QUOTE(BN @ 2008 11 06, 23:38)
Kiausini atkartoti, sakai... Tiesa sakant as bandziau savarankiskai padirbet, bet nieko net perpus padoraus man neiseina...
As dar va ka pagalvojau - kada tai budavo tokie darbai - vinas deda nuotrauka, o kiti bando ja pamatyt ir perdaryt savaip - PS treniruote ar panasiai. As tai visai mielai ka nors is savo paskutiniu atostoginiu duociau, kad man padetumet pamatyt ar ka galima ispausti is ju. Skaitant "daryciau kitaip, kirpciau kitaip" kartais nelabai aisku kas ir kaip... Nu zodziu, minti cia tokia mintiju... (vietoj to kad dirbciau )
O man sita ideja patinka man labai idomu kaip kiti gali matyti mano foto, o ir su kitu padirbet smagu, paziuret kaip gi kiti padaro. as uz As dar va ka pagalvojau - kada tai budavo tokie darbai - vinas deda nuotrauka, o kiti bando ja pamatyt ir perdaryt savaip - PS treniruote ar panasiai. As tai visai mielai ka nors is savo paskutiniu atostoginiu duociau, kad man padetumet pamatyt ar ka galima ispausti is ju. Skaitant "daryciau kitaip, kirpciau kitaip" kartais nelabai aisku kas ir kaip... Nu zodziu, minti cia tokia mintiju... (vietoj to kad dirbciau )
Cia ne burtai - matyt Opa perskaite ka parasei, ir forumas vietoj atsakymo paredagavo jos ankstesne zinute buna kartais
Sveikos ir sveiki
Perskaičiau, nusikaliau beskaitydama ir juoko sveiką dozę gavau. Pykit, nepykit, nuotraukų kol kas neturiu, bet niekur neisiu iš pažengusių į jokius nepažengusius man čia patinka
pakomentuosiu nuotraukas kai tik atgausiu jėgas po kelionės. Džiugu, kad mūsų tarpe yra tikrai nuostabių žmonių, kurie šildo net ir pirmą kartą juos sutikus. Wysniuk, dėkui už fainą pasisėdėjimą
Nusipirkau 50-uką ir jis keistai braška, įtariu, kad taip būti negali nesekasi man labai norisi greičiau prisijungt prie jūsų, o kol kas tik skaitytojų tarpe sėdžiu.
Beja, sveikos, sugrįžusio iš belangės
Perskaičiau, nusikaliau beskaitydama ir juoko sveiką dozę gavau. Pykit, nepykit, nuotraukų kol kas neturiu, bet niekur neisiu iš pažengusių į jokius nepažengusius man čia patinka
pakomentuosiu nuotraukas kai tik atgausiu jėgas po kelionės. Džiugu, kad mūsų tarpe yra tikrai nuostabių žmonių, kurie šildo net ir pirmą kartą juos sutikus. Wysniuk, dėkui už fainą pasisėdėjimą
Nusipirkau 50-uką ir jis keistai braška, įtariu, kad taip būti negali nesekasi man labai norisi greičiau prisijungt prie jūsų, o kol kas tik skaitytojų tarpe sėdžiu.
Beja, sveikos, sugrįžusio iš belangės
Sveiki ,
galvojau į kurią temą čia man eit, tai ai galvoju gal į pradžiamokslius jau ir neisiu Kiek atitrūkau nuo fotografavimo, bet vakar nusipirkau Jan Bulhak. Švisos estetika, paskaitinėjau, tai taip vėl niežti nagus fotiką išsitraukt
Tai galvoju nors pakomentuosiu kas užstrigo
Manau ne wow todėl kad čia kaip ir trūksta pagrindinio objekto. Dabar abi nuotraukos labai neutralios ir žvilgnis neranda į ką čia daugiausia kreipt dėmesį
o man spalvota labiau patinka, nes vėl gi pagrindinis nuotraukos akcentas yra ryškus ir iš karto sudomina. O j/b akys tik šokinėja nuo vienos foto dalies prie kitos , kaip ir nerandant į ką kreipt daugiausiai dėmesio
gražus peizažas, tik kaip jau kažkas rašė man gal kie tamsokas Iš kurios vietos čia fotkinai
na o man kaip tik abi spalvotos patinka, o j/b kontrasto man jau kiek per daug.
Westos šuniai labai patiko, ir Valandos pieva Ir Sayonaros vaikų portretukai, tokie minkšti švelnūs, na norėčiau aš taip "nemokėti" fotografuot
galvojau į kurią temą čia man eit, tai ai galvoju gal į pradžiamokslius jau ir neisiu Kiek atitrūkau nuo fotografavimo, bet vakar nusipirkau Jan Bulhak. Švisos estetika, paskaitinėjau, tai taip vėl niežti nagus fotiką išsitraukt
Tai galvoju nors pakomentuosiu kas užstrigo
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 04, 21:07)
As ismokau(aciu Wyshniukui) koliazus daryti, geda pasakyti iki siol nemokejau
Va viena suklijavau ir parodau...
"Ruduo"
Va viena suklijavau ir parodau...
"Ruduo"
Manau ne wow todėl kad čia kaip ir trūksta pagrindinio objekto. Dabar abi nuotraukos labai neutralios ir žvilgnis neranda į ką čia daugiausia kreipt dėmesį
QUOTE(BN @ 2008 11 05, 15:36)
mazasis zvejys
o man spalvota labiau patinka, nes vėl gi pagrindinis nuotraukos akcentas yra ryškus ir iš karto sudomina. O j/b akys tik šokinėja nuo vienos foto dalies prie kitos , kaip ir nerandant į ką kreipt daugiausiai dėmesio
QUOTE(Lindra @ 2008 11 05, 22:49)
gražus peizažas, tik kaip jau kažkas rašė man gal kie tamsokas Iš kurios vietos čia fotkinai
QUOTE(Anasko @ 2008 11 06, 16:06)
Ateinu su foto, labai noriu patarimu del spalvu, nu ir aisku del kadravimo Jauciu visa ziema jums sita langa rodysiu
na o man kaip tik abi spalvotos patinka, o j/b kontrasto man jau kiek per daug.
Westos šuniai labai patiko, ir Valandos pieva Ir Sayonaros vaikų portretukai, tokie minkšti švelnūs, na norėčiau aš taip "nemokėti" fotografuot
Tik dabar dave man laisve namiskiai Aciu visiems uz komentarus, ten tikrai nesedevrai bet seimos albumui spausdinsiu kokia viena aisku su jusu pagalba siek tiek pakoreguota
Kate mano nedidele, tik gavosi tokia
Ca-girl, sunku man kazka patarti del logotipo, man jis simpatiskas, gal kiek didokas
Opa, man grazus portretas, tvarkingas, graziai tas kampas ziurisi. Seselis ir man ziurisi siek tiek netvarkingai, bet ne ant tiek kad foto nurasyti
Kate mano nedidele, tik gavosi tokia
Ca-girl, sunku man kazka patarti del logotipo, man jis simpatiskas, gal kiek didokas
Opa, man grazus portretas, tvarkingas, graziai tas kampas ziurisi. Seselis ir man ziurisi siek tiek netvarkingai, bet ne ant tiek kad foto nurasyti
Oi, o kaip as cia praleidau tiek. Visa puslapi perverciau netyyyyciom.
Likau nepakomentavus keliu:
Lindros peizazas, ir vel spalvos patinka.
Anasko seimos albumui. As palikciau spalvotas, nes su spalvom cia tikrai gerai susitvarkyta. Antroje mergaite tokia susimasciusi, svelni, man taip emociskai gera ir ramu i sia ziuret...
Beje, viena diena mes su tavim gal kokius 2-3 kartus prasilenkem vienoj parduotuvej, bet na nepakalbinau kazkodel (gal todel kad ne kart i mano puse galvos nei pasukai, nei pakelei, o taip list i akis neisdrisau )
Anasko seimos albumui. As palikciau spalvotas, nes su spalvom cia tikrai gerai susitvarkyta. Antroje mergaite tokia susimasciusi, svelni, man taip emociskai gera ir ramu i sia ziuret...
Beje, viena diena mes su tavim gal kokius 2-3 kartus prasilenkem vienoj parduotuvej, bet na nepakalbinau kazkodel (gal todel kad ne kart i mano puse galvos nei pasukai, nei pakelei, o taip list i akis neisdrisau )
QUOTE(Opa @ 2008 11 06, 23:35)
Oi, o kaip as cia praleidau tiek. Visa puslapi perverciau netyyyyciom.
Opa aciu Likau nepakomentavus keliu:
O kur cia taip siaip as nevredna reikejo prieiti
QUOTE(Opa @ 2008 11 06, 18:50)
DAr pradzioj buvo Wyshnios mergaite ant laiptu ir pakreipta porele. Ta porele po siai dienai prisimenu, uzkabino kartu su atspindziu. Mergina ne tiek ispudinga, bet kiek prisimenu Wyshnios kadru, tai dar nemaciau nekokybisko ar be minties ir kompozicijos kadro.
Jau dabar kaip nosi uzriesiu Labai aciu uz tokius zodzius - jauciuosi, kaip mama, kurios vaiki kazkas pagyre....
QUOTE(Baccardi @ 2008 11 06, 21:01)
Wysniuk, dėkui už fainą pasisėdėjimą
Dekui jums, kad laiko atradot Jau buciau ryt paieska skelbus Sveika grizus O kas ten barsket gali? Lauksim nuotrauku
O labiausiai dziaugiuosi, kad teisybe laimejo
QUOTE(BN @ 2008 11 06, 21:38)
Kiausini atkartoti, sakai... Tiesa sakant as bandziau savarankiskai padirbet, bet nieko net perpus padoraus man neiseina...
As dar va ka pagalvojau - kada tai budavo tokie darbai - vinas deda nuotrauka, o kiti bando ja pamatyt ir perdaryt savaip - PS treniruote ar panasiai. As tai visai mielai ka nors is savo paskutiniu atostoginiu duociau, kad man padetumet pamatyt ar ka galima ispausti is ju. Skaitant "daryciau kitaip, kirpciau kitaip" kartais nelabai aisku kas ir kaip... Nu zodziu, minti cia tokia mintiju... (vietoj to kad dirbciau )
Labai gera idėja, svarbu, kad atsirastų kas norės koreguoti ir aiškinti
Ca-girl, logo (kur pakoregavo NYC...) net ir su akiniais nematau saito adreso
Opos foto (sayonara) kurioj vietoj fokusas? neskiriu as ant skareles?
Šyryt kaip gražiai apšerkšniję ir saulėta buvo
Opos foto (sayonara) kurioj vietoj fokusas? neskiriu as ant skareles?
Šyryt kaip gražiai apšerkšniję ir saulėta buvo