Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Westa, nu žinok ir pati nesuprantu kaip jis ten braška, bet kiti objektyvai to nedaro, tai ir įtariu, kad kažkas čia ne taip. Kai fokusuoja labai jau keistus garsus skleidžia biggrin.gif
Ačiū bitele 4u.gif nes ten nosį įkišus buvau ir išsigandau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 11 07, 11:23)
PS kartais padeda uzmaskuot kai kuriuos fotografo trukumus biggrin.gif Pabandysiu padet.

va, sugalvojau, ko man trūksta toje foto per visus PS. odos faktūros. nėščiosios odos faktūra ryškoka ir tikrai unikali. Tu kaip turintis gerą optiką pabandyk pasiekti tos faktūros atspindėjimą.. ND sillwio asmeniškai biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Baccardi @ 2008 11 07, 12:20)
Westa, nu žinok ir pati nesuprantu kaip jis ten braška, bet kiti objektyvai to nedaro, tai ir įtariu, kad kažkas čia ne taip. Kai fokusuoja labai jau keistus garsus skleidžia biggrin.gif
Ačiū bitele  4u.gif  nes ten nosį įkišus buvau ir išsigandau  ax.gif  4u.gif

tai ne čia diskutuok, o nešk greičiau servisan ir akis draskyk smile.gif lai pakeičia smile.gif
kai braška, man rodos, su autofokusu bėdos gali būti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 lapkričio 2008 - 13:12
sayonara 4u.gif klausau ir vykdau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2008 11 07, 13:24)
sayonara  4u.gif  klausau ir vykdau smile.gif

ne, nu rimtai, negali barškėt niekas blink.gif
Atsakyti
Maniškis irgi nebraška fokusuodamas. Bet, jis taip agresyviai klaksi tuomet, kai jam neina sufokusuoti. Na, toks tikrai mechaninis klakt klakt.
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 11 07, 09:40)
Opos foto (sayonara) kurioj vietoj fokusas? neskiriu as  blush2.gif  doh.gif ant skareles?
Fokusas tolimoje (kaireje) akyje mirksiukas.gif

Sillwio, nieko naujo neparasysiu, modelis tikrai puikus grakstus ir moteriskas, norisi daugiau jos foto pamatyti blush2.gif Del apsvietimo, as ne specas, bet lyg man viskas gerai g.gif Nu ir kaip kitoms nepatinka kelnaites (geriau kokia permatoma medziaga uzvinuoti graziai) bet jau cia mano skonis, ir baltos uztusuotos vietos nelabai. O glamuras tai skonio reikalas. Man kaip kada, kartais patinka, kartais ne.

O jus nenorite kaip pvz kaimynai diskutuoti ir deti foto pagal tema blush2.gif jie lengvesnes temas ima, mes galim sunkesnes. Vis tiek turim kazkur judeti, o tai bus taip kad pasieksim vienas kito lygi ir stop, toliau nera kur rolleyes.gif
Vat Westa portreta pasiule, galim ir savaite ivairiausius portretus deti su paprastom kompoziciojom, sudetingom (jei kas moka) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 11 07, 15:18)

O jus nenorite kaip pvz kaimynai diskutuoti ir deti foto pagal tema  blush2.gif  jie lengvesnes temas ima, mes galim sunkesnes. Vis tiek turim kazkur judeti, o tai bus taip kad pasieksim vienas kito lygi ir stop, toliau nera kur rolleyes.gif
Vat Westa portreta pasiule, galim ir savaite ivairiausius portretus deti su paprastom kompoziciojom, sudetingom (jei kas moka) g.gif

mirksiukas.gif taip ir darom.. kas norės prisijungs.. siūlau pasunkint portretą.. maks pečiai kad matytųsi smile.gif .. man tokia kadruotė viena sunkesnių ..gi nereikia kažkokių šedevrų..
Atsakyti
Sita liuks, bet pas mane visi iki peciu bigsmile.gif doh.gif nemoku daryti pilna portreta. Galim is pradziu iki peciu, po to jei gausis gerai ir ivairiai ir pilna portreta pabandyti./ Gal kas dar turi koki pasiulyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 11 07, 15:27)
Sita liuks, bet pas mane visi iki peciu  bigsmile.gif  doh.gif 

nu jei visi iki pečių, dar nereiškia kad visi geri umn.gif hihihi.gif juokauju.. aš atvira visiems pasiūlymas ( padoriems aišku) biggrin.gif
Atsakyti
Oi, užduotis beveik neįgyvendinama. Sunkiausias dalykas man viso kadro užpildymas fotografuojant portretus. Bet ir vienas gražiausių. Aš labai už tokią temą. Bus į ką pasižiūrėti smile.gif
Atsakyti
gal pradžiai paieškom kokių pavyzdžių? vietoj teorijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 15:35)
gal pradžiai paieškom kokių pavyzdžių? vietoj teorijos?  g.gif

http://www.portrait-photos.org/

sėkmės smile.gif
Atsakyti