QUOTE(westa @ 2008 11 04, 12:00)
oi net nepatogu pasidarė
ačiū, kad neužmiršot
įmetu kelias
gal kas šunių pasiilgo
Labas
Westa, sveika sugrizus
Keliones nuotraukos labai neuzkabino, bet va suniu buvau pasiilgusi. Ir mergaite pirmoji man patiko, ir tie sukabinti drabuziai siam kadrui suteikia savotisko zavesnio. Antroji tik ne taip ziurisi, bet pirma labai fainai.
QUOTE(sayonara @ 2008 11 04, 17:23)
Kadangi fotografuot nemoku, seniai foto dėjau, tai rodau brolius..
kritikai ir komentarams.
Prabilo fotografuot nemokanti... Man grazu, tinka ir patinka :-)
Lindra, man tavo kaminas su dumu labai savo spalvomis patiko. Nors tiesa sakant pamacius toki dumyjanti kamina uzsikoseciau vien nuo vaizdo
O lapas patiko. Vanduo labai "minkstas".
Californiagirl. Spalvos, spalveles. Grazu, nebegaliu buti obejktyvi, nes jauciu nemaciau dar ne vieno tavo kadro nepatinkancio. Kad man kada nors taip nors grudelis gautusi... O del wow ar ne wow... salyginis dalykas, manau. Siandien wow, o ryt jau kitaip atrodo, net paciam. Taip kad rodyk visus savo grazius kadrus, o mes (bent jau as) geresiuos ziuredama.
QUOTE(BN @ 2008 11 05, 16:36)
Idedu pora sauletiems orams prisiminti (nors bijau, kad tik paveiksliukai neverti kritikos
)
[/img]
BN, vieta tai tikrai nebloga, tiek viena, tiek kita. Tik man atrodo, kad cia buvo galima ispesti tikrai daugiau (
sorry, kalbu taip, lyg pati buciau nors kiek daugiau is panasiu vietu ispesusi... ech...)
DAr pradzioj buvo
Wyshnios mergaite ant laiptu ir pakreipta porele. Ta porele po siai dienai prisimenu, uzkabino kartu su atspindziu. Mergina ne tiek ispudinga, bet kiek prisimenu Wyshnios kadru, tai dar nemaciau nekokybisko ar be minties ir kompozicijos kadro. Taip kad, kad nors kruopele to talento mums
dziaugsmu trykstume
Ir
Sea berniukas juodai baltas uzstrigo. Labai patiko
Beje, o apie spalvas forume... Kartais valdzios rodymas yra silpnumo pozymis
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 11 06, 21:29)
jau radau
.. buvau pasispaudus dinamicą .. vienžo vis tiek ačiū
tai niekas nenori kiaušinio atkartot?
Atkartot, tai cia kaip? Is naujo daryt techninius nd? gal noriu, jei kas gautusi...
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 06, 21:31)
Nepatinka man tas plemas, nei seselis nei neseselis
Saiip but gera
Seselis, naturalus :-)