Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2008 11 05, 19:27)
nu va..o Tu sakai reikia doh.gif Nuotrauka as istryniau, Tau ji matyta mirksiukas.gif  Nu bet idedu, gal patarsi ka del uzraso blush2.gif
user posted image

thumbup.gif PAGALIAU 4u.gif

cia tik nedidutis patarimas is patirties del post card'u ax.gif

user posted image (pakoriagavau su patarimu) blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
labas dienas ... pagaliau ir mane išteisino aukštesnės instancijos hihihi.gif I'm back smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lindra @ 2008 11 04, 20:57)

man patiko tas kaminas. teisingas Sansaros komentaras smile.gif o lapas kaip lapas - tvarkingas, sufokusuotas, kompoziciškai ok.

QUOTE(californiagirl @ 2008 11 04, 21:07)

man labai miela foto, bet ne wow tongue.gif (geras terminas smile.gif )

QUOTE(BN @ 2008 11 05, 15:36)
Idedu pora sauletiems orams prisiminti (nors bijau, kad tik paveiksliukai neverti kritikos  blush2.gif )

Pakrante
user posted image

mazasis zvejys
user posted image

man pirmos nepatinka fotografavimo kampas, bet spalvos mielos. aš kažkodėl Italija tokioms spalvom įsivaizduoju, bet ne Turkiją g.gif
o antra patiko Anasko variantas.

QUOTE(Anasko @ 2008 11 06, 16:06)
Sveikos  koleges bis.gif
Ir dar Valanda uz grotu sedi g.gif  doh.gif
Ateinu su foto, labai noriu patarimu del spalvu, nu ir aisku del kadravimo 4u.gif  Jauciu visa ziema jums sita langa rodysiu doh.gif

hmmzz... man pirma tokia buitiška šiek tiek. iš principo tas buitiškumas nėr blogai, bet sakau, kaip man atrodo g.gif nors emocija nebloga.
antroji - čia jau mano asmeninė problema - dažniausiai nemėgstu žmonių iš profilio. šis kadras ne išimtis.
o trečioji - man erdvės trūksta aplink. bet katinas tai visai nieko, nors per daug plaukų pas jį lotuliukas.gif
Atsakyti
Va ir bitele grizo, valio! 4u.gif laisve katinams lotuliukas.gif
Beje, o koks kampas butu geras tavo akim ziurint? (cia as apie savo pirma klausiu)
Atsakyti
pagalvojau, gal kas norėtų grįžt prie atkartojimų mūsų? žiūriu guli vienišas kiaušinukas atkartojimų papkėj..

beje kas turit Nikon 80.. instrukcijos neturiu šalia, o kažkaip nušoko man fokusas ant vieno šoninio taško ir šone fokusuoja.. nerandu kaip viduriuką gražint .. gal kas gali padėt ?
Atsakyti
OOooo, welcome back!

O kaip tylu cia be jusu buvo :-))

Viena is nuteistuju lotuliukas.gif
user posted image

Einu komentuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 11 06, 19:50)
Viena is nuteistuju  lotuliukas.gif

Einu komentuoti  smile.gif

patinka . kiek šešėlis nervina, bet nuotaika gera .. o ir ciocia faina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 06 lapkričio 2008 - 19:58
QUOTE(westa @ 2008 11 06, 19:46)

beje kas turit Nikon 80.. instrukcijos neturiu šalia, o kažkaip nušoko man fokusas ant vieno šoninio taško ir šone fokusuoja.. nerandu kaip viduriuką gražint .. gal kas gali padėt ?

Nors mano NIkon'as per pusę mažesnis biggrin.gif , bet, berods, jie panašūs. Paspaudyk šalia ok esantį didelį apvalų mygtuką - man irgi teip buvo nušokęs mirksiukas.gif . Pasirodo, spaudžiant į šonus, reguliuojasi fokuso taškas doh.gif biggrin.gif . Tikiuosi, supratai mastau.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 11 06, 20:25)
Nors mano NIkon'as per pusę mažesnis biggrin.gif , bet, berods, jie panašūs. Paspaudyk šalia ok esantį didelį apvalų mygtuką - man irgi teip buvo nušokęs mirksiukas.gif . Pasirodo, spaudžiant į šonus, reguliuojasi fokuso taškas doh.gif  biggrin.gif . Tikiuosi, supratai mastau.gif blush2.gif  biggrin.gif

jau radau blush2.gif .. buvau pasispaudus dinamicą .. vienžo vis tiek ačiū smile.gif

tai niekas nenori kiaušinio atkartot?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 04, 12:00)
oi net nepatogu pasidarė  blush2.gif ačiū, kad neužmiršot  smile.gif
įmetu kelias  smile.gif
gal kas šunių pasiilgo  smile.gif

Labas Westa, sveika sugrizus 4u.gif
Keliones nuotraukos labai neuzkabino, bet va suniu buvau pasiilgusi. Ir mergaite pirmoji man patiko, ir tie sukabinti drabuziai siam kadrui suteikia savotisko zavesnio. Antroji tik ne taip ziurisi, bet pirma labai fainai.

QUOTE(sayonara @ 2008 11 04, 17:23)
Kadangi fotografuot nemoku, seniai foto dėjau, tai rodau brolius..
kritikai ir komentarams.

Prabilo fotografuot nemokanti... Man grazu, tinka ir patinka :-)

Lindra, man tavo kaminas su dumu labai savo spalvomis patiko. Nors tiesa sakant pamacius toki dumyjanti kamina uzsikoseciau vien nuo vaizdo lotuliukas.gif O lapas patiko. Vanduo labai "minkstas".

Californiagirl. Spalvos, spalveles. Grazu, nebegaliu buti obejktyvi, nes jauciu nemaciau dar ne vieno tavo kadro nepatinkancio. Kad man kada nors taip nors grudelis gautusi... O del wow ar ne wow... salyginis dalykas, manau. Siandien wow, o ryt jau kitaip atrodo, net paciam. Taip kad rodyk visus savo grazius kadrus, o mes (bent jau as) geresiuos ziuredama.

QUOTE(BN @ 2008 11 05, 16:36)
Idedu pora sauletiems orams prisiminti (nors bijau, kad tik paveiksliukai neverti kritikos  blush2.gif )
[/img]

BN, vieta tai tikrai nebloga, tiek viena, tiek kita. Tik man atrodo, kad cia buvo galima ispesti tikrai daugiau (sorry, kalbu taip, lyg pati buciau nors kiek daugiau is panasiu vietu ispesusi... ech...)

DAr pradzioj buvo Wyshnios mergaite ant laiptu ir pakreipta porele. Ta porele po siai dienai prisimenu, uzkabino kartu su atspindziu. Mergina ne tiek ispudinga, bet kiek prisimenu Wyshnios kadru, tai dar nemaciau nekokybisko ar be minties ir kompozicijos kadro. Taip kad, kad nors kruopele to talento mums 4u.gif dziaugsmu trykstume lotuliukas.gif

Ir Sea berniukas juodai baltas uzstrigo. Labai patiko 4u.gif

Beje, o apie spalvas forume... Kartais valdzios rodymas yra silpnumo pozymis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 11 06, 21:29)
jau radau  blush2.gif .. buvau pasispaudus dinamicą .. vienžo vis tiek ačiū  smile.gif

tai niekas nenori kiaušinio atkartot?

Atkartot, tai cia kaip? Is naujo daryt techninius nd? gal noriu, jei kas gautusi...

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 06, 21:31)
Nepatinka man tas plemas, nei seselis nei neseselis mastau.gif
Saiip but gera smile.gif

Seselis, naturalus :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 06 lapkričio 2008 - 20:37
QUOTE(Opa @ 2008 11 06, 21:50)
Viena is nuteistuju  lotuliukas.gif
Nepatinka man tas plemas, nei seselis nei neseselis mastau.gif
Saiip but gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 11 06, 22:33)
Seselis, naturalus :-)
Nesupratau kaip cia uzbegai uz akiu, mano zinute tai zemiau biggrin.gif

O, kad seselis supratau, tik man jis nepatiko, jei jau toks yra, galetu buti net gi suintensyvintas, nosr vis tiek gerai nebur,o dabar atrodo, kad meginta ji isnaikinti smile.gif Tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 06 lapkričio 2008 - 20:40
Kiausini atkartoti, sakai... g.gif Tiesa sakant as bandziau savarankiskai padirbet, bet nieko net perpus padoraus man neiseina...
As dar va ka pagalvojau - kada tai budavo tokie darbai - vinas deda nuotrauka, o kiti bando ja pamatyt ir perdaryt savaip - PS treniruote ar panasiai. As tai visai mielai ka nors is savo paskutiniu atostoginiu duociau, kad man padetumet pamatyt ar ka galima ispausti is ju. Skaitant "daryciau kitaip, kirpciau kitaip" kartais nelabai aisku kas ir kaip... Nu zodziu, minti cia tokia mintiju... (vietoj to kad dirbciau smile.gif )
Atsakyti