QUOTE(Lindra @ 2008 11 05, 22:49)
Patinka sis tavo peizazas, geros spalvos
Anasko, geras momentas, patinka pats kadras. Bet si kart man asmeniskai j/b per daug kontrastingas balta spalva taip svyti, kad net akis gelia
Vakar tiek pricitavau vakare, bet kompas perkaito ir luzo...amzina problema pas mane Bet praktiskai nieko naujo nebuciau pasakius...patiko Wyshnios porele prie fontano, trecia labiausiai
Anasko rytinis dukrytes portretas labai mielas. Tik kiek saltokas odos atspalvis, man originalus formatas labaiu tinka nei Wyshniuko apkarpytas, o kad wyshnios j/b nuostabus tai nesigincyju
Dar noreciau jusu patarimo...As darausi websit'a(letai labai, nes nemokamai man pazistama daro, pas pacia vaikuciu namie yra...tai kai laiko turi), renkuosi nuotraukas ir savo websit'o pavadinima klijuoju ant ju... Dabar idedu pavyzdi del ko man patarimo reikia- ar proporcingas uzrasas ant nuotraukos, ar ne per didelis????? Kur geriau deti- apacioje, virsuje? Ar geriau isvis nedeti Aciu
Degute, aciu uz sveikinimus Sveikinu ir tave As nujauciau, kad ta foto is musiskiu, bet kazkodel galvojau kad Bitutes Nuostabus darbas