Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O, geras, tikrai uzbegau. SM visagale lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 11 06, 23:38)
Kiausini atkartoti, sakai... g.gif Tiesa sakant as bandziau savarankiskai padirbet, bet nieko net perpus padoraus man neiseina...
As dar va ka pagalvojau - kada tai budavo tokie darbai - vinas deda nuotrauka, o kiti bando ja pamatyt ir perdaryt savaip - PS treniruote ar panasiai. As tai visai mielai ka nors is savo paskutiniu atostoginiu duociau, kad man padetumet pamatyt ar ka galima ispausti is ju. Skaitant "daryciau kitaip, kirpciau kitaip" kartais nelabai aisku kas ir kaip... Nu zodziu, minti cia tokia mintiju... (vietoj to kad dirbciau smile.gif )
O man sita ideja patinka smile.gif man labai idomu kaip kiti gali matyti mano foto, o ir su kitu padirbet smagu, paziuret kaip gi kiti padaro. as uz smile.gif
Atsakyti
Cia ne burtai - matyt Opa perskaite ka parasei, ir forumas vietoj atsakymo paredagavo jos ankstesne zinute smile.gif buna kartais biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki 4u.gif

Perskaičiau, nusikaliau beskaitydama karsta.gif ir juoko sveiką dozę gavau. Pykit, nepykit, nuotraukų kol kas neturiu, bet niekur neisiu iš pažengusių į jokius nepažengusius blush2.gif man čia patinka ax.gif
pakomentuosiu nuotraukas kai tik atgausiu jėgas po kelionės. Džiugu, kad mūsų tarpe yra tikrai nuostabių žmonių, kurie šildo net ir pirmą kartą juos sutikus. Wysniuk, dėkui už fainą pasisėdėjimąwink.gif
Nusipirkau 50-uką ir jis keistai braška, įtariu, kad taip būti negali smile.gif nesekasi man doh.gif labai norisi greičiau prisijungt prie jūsų, o kol kas tik skaitytojų tarpe sėdžiu.
Beja, sveikos, sugrįžusio iš belangės smile.gif
Atsakyti
taigi manau visi bandymai sveikintini .. man labai patiko idėja su kriauše .. puikūs bandymai ( čia tremtis privertė perverst n kartų namų darbų albumus smile.gif) .. o ir korekcijos nuotraukų yra gerai smile.gif ..

baccardi o kas traška unsure.gif ? gal dar nieko tokio? laukiam prisijungiant smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,
galvojau į kurią temą čia man eit, tai ai galvoju gal į pradžiamokslius jau ir neisiu biggrin.gif Kiek atitrūkau nuo fotografavimo, bet vakar nusipirkau Jan Bulhak. Švisos estetika, paskaitinėjau, tai taip vėl niežti nagus fotiką išsitraukt smile.gif
Tai galvoju nors pakomentuosiu kas užstrigo blush2.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 11 04, 21:07)
As ismokau(aciu Wyshniukui) koliazus daryti, geda pasakyti iki siol nemokejau blush2.gif  biggrin.gif
Va viena suklijavau ir parodau...
"Ruduo"

Manau ne wow todėl kad čia kaip ir trūksta pagrindinio objekto. Dabar abi nuotraukos labai neutralios ir žvilgnis neranda į ką čia daugiausia kreipt dėmesį g.gif

QUOTE(BN @ 2008 11 05, 15:36)
mazasis zvejys

o man spalvota labiau patinka, nes vėl gi pagrindinis nuotraukos akcentas yra ryškus ir iš karto sudomina. O j/b akys tik šokinėja nuo vienos foto dalies prie kitos , kaip ir nerandant į ką kreipt daugiausiai dėmesio g.gif

QUOTE(Lindra @ 2008 11 05, 22:49)
įdomumo dėlei:

gražus peizažas, tik kaip jau kažkas rašė man gal kie tamsokas smile.gif Iš kurios vietos čia fotkinai g.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 11 06, 16:06)
Ateinu su foto, labai noriu patarimu del spalvu, nu ir aisku del kadravimo 4u.gif  Jauciu visa ziema jums sita langa rodysiu doh.gif

na o man kaip tik abi spalvotos patinka, o j/b kontrasto man jau kiek per daug.

Westos šuniai labai patiko, ir Valandos pieva wub.gif Ir Sayonaros vaikų portretukai, tokie minkšti švelnūs, na norėčiau aš taip "nemokėti" fotografuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 06 lapkričio 2008 - 22:42
Tik dabar dave man laisve namiskiai rolleyes.gif Aciu visiems uz komentarus, ten tikrai nesedevrai lotuliukas.gif bet seimos albumui spausdinsiu kokia viena blush2.gif aisku su jusu pagalba siek tiek pakoreguota 4u.gif
Kate mano nedidele, tik gavosi tokia biggrin.gif

Ca-girl, sunku man kazka patarti del logotipo, man jis simpatiskas, gal kiek didokas g.gif
Opa, man grazus portretas, tvarkingas, graziai tas kampas ziurisi. Seselis ir man ziurisi siek tiek netvarkingai, bet ne ant tiek kad foto nurasyti schmoll.gif
Atsakyti
Oi, o kaip as cia praleidau tiek. Visa puslapi perverciau netyyyyciom.

Likau nepakomentavus keliu:
Lindros peizazas, ir vel spalvos patinka.

Anasko seimos albumui. As palikciau spalvotas, nes su spalvom cia tikrai gerai susitvarkyta. Antroje mergaite tokia susimasciusi, svelni, man taip emociskai gera ir ramu i sia ziuret...

Beje, viena diena mes su tavim gal kokius 2-3 kartus prasilenkem vienoj parduotuvej, bet na nepakalbinau kazkodel (gal todel kad ne kart i mano puse galvos nei pasukai, nei pakelei, o taip list i akis neisdrisau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 11 06, 23:35)
Oi, o kaip as cia praleidau tiek. Visa puslapi perverciau netyyyyciom.

Likau nepakomentavus keliu:
Lindros peizazas, ir vel spalvos patinka.

Anasko seimos albumui. As palikciau spalvotas, nes su spalvom cia tikrai gerai susitvarkyta. Antroje mergaite tokia susimasciusi, svelni, man taip emociskai gera ir ramu i sia ziuret...

Beje, viena diena mes su tavim gal kokius 2-3 kartus prasilenkem vienoj parduotuvej, bet na nepakalbinau kazkodel (gal todel kad ne kart i mano puse galvos nei pasukai, nei pakelei, o taip list i akis neisdrisau  blush2.gif )
Opa aciu 4u.gif
O kur cia taip g.gif siaip as nevredna bigsmile.gif reikejo prieiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 11 06, 18:50)
DAr pradzioj buvo Wyshnios mergaite ant laiptu ir pakreipta porele. Ta porele po siai dienai prisimenu, uzkabino kartu su atspindziu. Mergina ne tiek ispudinga, bet kiek prisimenu Wyshnios kadru, tai dar nemaciau nekokybisko ar  be minties ir kompozicijos kadro.

Jau dabar kaip nosi uzriesiu blush2.gif Labai aciu uz tokius zodzius - jauciuosi, kaip mama, kurios vaiki kazkas pagyre.... blush2.gif

QUOTE(Baccardi @ 2008 11 06, 21:01)
Wysniuk, dėkui už fainą pasisėdėjimąwink.gif

Dekui jums, kad laiko atradot 4u.gif drinks_cheers.gif Jau buciau ryt paieska skelbus biggrin.gif Sveika grizus wink.gif O kas ten barsket gali? g.gif Lauksim nuotrauku bigsmile.gif

O labiausiai dziaugiuosi, kad teisybe laimejo drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 11 06, 21:38)
Kiausini atkartoti, sakai... g.gif Tiesa sakant as bandziau savarankiskai padirbet, bet nieko net perpus padoraus man neiseina...
As dar va ka pagalvojau - kada tai budavo tokie darbai - vinas deda nuotrauka, o kiti bando ja pamatyt ir perdaryt savaip - PS treniruote ar panasiai. As tai visai mielai ka nors is savo paskutiniu atostoginiu duociau, kad man padetumet pamatyt ar ka galima ispausti is ju. Skaitant "daryciau kitaip, kirpciau kitaip" kartais nelabai aisku kas ir kaip... Nu zodziu, minti cia tokia mintiju... (vietoj to kad dirbciau smile.gif )

Labai gera idėja, svarbu, kad atsirastų kas norės koreguoti ir aiškinti ax.gif
Atsakyti
Ca-girl, logo (kur pakoregavo NYC...) net ir su akiniais nematau saito adreso blush2.gif
Opos foto (sayonara) kurioj vietoj fokusas? neskiriu as blush2.gif doh.gif ant skareles?
Šyryt kaip gražiai apšerkšniję ir saulėta buvo wub.gif
Atsakyti