QUOTE(Anasko @ 2008 11 06, 16:06)
Ateinu su foto, labai noriu patarimu del spalvu, nu ir aisku del kadravimo
Jauciu visa ziema jums sita langa rodysiu
Man tai labai fainos foto. Bet vis dėlto norisi JB, tada tokios lengvos, švelnios. Bet jau kokia modeliukė simpatiška
QUOTE(Opa @ 2008 11 06, 19:50)
Viena is nuteistuju
ajajaj, tokia merždyyyna, o jau nuteistoji
Aš tai tą kairės pusės šešėlį būčiau nutempus iki kampo. Tada neblaškytų šviesesnis viršus, nekiltų minčių dėl aštraus šešėlio
Dabar kažkodėl dėmesys krypsta virš ausies
O kai uždengi tą kampą, tada į akis.
QUOTE(westa @ 2008 11 06, 20:29)
tai niekas nenori kiaušinio atkartot?
nugi neturiu tokios medžiagos ar tinklo kokio tai. ir nesugalvoju, ką panašaus pritaikyti
jau senai būčiau išbandžius.
QUOTE(BN @ 2008 11 06, 21:38)
As dar va ka pagalvojau - kada tai budavo tokie darbai - vinas deda nuotrauka, o kiti bando ja pamatyt ir perdaryt savaip - PS treniruote ar panasiai. As tai visai mielai ka nors is savo paskutiniu atostoginiu duociau, kad man padetumet pamatyt ar ka galima ispausti is ju. Skaitant "daryciau kitaip, kirpciau kitaip" kartais nelabai aisku kas ir kaip... Nu zodziu, minti cia tokia mintiju... (vietoj to kad dirbciau
)
Aha, irgi patiktų
QUOTE(bite maja @ 2008 11 07, 10:10)
apie kokį kiaušinį jūs čia visi dabar šnekat
čia
mokomės albume yra
atkartojimaisillwio, merginos jau viską pasakė. Man tai tik atspalvis pilkokas kliūna, daugiau niekas
Nenuvargink tokio simpatiško modelio, besistengdamas išgauti tobulą nuotrauką
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 15:24)
taip ir darom.. kas norės prisijungs.. siūlau pasunkint portretą.. maks pečiai kad matytųsi
.. man tokia kadruotė viena sunkesnių ..gi nereikia kažkokių šedevrų..
oi, man apskritai portretas, žmonės yra jau sunkios temos
bet eisiu pasikapstyt archyve
Papildyta:QUOTE(Sansara @ 2008 11 07, 16:19)
sayonaros foto, nes ji dabar neturi
visa kritika sayonarai, geles irgi
gėlės, gėlės!
vat tik balionas gal nelabai čia, gėlė geriau būtų
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 16:34)
tai man tas pats
.. papasakosiu vakar pokalbį su vyru
tikiuos neužbanins su ND susiję visgi
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 07, 17:12)
Dedu ir as portreta(vyro....
na nedidelio bet vistiek... ), prasom kritikuoti, nes reikia. Man mamiskai ziurint(ir zinant kad tas vaikas niekada, ne uz ka nesfotografuoja) patinka, bet noriu zinoti ar tik mamiskai...
Vyriukas su tokiu priekaištu žiūri
Man tik ta veido pusė apšviestoji jau labai ant ribos. Nosis tarp akinukų jau lyg ir peršviesta atrodo. Ir dar dėl centravimo - nesugalvoju, gerai tai ar ne. Bet foto žiūrisi, gat tada ir gerai viskas