QUOTE(BN @ 2008 11 06, 19:30)
Beje, o koks kampas butu geras tavo akim ziurint? (cia as apie savo pirma klausiu)
man nepatinka kairė pusė. aš gal bandyčiau kvadratą padaryt

nes dabar man kažkaip labai jau daug visko.
QUOTE(Opa @ 2008 11 06, 19:50)
Viena is nuteistuju
Einu komentuoti
kad ji tokia realybėj būtų - romantiška

šiaip man visai patinka, bet tas šešėlis gal nelabai ir man žiūrisi.
QUOTE(BN @ 2008 11 06, 21:38)
Kiausini atkartoti, sakai...

Tiesa sakant as bandziau savarankiskai padirbet, bet nieko net perpus padoraus man neiseina...
As dar va ka pagalvojau - kada tai budavo tokie darbai - vinas deda nuotrauka, o kiti bando ja pamatyt ir perdaryt savaip - PS treniruote ar panasiai. As tai visai mielai ka nors is savo paskutiniu atostoginiu duociau, kad man padetumet pamatyt ar ka galima ispausti is ju. Skaitant "daryciau kitaip, kirpciau kitaip" kartais nelabai aisku kas ir kaip... Nu zodziu, minti cia tokia mintiju... (vietoj to kad dirbciau

)
apie kokį kiaušinį jūs čia visi dabar šnekat
dėl nuotraukų koregavimo. aš visai norėčiau vėl pabandyt
QUOTE(Baccardi @ 2008 11 06, 22:01)
Perskaičiau, nusikaliau beskaitydama

ir juoko sveiką dozę gavau. Pykit, nepykit, nuotraukų kol kas neturiu, bet niekur neisiu iš pažengusių į jokius nepažengusius

man čia patinka

tai ir sėdėk čia
QUOTE(Smiltis @ 2008 11 06, 22:38)
Sveiki

,
galvojau į kurią temą čia man eit, tai ai galvoju gal į pradžiamokslius jau ir neisiu

Kiek atitrūkau nuo fotografavimo, bet vakar nusipirkau Jan Bulhak. Švisos estetika, paskaitinėjau, tai taip vėl niežti nagus fotiką išsitraukt
kaip ta knyga? verta ją pirkt? mačiau knygyne buvo.
QUOTE(sillwio @ 2008 11 07, 09:44)
Prasau techniniu patarimu siai nuotraukai. Toli ji nuo idealo, zinau. Problema tame, kad "kovoju" su sviesa, o ji man nepasiduoda.
hmm... man kliūna ta alkūnė beveik besiremianti į foto kraštą. ir man vis tik per daug PS. man dabar toks periodas kai norisi ryškumo, aiškaus fokuso
bet laikas kaip bėga. pilvukas jau koks didelis
linkėjimai žmonai