Atsigavai Sayonara, pasiilgai
QUOTE(BN @ 2008 11 06, 14:00)
Atsigavai Sayonara, pasiilgai
prievartinės atostogos nėra pats didžiausias malonumas, be to, nėra aišku, ar ant visai many paleido
be to, kol kas tik viena esu paleista, todėl. kadangi nebuvo valingo ir aiškiai deklaruoto paleidimo akto, jaučiuosi pabėgusi, o ne paleista (arba paleista per klaidą)
QUOTE(Lindra @ 2008 11 06, 00:49)
(tolumoje - to paties kamino leidžiami garai)
Man patinka, graziai kontrastuoja violetas su raidonais lapais tik tamsoka, vel tamsoka QUOTE(californiagirl @ 2008 11 06, 03:27)
nu va..o Tu sakai reikia Nuotrauka as istryniau, Tau ji matyta Nu bet idedu, gal patarsi ka del uzraso
Man tai santikinai su nuotraukos dydziu uzrasaas didokas ir viduri tikrai nereiketu deti, geriausia visad deti desineje kampe ir nebus problemu
sveikos kolegės
kadangi ir mane paleido, sutrumpinę laiką, vadinasi vertos buvom to paleidimo. nekantriai laukiu kitų likimo draugių ir solidariai palauksiu jų grįžtant..
ačiū visiems kas suprato.. ir tiems kas ne.. tik tokiose situacijose supranti kas buvo tikra kas laikina
būtinai pakomentuosiu nuotraukas , būtinai .. beje, tikiuosi dabartiniai ND bus kaip niekad gausūs
kadangi ir mane paleido, sutrumpinę laiką, vadinasi vertos buvom to paleidimo. nekantriai laukiu kitų likimo draugių ir solidariai palauksiu jų grįžtant..
ačiū visiems kas suprato.. ir tiems kas ne.. tik tokiose situacijose supranti kas buvo tikra kas laikina
būtinai pakomentuosiu nuotraukas , būtinai .. beje, tikiuosi dabartiniai ND bus kaip niekad gausūs
nu va, kažkaip aš čia nieko ir nesupratau
nu bet sveikos paleistos
nu bet sveikos paleistos
QUOTE(Anasko @ 2008 11 06, 16:06)
Sveikos koleges
Ateinu su foto, labai noriu patarimu del spalvu, nu ir aisku del kadravimo Jauciu visa ziema jums sita langa rodysiu
Mano nefotogeniska kate
Ateinu su foto, labai noriu patarimu del spalvu, nu ir aisku del kadravimo Jauciu visa ziema jums sita langa rodysiu
Mano nefotogeniska kate
aha, dar yra sėdinčių.
man pirmoje erdvės apačioj per daug. uždengiau su ranka visiškai palangę ir labiau patinka. gražus jb. neklausyk vyro
ir antrą, ir trečią daryčiau jb.
nu ne šedevrai, pati supranti bet labai labai mieli kadrai
QUOTE(Anasko @ 2008 11 06, 18:06)
Jauciu visa ziema jums sita langa rodysiu
Na man jb geriausia, nors siek tiek persviesta dar o spalvotos nlb spalvu ir formu, fakturu makalyne, meginciau arba atspalvius kzkokius uzdeti arba vis tik jb o katinas ne toks jau ir prastas kokios akys
pabandysiu prisimint ką peržiūrėjau..
Lindra tavo dūmai.. šiaip turi kažko, bet tikrai dar galima prie jos padirbt. lapas visai nekas.. Peizažas.. labai gerai žiūrisi ir labai trūksta plataus kampo.. taip ir norisi pasižiūrėt dar į šonus už kadro..
Californiagirl dėl užrašo daug čia tau prisakė.. man gražus ir tas, kurį rodei.
Anasko pirmoji geriausia.. ir nuotaika ir jb.. išties gal kiek daugoka apačios.. antroji ir trečioji ne .. o katinas vertas, kad jį pagainiotum su fotoaparatu
Lindra tavo dūmai.. šiaip turi kažko, bet tikrai dar galima prie jos padirbt. lapas visai nekas.. Peizažas.. labai gerai žiūrisi ir labai trūksta plataus kampo.. taip ir norisi pasižiūrėt dar į šonus už kadro..
Californiagirl dėl užrašo daug čia tau prisakė.. man gražus ir tas, kurį rodei.
Anasko pirmoji geriausia.. ir nuotaika ir jb.. išties gal kiek daugoka apačios.. antroji ir trečioji ne .. o katinas vertas, kad jį pagainiotum su fotoaparatu
Grizo fotografes su nauajais avatarais... tai kaip kitos tada atrodys? Smagu abi matyt greito grizimo, tiesa sakant, tikejaus...
Anasko, manau Sayonara viska pasake del nuotrauku, mane tai katinas nustebino didziulis toks
Anasko, manau Sayonara viska pasake del nuotrauku, mane tai katinas nustebino didziulis toks