Anasko, bet kokia sviesa, ne tik ta, kuria gaude sayonara.
BN antroji foto patiko baisiai (pirmoji grazi spalvomis, bet kazkaip nekabina). bet kliuna formatas taip ir norisi kazka pakirpti, kad butu standartas, nors suprantu, kad kazkas jau nereikalingo nukirpta, o nukirpti sioje nelabai ka yra. bent vandens spalva ir siaip spalvos
luztu is ne kai kuriu zmoniu avataru
Anasko, del pirmos mano idetos tu visai teisi - mano megstamas bardakelis be akcento, bet ant desktop'o gerai
Antros turiu kelis kadrus padarytus, manau kad galima kazka isspausti, tik nelabai moku i jb versti (bet pats laikas ismokti )
Antros turiu kelis kadrus padarytus, manau kad galima kazka isspausti, tik nelabai moku i jb versti (bet pats laikas ismokti )
BN, pirmoji man atspindi tai, kas ir yra Stambulas (?): makalynė, kamšalynė, vaizdai, kvapai, ramybė, šnarėjimas, sukimasis ir t.t ir pan. Tiesiog ji man tokia "agresyvi", veikianti.
O antroji, jau viską pasakė apie ją Bet ypač patinka kokybė ir spalvos. Nors gal JB irgi puiki būtų...
O antroji, jau viską pasakė apie ją Bet ypač patinka kokybė ir spalvos. Nors gal JB irgi puiki būtų...
Anasko, nesilauzyk, dek
Aciu uz komplimentus!!!
Nuotrauka isties pakarpyta kiek, zinau kad paskubejau... tikiu, kad pagulejus (nuotraukai), ir pamascius (man) padarysiu geriau
Aciu uz komplimentus!!!
Nuotrauka isties pakarpyta kiek, zinau kad paskubejau... tikiu, kad pagulejus (nuotraukai), ir pamascius (man) padarysiu geriau
Merginos, kreipiames i jus. kadangi susikurem pradziamoksliu kampeli, noretumet, kad gal kelios is jusu galetu karts nuo karto uzsukti pas mumis, paziureti, ka ir kaip fotkinam. kadangi ps mus bus savaitines temos, tai gal kazkaip suma susumot savaites gale, net nezinau, gal kuri galetu ir noretu mum padet?
QUOTE(BN @ 2008 11 05, 17:36)
Na taip, pirma pirma, bet kokybiska, tokia tikrai, atspindinti ta gyvenima o antra patiko, tik tas nestandartinis formatas blasko, o jb nebogai atrodo QUOTE(JulieTa @ 2008 11 05, 21:02)
Merginos, kreipiames i jus. kadangi susikurem pradziamoksliu kampeli, noretumet, kad gal kelios is jusu galetu karts nuo karto uzsukti pas mumis, paziureti, ka ir kaip fotkinam. kadangi ps mus bus savaitines temos, tai gal kazkaip suma susumot savaites gale, net nezinau, gal kuri galetu ir noretu mum padet?
As, kad ir nelabai tinku sioje foto prie "profesionalu"...bet, kad jau cia gyvuoju tai ir pasiliksiu Tai jei tik turesiu laiko uzeisiu i jusu tema, tik, kad to laiko kada daugiau atsiras nzn
QUOTE(BN @ 2008 11 05, 15:36)
Idedu pora sauletiems orams prisiminti (nors bijau, kad tik paveiksliukai neverti kritikos )
Abi foto įdomios savaip. Bet jos labai mažos, ir ypač pirmoj, sunku ką nors įžiūrėti.
Antra labai patiko JB, papildomos spalvos neatitraukia dėmesio. Bet ją pamačius mane ima šiurpas! Kaip galima leisti mažam vaikui taip žvejoti!
Ačiū BN, Grethenn, Sea_, Anasko, Degute už komentarus mano nuotraukoms gaunant vis kokio dėmesiuko kyla noras ir toliau fotografuot, bei rodyt, o rodant ir mokytis
BN, sakai, kad Tau taip dar nesigauna - tai man irgi taip yra - pasižiūriu į kitų nuotraukas ir galvoju - nu va, kaaaip gražiai.... o man taip nesigauna... bet
juk žinau, kad reikia fotkint, fotkint , fotkint, fotkint.... ir kažkas gaunasi taip pat geras požiūris ir tas - jei iš 100 nuotraukų bent viena verta dėmesio, tai jau irgi labai gerai (tų dalykų turbūt čia ir išmokau )
iš tikrųjų tie dūmai (o iš tikro - garai) iš apačios tarsi įsilieja į debesis, .. juois praskrodžia, o virš debesų toliau gražiai eina stulpas - įdomumo dėlei:
(tolumoje - to paties kamino leidžiami garai)
BN , mažojo žvejo nuotraukoj spalvota ne taip tinka, kadangi ir pats berniukas raudonas ir blaško dėmesį tas raudonas bardakėlis (tinklai ) .. na, mano akiai vistiek bardakėlis, nors ir juodai balta. bet fainiai, kad ieškai
BN, sakai, kad Tau taip dar nesigauna - tai man irgi taip yra - pasižiūriu į kitų nuotraukas ir galvoju - nu va, kaaaip gražiai.... o man taip nesigauna... bet
juk žinau, kad reikia fotkint, fotkint , fotkint, fotkint.... ir kažkas gaunasi taip pat geras požiūris ir tas - jei iš 100 nuotraukų bent viena verta dėmesio, tai jau irgi labai gerai (tų dalykų turbūt čia ir išmokau )
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 04, 21:55)
Na man labai noretusi sviesumo, greiciau kontrasto ir erdves erdves dumams, pats violetavas atspalvis patinka
QUOTE(Degutė @ 2008 11 05, 14:17)
Pirmoje visai įdomiai tie dūmai ir debesys susilieja, tik man nepatinka rausvas atspalvis.
iš tikrųjų tie dūmai (o iš tikro - garai) iš apačios tarsi įsilieja į debesis, .. juois praskrodžia, o virš debesų toliau gražiai eina stulpas - įdomumo dėlei:
(tolumoje - to paties kamino leidžiami garai)
BN , mažojo žvejo nuotraukoj spalvota ne taip tinka, kadangi ir pats berniukas raudonas ir blaško dėmesį tas raudonas bardakėlis (tinklai ) .. na, mano akiai vistiek bardakėlis, nors ir juodai balta. bet fainiai, kad ieškai
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 05, 19:02)
manau labai geras pagalbininkas būtų BLOG'as imkit gal po kokią vieną ar kelias temeles, panagrinėkit http://fotografuojam.blogspot.com/
ir man iš ten daug ko reiktų pasimokyt
QUOTE(westa @ 2008 11 04, 13:56)
,,kai nedrąsu.. "
Patinka
QUOTE(sayonara @ 2008 11 04, 15:23)
Kadangi fotografuot nemoku, seniai foto dėjau, tai rodau brolius..
kritikai ir komentarams.
kritikai ir komentarams.
Ziurejau ziurejau pora dienu ir galvoju, kad traukviau as tuos brolius is centro
QUOTE(Anasko @ 2008 11 04, 18:45)
Whysnia- nezinau Bet pamenu Stebukle man kazkada Zolubo kursus rekomendavo.
aciu, pasidomesiu
QUOTE(Lindra @ 2008 11 04, 19:57)
Patinka abi ''dumines - debesines'' , labiausiai savo nuotaikom Gal tik antrojoje pirmojo plano sviesesnio (aiskesnio) noretusi
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 04, 23:43)
Tai taip, o kai ne "wow" tai ir sakom "ne wow", argi tai blogai?
Nu nieko blogo, tik galvoju nesupratai, ka as pasakyt norejau... Nu nesvarbu
Degute, aciu
BN, rodyk daugiau