Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(dejavu @ 2008 11 07, 15:38)

ačiū 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

mačiau vieną nuotrauką .. ech kad jame esanti mergina leistų čia įdėt tą foto blush2.gif sayonara pakalbink, gal leis smile.gif

vvvv kur dingus.. labai reiktų tavęs šioje portretų temoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 07 lapkričio 2008 - 15:45
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 15:30)
nu jei visi iki pečių, dar nereiškia kad visi geri umn.gif hihihi.gif juokauju.. aš atvira visiems pasiūlymas ( padoriems aišku)  biggrin.gif
swoon.gif hihihi.gif
As vakare paieskosiu, dabar begu i darzeli
Atsakyti
pvz kaip jums tokia kadruotė?

user posted image

man lkažkaip rankos atrodo per didelės g.gif

ar tokia

user posted image

ar ne daugiau erdvės turi būti skirta veidui, jei jau tai portretas?

apskritai jei dar apsisunkint sau užduotį tai galėtų būt vyro portretas doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 07 lapkričio 2008 - 15:55
westa, gavau tos merginos leidimą dėti tą portretą, bet bėda, kad aš jo namie neturiu, tai jei dar neištrynei, tai įdėk už mane, ką? bigsmile.gif
jei nebeturi, tada aš pirmadienį įdėčiau.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 11 07, 11:44)
As kaip jau ir nebeturiu ka pridurti, tik duoti dar viena minusa del PS biggrin.gif As asmeniskai labai nemegstu tokiu akivaizdziai paglamoorintu foto ax.gif O modelis tikrai fantastiskas, sekmes 4u.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 07, 14:14)
pamąsčiau gal mums vertėtų apie portretus padiskutuot.. pvz mano viena iš bėdų yra portreto kompzicija kai fotografuoji pagrinde tik sakykim žmogaus galvą ir kažkiek pečių.. akyse stovi tik pasinė foto ir tiek .. gal kas kokių pavyzdžių įmestų? ir ties kuria kūno vieta yra geriausiai ,,nupjaut" modelį. kaip su galvos nukarpymais..
O super tema! Svajoju ismokt portretus fotkint, tik kad nelabai turiu pozuotoju... verysad.gif Ka nors trauksiu is achyvu, nes su kadravimu daug poblemu
Atsakyti
Westa, man pirma foto su tom rankom visai patinka, gražius ritmas. Bet paplaukę tie portretai.

Nežinau aš kaip kirpt, ką palikt fotografuojant pilno kadro portretus (prisiminus nesenus bandymus vieniems ausies trūksta, kitiems ne), bet žavūs man tokie portretai...

user posted image
Ir žinok dabar, gerai sutalpintos lūpos, ar ne. Nes mano akimis žiūrint - puikiai neįprastas portretas...

Grethenn, pažiūrėk į veidrodį, turi pozuotoją smile.gif
Atsakyti
sayonaros foto, nes ji dabar neturi lotuliukas.gif visa kritika sayonarai, geles irgi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 07, 16:13)

O super tema! Svajoju ismokt portretus fotkint, tik kad nelabai turiu pozuotoju...  verysad.gif  Ka nors trauksiu is achyvu, nes su kadravimu daug poblemu

tai man tas pats cool.gif .. papasakosiu vakar pokalbį su vyru tikiuos neužbanins su ND susiję visgi smile.gif

kaip tik galvoju ND tema ,,Šviesa" padarysiu
Klausiu: tetuk, a girlianda yra ta ilga, kur ant namo kabinsim
Tas: aha yra
aš: turiu į tave vieną prašymą
Vyrs: nu?
sakau: aa... gali gal ja apsivyniot...
ilga tyla...

nesupras niekada namiškiai mano pomėgio fotografuot
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 16:34)
tai man tas pats  cool.gif .. papasakosiu vakar pokalbį su vyru tikiuos neužbanins su ND susiję visgi  smile.gif

kaip tik galvoju ND tema ,,Šviesa"  padarysiu
Klausiu: tetuk, a girlianda yra  ta ilga, kur ant namo kabinsim
ilga tyla...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 16:34)
tai man tas pats  cool.gif .. papasakosiu vakar pokalbį su vyru tikiuos neužbanins su ND susiję visgi  

kaip tik galvoju ND tema ,,Šviesa"  padarysiu
Klausiu: tetuk, a girlianda yra  ta ilga, kur ant namo kabinsim
ilga tyla...

biggrin.gif
Zinok pas mus Amerikej tuoj jau visi prades Kaledom puostis. Parduotuves jau svyti, o namus zmones pradeda puosti ta savaitgali po Thanksgiving(paskutinis lapkricio menesio ketvirtadienis buna..o kiti dar ir pries doh.gif )

Aciu visiems uz patarimus del uzraso 4u.gif Jei darysiu butinai bus kampe, ne ties viduriu biggrin.gif
Mamia, aciu, isdykele tu biggrin.gif
ZuZu, ten ka mamia apacioje parase nera websito pavadinimas lotuliukas.gif pavadinimas bus paprastas...www.jurgitaphotography.com ax.gif Kol kas dar nerasit...

Dekui Opai ir bitelei uz komenatrus rudeniui. Atrodo Smiltis rase, kad nezzinai i ka kreipti demesi, gal todel ne "wow" biggrin.gif Kodel ne wow nezinau, tiesiog seimynines....o demesys tiesiog i rudeni ax.gif

Sillwio, nuostabi tavoji nestuke.gif wub.gif Uzpavydejau(geraja prasme) blush2.gif Man viskas gerai butu tik spalva kuno netinka(pilkai melsva) ir glamuro deta tikrai per daug ax.gif

sayonaros foto...puiikiausias modelis, nuotaika, tinka kompozicija thumbup.gif Tik kliuna tas lyg guminis kamuolys(?) apacioje...nesuprantu kam jis g.gif

Taip pat bitut dekui uz patarimus del uzraso i AZ 4u.gif ...kol uz grotu sedejai biggrin.gif
Patinka man jusu visu avatarai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 07 lapkričio 2008 - 16:54
Nu Westa, tu ir pavarai... Bijau, kad dauguma vyru ir ne tik vyru lengvai sutriktu po tokio prasymo lotuliukas.gif
"Nori pasijust zvaigzde - atsisek ant eglutes" lotuliukas.gif

Sillwio, graziausi linkejimai nestuke.gif Lengvo laukimo 4u.gif
O kostruktyvus komentarai jau visi surasyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 07 lapkričio 2008 - 17:31
westa, tavo is interneto istraukti pavyzdziai man nepatinka nei vienas, nei kitas....Pirmoje, sutinku, rankos grandiozines atrodo biggrin.gif Nenoreciau savo tokio portreto...

Dedu ir as portreta(vyro.... biggrin.gif na nedidelio bet vistiek... ), prasom kritikuoti, nes reikia. Man mamiskai ziurint(ir zinant kad tas vaikas niekada, ne uz ka nesfotografuoja) patinka, bet noriu zinoti ar tik mamiskai... ax.gif

user posted image
Atsakyti