Westa, nu žinok ir pati nesuprantu kaip jis ten braška, bet kiti objektyvai to nedaro, tai ir įtariu, kad kažkas čia ne taip. Kai fokusuoja labai jau keistus garsus skleidžia
Ačiū bitele nes ten nosį įkišus buvau ir išsigandau
QUOTE(sillwio @ 2008 11 07, 11:23)
PS kartais padeda uzmaskuot kai kuriuos fotografo trukumus Pabandysiu padet.
va, sugalvojau, ko man trūksta toje foto per visus PS. odos faktūros. nėščiosios odos faktūra ryškoka ir tikrai unikali. Tu kaip turintis gerą optiką pabandyk pasiekti tos faktūros atspindėjimą.. ND sillwio asmeniškai
QUOTE(Baccardi @ 2008 11 07, 12:20)
Westa, nu žinok ir pati nesuprantu kaip jis ten braška, bet kiti objektyvai to nedaro, tai ir įtariu, kad kažkas čia ne taip. Kai fokusuoja labai jau keistus garsus skleidžia
tai ne čia diskutuok, o nešk greičiau servisan ir akis draskyk lai pakeičia
kai braška, man rodos, su autofokusu bėdos gali būti
QUOTE(Baccardi @ 2008 11 07, 13:24)
sayonara klausau ir vykdau
ne, nu rimtai, negali barškėt niekas
Maniškis irgi nebraška fokusuodamas. Bet, jis taip agresyviai klaksi tuomet, kai jam neina sufokusuoti. Na, toks tikrai mechaninis klakt klakt.
QUOTE(Žūžū @ 2008 11 07, 09:40)
Opos foto (sayonara) kurioj vietoj fokusas? neskiriu as ant skareles?
Fokusas tolimoje (kaireje) akyje Sillwio, nieko naujo neparasysiu, modelis tikrai puikus grakstus ir moteriskas, norisi daugiau jos foto pamatyti Del apsvietimo, as ne specas, bet lyg man viskas gerai Nu ir kaip kitoms nepatinka kelnaites (geriau kokia permatoma medziaga uzvinuoti graziai) bet jau cia mano skonis, ir baltos uztusuotos vietos nelabai. O glamuras tai skonio reikalas. Man kaip kada, kartais patinka, kartais ne.
O jus nenorite kaip pvz kaimynai diskutuoti ir deti foto pagal tema jie lengvesnes temas ima, mes galim sunkesnes. Vis tiek turim kazkur judeti, o tai bus taip kad pasieksim vienas kito lygi ir stop, toliau nera kur
Vat Westa portreta pasiule, galim ir savaite ivairiausius portretus deti su paprastom kompoziciojom, sudetingom (jei kas moka)
QUOTE(Anasko @ 2008 11 07, 15:18)
O jus nenorite kaip pvz kaimynai diskutuoti ir deti foto pagal tema jie lengvesnes temas ima, mes galim sunkesnes. Vis tiek turim kazkur judeti, o tai bus taip kad pasieksim vienas kito lygi ir stop, toliau nera kur
Vat Westa portreta pasiule, galim ir savaite ivairiausius portretus deti su paprastom kompoziciojom, sudetingom (jei kas moka)
taip ir darom.. kas norės prisijungs.. siūlau pasunkint portretą.. maks pečiai kad matytųsi .. man tokia kadruotė viena sunkesnių ..gi nereikia kažkokių šedevrų..
QUOTE(Anasko @ 2008 11 07, 15:27)
Sita liuks, bet pas mane visi iki peciu
nu jei visi iki pečių, dar nereiškia kad visi geri juokauju.. aš atvira visiems pasiūlymas ( padoriems aišku)
Oi, užduotis beveik neįgyvendinama. Sunkiausias dalykas man viso kadro užpildymas fotografuojant portretus. Bet ir vienas gražiausių. Aš labai už tokią temą. Bus į ką pasižiūrėti
QUOTE(westa @ 2008 11 07, 15:35)
gal pradžiai paieškom kokių pavyzdžių? vietoj teorijos?
http://www.portrait-photos.org/
sėkmės