada reikalinga, esu maciusi tokiiuuuuu nerealiu "uzbloorintu" portretu! Bet Westos foto man tas atspindys "vakaro vinis" taip sakant, labai gerai dera su israiska, vaikas nustebes ir gali matyti jo akyse, kad jis kzka mato (suveliau cia blush2.gif )
Beje, dar kuo mane zavi si foto, kad nematau joje asmeniskumu, ziuriu objektyviai kaip i portreta, o ne kaip i mylincios mamos silta darbeli, kuriu cia, forume, matome labai daug. tas mane taip pat kabina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 07 lapkričio 2008 - 19:17
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 07, 19:09)
as tai vis galvoju, ar as viena tokia keista - nu visi siekia to akiu ryskumo, o man tas superryskumas kzk nenaturaliai atrodo unsure.gif suprantu viska -  kad cia gera technika, ir nesujudejo nieks, iryskumo zona tinkama, ir sviesa gerai krenta, blykai akyse geri, ir siaip paprastiems zmonems l.ispudingai nuotraukose tos isryskintos akys atrodo. bet man tas efektas tai taip santuriai patinka - vienoj kitoj foto gerai, bet nez, ar noreciau daugiau tokiu savo vaiko. as kai is principo gyvenime uz naturalumo, tai gal ir cia tas suveikia. bet cia turbut ner ka ir atsakyt - patikimo ar nepatikimo klausimas g.gif

man tai norisi pasiekti lygį, kai panorėjusi tokį ryškumą galėsiu padaryti. doh.gif bet tikrai dėl to nesidraskau.

tarp kitko, kai kurioms foto būtent toks ryškumas yra būtinas ir padaro nuotrauką su razinka. kitoms jis toks geras tiesiog nebūtinas arba nepastebimas.

bet kuriu atveju puiki kokybė yra labai puiku. noriu taip mokėti, o ar visada naudočiau - nežinau.

šiai konkrečiai foto tos mažos detalytės akyse man atrodo kaip tik savo vietoje.
Papildyta:
california, man atrodo, kad Tavo foto geriau žiūrėtųsi jb. bent jau man, kai yra tie nestandartiniai šešėliai, ne klasikinis tipo tvarkingas apšvietimas, norisi nespalvės..smile.gif nes juodai baltoje nesijaustų tų visų atspalvių, kurie galimai atsiranda spalvotoje foto, liktų tik pustoniai..smile.gif
o nenoras labai ryškus.. vargšai fotografių vaikai biggrin.gif
Atsakyti
Va, ir aš radau portretuką:

user posted image
Atsakyti