Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 07, 18:17)
Ir žinok dabar, gerai sutalpintos lūpos, ar ne. Nes mano akimis žiūrint - puikiai neįprastas portretas...

Grethenn, pažiūrėk į veidrodį, turi pozuotoją smile.gif
Man irgi labai fains, tik reikia full screen tokius ziuret, kad isrysketu visa odos faktura, akiu mirguliavimas, plaukai ir pan. smile.gif

O del tos "puozuotojos" tai jau galvojau biggrin.gif bet be galo kvailai jauciuosi..

QUOTE(Sansara @ 2008 11 07, 18:19)
sayonaros foto, nes ji dabar neturi  lotuliukas.gif visa kritika sayonarai, geles irgi biggrin.gif
user posted image
Na man tai super! Emocija tokia naturali smile.gif na galima kabinetis, bet siuo metu suprantu, kad nereikia, atsibodo tie "tobulumai"..

QUOTE(westa @ 2008 11 07, 18:34)
tai man tas pats  cool.gif .. papasakosiu vakar pokalbį su vyru
lotuliukas.gif Nors as jo ne akyse nemacius, bet matau akyse zmogaus israiska lotuliukas.gif

Maniskai artimieji visi nefotogeniski, arba maivytis nemoka, tai ir nekalbinu biggrin.gif
Atsakyti
ačiū už komentarus. ten balionas sulindo veidan..smile.gif
man pačiai tai ne balionas, o siena kliūna.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 11 07, 17:28)

reik mažiau gert ir sienos neklius

tai šią ir kitą sav. bandom žaist su portretais? ar tiek daug laiko nereik..dar ND laukia
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 11 07, 17:28)
ačiū už komentarus. ten balionas sulindo veidan..smile.gif

O man sienai visai nekliuna. Jei kliuna reikejo kirpt, ta foto gerai ziuretus jei mergina ir i nuotraukos krasta butu atsiremus ax.gif
O cia musu Opa? wub.gif
Atsakyti
O man siena taip pat visai nekliuna, net gi sakyciau tinka, ir dar pastebejau, kad balionas ne siaip baliones, bet labai jame smagiai dantys atsispindi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 07, 17:31)
O man sienai visai nekliuna. Jei kliuna reikejo kirpt, ta foto gerai ziuretus jei mergina ir i nuotraukos krasta butu atsiremus ax.gif
O cia musu Opa? wub.gif

aha, Opa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 11 07, 19:51)
Ale kokia simpatiska ta Opa wub.gif
Atsakyti
Ech, gyveni sau ramiai roziniame pasaulyje, prisiminimais apie niolika, ir stai ateina Sayonara ir pastato tave i vieta lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 11 06, 16:06)
Ateinu su foto, labai noriu patarimu del spalvu, nu ir aisku del kadravimo 4u.gif  Jauciu visa ziema jums sita langa rodysiu doh.gif

Man tai labai fainos foto. Bet vis dėlto norisi JB, tada tokios lengvos, švelnios. Bet jau kokia modeliukė simpatiška bigsmile.gif

QUOTE(Opa @ 2008 11 06, 19:50)
Viena is nuteistuju  lotuliukas.gif

ajajaj, tokia merždyyyna, o jau nuteistoji tongue.gif
Aš tai tą kairės pusės šešėlį būčiau nutempus iki kampo. Tada neblaškytų šviesesnis viršus, nekiltų minčių dėl aštraus šešėlio ax.gif Dabar kažkodėl dėmesys krypsta virš ausies smile.gif O kai uždengi tą kampą, tada į akis.

QUOTE(westa @ 2008 11 06, 20:29)
tai niekas nenori kiaušinio atkartot?

nugi neturiu tokios medžiagos ar tinklo kokio tai. ir nesugalvoju, ką panašaus pritaikyti ax.gif jau senai būčiau išbandžius.

QUOTE(BN @ 2008 11 06, 21:38)
As dar va ka pagalvojau - kada tai budavo tokie darbai - vinas deda nuotrauka, o kiti bando ja pamatyt ir perdaryt savaip - PS treniruote ar panasiai. As tai visai mielai ka nors is savo paskutiniu atostoginiu duociau, kad man padetumet pamatyt ar ka galima ispausti is ju. Skaitant "daryciau kitaip, kirpciau kitaip" kartais nelabai aisku kas ir kaip... Nu zodziu, minti cia tokia mintiju... (vietoj to kad dirbciau smile.gif )

Aha, irgi patiktų smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 11 07, 10:10)
apie kokį kiaušinį jūs čia visi dabar šnekat  g.gif

čia mokomės albume yra atkartojimai

sillwio, merginos jau viską pasakė. Man tai tik atspalvis pilkokas kliūna, daugiau niekas smile.gif Nenuvargink tokio simpatiško modelio, besistengdamas išgauti tobulą nuotrauką smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 07, 15:24)
mirksiukas.gif  taip ir darom.. kas norės prisijungs.. siūlau pasunkint portretą.. maks pečiai kad matytųsi  smile.gif .. man tokia kadruotė viena sunkesnių ..gi nereikia kažkokių šedevrų..

oi, man apskritai portretas, žmonės yra jau sunkios temos smile.gif bet eisiu pasikapstyt archyve smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 11 07, 16:19)
sayonaros foto, nes ji dabar neturi  lotuliukas.gif visa kritika sayonarai, geles irgi biggrin.gif

gėlės, gėlės! ax.gif vat tik balionas gal nelabai čia, gėlė geriau būtų smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 07, 16:34)
tai man tas pats  cool.gif .. papasakosiu vakar pokalbį su vyru tikiuos neužbanins su ND susiję visgi  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 11 07, 17:12)
Dedu ir as portreta(vyro.... biggrin.gif  na nedidelio bet vistiek... ), prasom kritikuoti, nes reikia. Man mamiskai ziurint(ir zinant kad tas vaikas niekada, ne uz ka nesfotografuoja) patinka, bet noriu zinoti ar tik mamiskai... ax.gif

Vyriukas su tokiu priekaištu žiūri smile.gif Man tik ta veido pusė apšviestoji jau labai ant ribos. Nosis tarp akinukų jau lyg ir peršviesta atrodo. Ir dar dėl centravimo - nesugalvoju, gerai tai ar ne. Bet foto žiūrisi, gat tada ir gerai viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 18:02)
Ale kokia simpatiska ta Opa  wub.gif

patikėk.. tik viena bėda - labai zyzia (skaityti toliau) biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Opa @ 2008 11 07, 18:21)
Ech, gyveni sau ramiai roziniame pasaulyje, prisiminimais apie niolika, ir stai ateina Sayonara ir pastato tave i vieta  lotuliukas.gif

tongue.gif
p.s. gausi lazdų per padus..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 11 07, 18:31)
p.s. gausi lazdų per padus..biggrin.gif

kalbi kaip iš kokio KGB būtum blink.gif

Californiagirl
man visgi kairės per daug.. ir jei būtum nesakius, kad nemėgsta fotkintis, vis tiek būč supratus kad nemėgsta .. dėl to veido apšvietimo.. nežinau man visgi neitin gražiai jis sugulęs ant veido.. būna, kad apšvietimas gražiai sugula o čia va nelabai gražiai sugulė .

na gi pakritikuojam smile.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 07 lapkričio 2008 - 18:40
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 18:37)
kalbi kaip iš kokio KGB būtum  blink.gif

Californiagirl
man visgi kairės per daug.. ir jei būtum nesakius, kad nemėgsta fotkintis, vis tiek būč supratus kad nemėgsta .. dėl to veido apšvietimo.. nežinau man visgi neitin gražiai jis sugulęs ant veido.. būna, kad apšvietimas gražiai sugula o čia va nelabai gražiai sugulė .

na gi pakritikuojam  smile.gif

user posted image

juk ir esu biggrin.gif

foto. akyse nuostabūs raštai. labai. ir ryškumas wow. aš tokio dar nė karto nesu apturėjus biggrin.gif čia rimtas blush2.gif
dabar kritika. išraiška super. kokybė super. ryškumo zonai priekaištų neturiu, kaip tik ji. bet noris idealiai simetriško kadro ir vos vos žvilgsnio viršun. tada tas nustebimas ar išraiška būtų toks tikrai vaikiškas - kai jis rodomas suaugusiems, kurie didesni. dar erdvės būtent šonuose bent jau man daugiau norisi.
ir dar, nupezėsiu, bet kai strazzzzzzzzzdanų norėtųsi tokioj foto. būtų tobula biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 lapkričio 2008 - 18:49