Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Anasko, bet kokia sviesa, ne tik ta, kuria gaude sayonara.

BN antroji foto patiko baisiai (pirmoji grazi spalvomis, bet kazkaip nekabina). bet kliuna formatas g.gif taip ir norisi kazka pakirpti, kad butu standartas, nors suprantu, kad kazkas jau nereikalingo nukirpta, o nukirpti sioje nelabai ka yra. bent vandens spalva ir siaip spalvos bigsmile.gif

luztu is ne kai kuriu zmoniu avataru thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Anasko, del pirmos mano idetos tu visai teisi - mano megstamas bardakelis be akcento, bet ant desktop'o gerai smile.gif
Antros turiu kelis kadrus padarytus, manau kad galima kazka isspausti, tik nelabai moku i jb versti (bet pats laikas ismokti smile.gif )
Atsakyti
BN, pirmoji man atspindi tai, kas ir yra Stambulas (?): makalynė, kamšalynė, vaizdai, kvapai, ramybė, šnarėjimas, sukimasis ir t.t ir pan. Tiesiog ji man tokia "agresyvi", veikianti.

O antroji, jau viską pasakė apie ją smile.gif Bet ypač patinka kokybė ir spalvos. Nors gal JB irgi puiki būtų...
Atsakyti
BN, zinai padariau jb varianta, man jis super!!! Uzmarinuok sita kadra, kai pati ismoksi, manau nepasigailesi. Bet as jau cia savo skoni persu blush2.gif gal ir nelabai tikusi blush2.gif
Atsakyti
Anasko, nesilauzyk, dek smile.gif
Aciu uz komplimentus!!! 4u.gif
Nuotrauka isties pakarpyta kiek, zinau kad paskubejau... tikiu, kad pagulejus (nuotraukai), ir pamascius (man) padarysiu geriau smile.gif
Atsakyti
Nu gerai jau gerai biggrin.gif jei ka iskart istrinsiu mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, kreipiames i jus. kadangi susikurem pradziamoksliu kampeli, noretumet, kad gal kelios is jusu galetu karts nuo karto uzsukti pas mumis, paziureti, ka ir kaip fotkinam. kadangi ps mus bus savaitines temos, tai gal kazkaip suma susumot savaites gale, net nezinau, gal kuri galetu ir noretu mum padet? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 11 05, 17:36)
Pakrante
[/img]
Na taip, pirma pirma, bet kokybiska, tokia tikrai, atspindinti ta gyvenima smile.gif o antra patiko, tik tas nestandartinis formatas blasko, o jb nebogai atrodo wink.gif

QUOTE(JulieTa @ 2008 11 05, 21:02)
Merginos, kreipiames i jus. kadangi susikurem pradziamoksliu kampeli, noretumet, kad gal kelios is jusu galetu karts nuo karto uzsukti pas mumis, paziureti, ka ir kaip fotkinam. kadangi ps mus bus savaitines temos, tai gal kazkaip suma susumot savaites gale, net nezinau, gal kuri galetu ir noretu mum padet?  g.gif  mirksiukas.gif
As, kad ir nelabai tinku sioje foto prie "profesionalu"...bet, kad jau cia gyvuoju tai ir pasiliksiu biggrin.gif Tai jei tik turesiu laiko uzeisiu i jusu tema, tik, kad to laiko kada daugiau atsiras nzn smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 05 lapkričio 2008 - 19:21
QUOTE(BN @ 2008 11 05, 15:36)
Idedu pora sauletiems orams prisiminti (nors bijau, kad tik paveiksliukai neverti kritikos  blush2.gif )

Abi foto įdomios savaip. Bet jos labai mažos, ir ypač pirmoj, sunku ką nors įžiūrėti.
Antra labai patiko JB, papildomos spalvos neatitraukia dėmesio. Bet ją pamačius mane ima šiurpas! Kaip galima leisti mažam vaikui taip žvejoti! ax.gif
Atsakyti
Ačiū BN, Grethenn, Sea_, Anasko, Degute už komentarus mano nuotraukoms 4u.gif gaunant vis kokio dėmesiuko kyla noras ir toliau fotografuot, bei rodyt, o rodant ir mokytis 4u.gif

BN, sakai, kad Tau taip dar nesigauna - tai man irgi taip yra - pasižiūriu į kitų nuotraukas ir galvoju - nu va, kaaaip gražiai.... o man taip nesigauna... sad.gif bet
juk žinau, kad reikia fotkint, fotkint , fotkint, fotkint.... ir kažkas gaunasi smile.gif taip pat geras požiūris ir tas - jei iš 100 nuotraukų bent viena verta dėmesio, tai jau irgi labai gerai biggrin.gif (tų dalykų turbūt čia ir išmokau 4u.gif )

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 04, 21:55)
Na man labai noretusi sviesumo, greiciau kontrasto ir erdves erdves dumams, pats violetavas atspalvis patinka smile.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 11 05, 14:17)
Pirmoje visai įdomiai tie dūmai ir debesys susilieja, tik man nepatinka rausvas atspalvis.

iš tikrųjų tie dūmai (o iš tikro - garai) iš apačios tarsi įsilieja į debesis, .. juois praskrodžia, o virš debesų toliau gražiai eina stulpas - įdomumo dėlei:

user posted image
(tolumoje - to paties kamino leidžiami garai)

BN , mažojo žvejo nuotraukoj spalvota ne taip tinka, kadangi ir pats berniukas raudonas ir blaško dėmesį tas raudonas bardakėlis (tinklai biggrin.gif ) .. na, mano akiai vistiek bardakėlis, nors ir juodai balta. bet fainiai, kad ieškai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 05 lapkričio 2008 - 23:09
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 05, 19:02)
Merginos, kreipiames i jus. kadangi susikurem pradziamoksliu kampeli, noretumet, kad gal kelios is jusu galetu karts nuo karto uzsukti pas mumis, paziureti, ka ir kaip fotkinam. kadangi ps mus bus savaitines temos, tai gal kazkaip suma susumot savaites gale, net nezinau, gal kuri galetu ir noretu mum padet?  g.gif  mirksiukas.gif

manau labai geras pagalbininkas būtų BLOG'as imkit gal po kokią vieną ar kelias temeles, panagrinėkit smile.gif http://fotografuojam.blogspot.com/

ir man iš ten daug ko reiktų pasimokyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 04, 13:56)
,,kai nedrąsu.. "

Patinka smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 11 04, 15:23)
Kadangi fotografuot nemoku, seniai foto dėjau, tai rodau brolius..
kritikai ir komentarams.

Ziurejau ziurejau pora dienu ir galvoju, kad traukviau as tuos brolius is centro g.gif smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 11 04, 18:45)
Whysnia- nezinau 4u.gif  Bet pamenu Stebukle man kazkada Zolubo kursus rekomendavo.

aciu, pasidomesiu 4u.gif

QUOTE(Lindra @ 2008 11 04, 19:57)

kritikai.

Patinka abi ''dumines - debesines'' , labiausiai savo nuotaikom 4u.gif Gal tik antrojoje pirmojo plano sviesesnio (aiskesnio) noretusi smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 04, 23:43)
Tai taip, o kai ne "wow" tai ir sakom "ne wow", argi tai blogai? smile.gif

Nu nieko blogo, tik galvoju nesupratai, ka as pasakyt norejau... Nu nesvarbu tongue.gif

Degute, aciu 4u.gif
BN, rodyk daugiau biggrin.gif
Atsakyti