Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Lindra @ 2008 11 05, 22:49)
user posted image
(tolumoje - to paties kamino leidžiami garai)

Patinka sis tavo peizazas, geros spalvos 4u.gif

Anasko, geras momentas, patinka pats kadras. Bet si kart man asmeniskai j/b per daug kontrastingas g.gif balta spalva taip svyti, kad net akis gelia biggrin.gif

Vakar tiek pricitavau vakare, bet kompas perkaito ir luzo...amzina problema pas mane cool.gif Bet praktiskai nieko naujo nebuciau pasakius...patiko Wyshnios porele prie fontano, trecia labiausiai thumbup.gif
Anasko rytinis dukrytes portretas labai mielas. Tik kiek saltokas odos atspalvis, man originalus formatas labaiu tinka nei Wyshniuko apkarpytas, o kad wyshnios j/b nuostabus tai nesigincyju wub.gif

Dar noreciau jusu patarimo...As darausi websit'a(letai labai, nes nemokamai man pazistama daro, pas pacia vaikuciu namie yra...tai kai laiko turi), renkuosi nuotraukas ir savo websit'o pavadinima klijuoju ant ju... Dabar idedu pavyzdi del ko man patarimo reikia- ar proporcingas uzrasas ant nuotraukos, ar ne per didelis????? Kur geriau deti- apacioje, virsuje? Ar geriau isvis nedeti g.gif Aciu 4u.gif
user posted image

Degute, aciu uz sveikinimus 4u.gif Sveikinu ir tave 4u.gif As nujauciau, kad ta foto is musiskiu, bet kazkodel galvojau kad Bitutes biggrin.gif Nuostabus darbas thumbup.gif
Atsakyti
c_girl, o kokia funkcija sitos nuotraukos (nu konkreciai idetos) bus? cia pirma ja matys atidarius tavo psl? ar ant visu nuotrauku planuoji toki uzraseli det? nes as mastau, kad nuo to priklauso ir uzraso dydis, vieta ir t.t.
siaip paprastai man graziausios nuotraukos be uzrasu - kai juos matau, kzk pirma mintis, na ok, jeigu jau autorius nori savo darba nuo neteiseto panaudojimo nors kzk apsaugot, tai tiek to... o siaip ant kiekvienos det - galvoju dideli varga ant galvos uzkrausi, juk kiekvienoj foto vis kt vietoj/kt spalvu ir t.t. tas uzrasas tiks
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2008 11 06, 00:36)
manau labai geras pagalbininkas būtų BLOG'as imkit gal po kokią vieną ar kelias temeles, panagrinėkit smile.gif http://fotografuojam.blogspot.com/

dekui, bandysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 06, 00:06)
c_girl, o kokia funkcija sitos nuotraukos (nu konkreciai idetos) bus? cia pirma ja matys atidarius tavo psl? ar ant visu nuotrauku planuoji toki uzraseli det? nes as mastau, kad nuo to priklauso ir uzraso dydis, vieta ir t.t.
siaip paprastai man graziausios nuotraukos be uzrasu - kai juos matau, kzk pirma mintis, na ok, jeigu jau autorius nori savo darba nuo neteiseto panaudojimo nors kzk apsaugot, tai tiek to... o siaip ant kiekvienos det - galvoju dideli varga ant galvos uzkrausi, juk kiekvienoj foto vis kt vietoj/kt spalvu ir t.t. tas uzrasas tiks

Si butu bendrai pavyzdziuose g.gif Galvoju ant visu det, bet kaip tu sakai- tikrai varga ant galvos uzsitrauksiu doh.gif
O siaip- ar ne per didelis tas uzrasas, turint omeny kad tai butu nuotrauka albumuose???
Pas kazkoki fotografa maciau, kad siaip ziurint i foto jokiu uzrasu nera, bet vos tik su pele uzvaziavus ant nuotraukos atsiranda watermark. Bet kaip ta padaryti? biggrin.gif

Pagalvojau, kad tikrai nesamone det ant visu wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 06 lapkričio 2008 - 00:35
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 05, 23:13)
Pagalvojau, kad tikrai nesamone det ant visu wacko.gif

jei susikursi actiona, tai nereiks vargti, mikliai ant visu nuotrauku uzdes, o uzraso manau reikia, visiskai neapsaugosi, nuo nuotrauku panaudojimo kitur, bet tai taip pat reklama - kazkas kazkur pamate, patiko, atsidare tavo puslapi, susigunde.

Tiesa nematau tavosios nuotraukos, nes jau istrinta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 11 06, 01:03)
jei susikursi actiona, tai nereiks vargti, mikliai ant visu nuotrauku uzdes, o uzraso manau reikia, visiskai neapsaugosi, nuo nuotrauku panaudojimo kitur, bet tai taip pat reklama - kazkas kazkur pamate, patiko, atsidare tavo puslapi, susigunde.

Tiesa nematau tavosios nuotraukos, nes jau istrinta verysad.gif

nu va..o Tu sakai reikia doh.gif Nuotrauka as istryniau, Tau ji matyta mirksiukas.gif Nu bet idedu, gal patarsi ka del uzraso blush2.gif
user posted image

O kaip action'a susikurt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 06, 00:27)
nu va..o Tu sakai reikia doh.gif Nuotrauka as istryniau, Tau ji matyta mirksiukas.gif  Nu bet idedu, gal patarsi ka del uzraso blush2.gif

O kaip action'a susikurt? g.gif

As gal tik siek tiek mazinciau uzrasa. ir gal rasyciau per dvi eilutes, varda aukstai didesni, o ''photography'' apacioj mazesni. Be juk ia skonio reikalas Kaip MB sako, uzrasas neturi kristi i akis, bet turi matytis. Spalvot uzrasu manau neverta, rinktis juoda/balta, priklausomai nuo nuotraukos ir rasyti daug maz toje pacioje vietoje (tik ne centre doh.gif ) Siaip ka tik visai naudinga dalyka suradau - net geriau nei actionas manau, ten taip pat ir paaiskinimas protingo zmogaus yra apie tai, kam reikalingas uzrasas. Paziurek sio puslapio pacioj apacioj mirksiukas.gif

O del tu, kur atsiranda uzrasas uzejus su pele, tai manau cia jau nuo puslapio priklauso, su PS to nepadarysi g.gif

O va ciatetute pasakoja, kaip aplamai actionus susikurt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 06 lapkričio 2008 - 01:48
Auksas Tu Wyshniuk wub.gif
Tik vistiek nesupratau kaip copyright zenkliuka padaryti g.gif Paspaudziau tai ka jis ten raso, bet man nieks nepasidare.
Isidejau uzrasiuka i "brushes" tai dabar vienas paspaudimas ir viskas, pasikaitalioji dydi, spalva...zodziu SUPER lengva thumbup.gif
user posted image

p.s. nors gal siek tiek per dideli uzrasa uzdejau vel g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 06 lapkričio 2008 - 03:23
californiagirl, čia yra paaiškinta kaip paprastai susikurti action'ą (bet tikrai paprasčiau susikurti "teptuką"). Action'as gal tiek geriau, kad paspaudi ir jis viską daro už Tave (aš tiek sutingėjau, kad net worde kai kur kažką pan. naudoju). Bet manau reikia atsižvelgti į tai, kad vandens ženklas nebus visuomet toje pačioje nuotraukos vietoje, tai kuriant tokį action'ą reiktų turbūt ir apie tai pagalvoti.

O aš pasižiūrėjau Tavo nuotrauką ir tik perskaičius wyshnios pasisakymą, suradau užrašą ax.gif Dabar jau matau ir be ieškojimų, bet jis man tinka ir patinka. O kokio dydžio (px) nuotraukas planuoji dėti?

Lindra, švelnus Tavo peizažas (ir rūkas, kurį gamina kaminas). Net kabinėtis nesinori. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 06 lapkričio 2008 - 09:19
Lindra, man patiko tavo ir ši foto ir kaminas pirmasis (jei ten tavo buvo gaminantis debesis kaminas). ta pirmoji foto turi puikų potencialą. tik ją reik tinkamai apdirbti. JB būtinai ir paryškinus tam tikrus aspektus, manau būtų puiki foto. aišku su tais kaminais yra kita problema, juos visada lygins su Kenna nuotraukomis, kuris tų kaminų meistras... wink.gif bet foto su potencialu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 06, 02:22)
Auksas Tu Wyshniuk wub.gif
Tik vistiek nesupratau kaip copyright zenkliuka padaryti g.gif  Paspaudziau tai ka jis ten raso, bet man nieks nepasidare.
Isidejau uzrasiuka i "brushes" tai dabar vienas paspaudimas ir viskas, pasikaitalioji dydi, spalva...zodziu SUPER lengva thumbup.gif

wub.gif man zinok irgi atradimas buvo, toks geras geras smile.gif

o copyright zenkliuka tai uzeini i tipe toolsa spaudi Alt ir neatleidus suspaudi 0169 bet butinai ten, kur skaiciukai atskirai klaviaturoj g.gif Ar nesigauna? g.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
ačiū visiems už komentarus mano nuotraukoms..smile.gif
uoj, kaip aš Jūsų beveik visų pasiilgau..biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 lapkričio 2008 - 13:21