Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2008 11 05, 00:54)
Ir kaip, viskas gerai su juo???

Gerai. ganetinai wow objektyvas tongue.gif biggrin.gif visos mano fotkes su juo, l.nesiskundziu. o tu gal ir galimybe ji pasibandyt turesi? tada vis tiek daugiau uztikrintumo
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 05, 00:59)
Gerai. ganetinai wow objektyvas  tongue.gif  biggrin.gif  visos mano fotkes su juo, l.nesiskundziu. o tu gal ir galimybe ji pasibandyt turesi? tada vis tiek daugiau uztikrintumo

Jo cia craigsliste parduoda...reiskia kazkur Seatllo apylinkese, netoli musu...Jei pirkciau reiketu paciai vaziuot pasiimti is ranku. Ziuresim...
Atsakyti

BN, smagu sutikti grįžus iš atostogų. na kaip stambulo foto, ar patenkina tave labiau nei senesnes?

Ca_girl labai patiko koliažas. tokių spalvų noriu smile.gif

westos "nedrąsi" mergaitė man tikrai nėra "nedrąsi"... tinginti, pavargusi, issidirbinejanti, bet ne "nedrąsi" (iš foto nedrąsos nesimato). mergaitė statybose - neužkabino. nebent prilipinti atitinkamą pavadinimą, kaip "remonto kančios" ar kažką, kas pagrįstų tą susimąstymą. šuniukai superiniai. thumbup.gif wellcome back
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 05 lapkričio 2008 - 14:05
Sansara, tu matyt, skaitai mano mintis smile.gif Vakar paziurejau dali nuotrauku - nu tikrai ne wow, ir nezinau, ar galiu cia ka rodyt, bet tai ka duoda pats fotikas (veidrodini lyginant su muiline) - tikrai pamaciau 4u.gif Subjektyviai dar pagalvojau, kad ir siokia tokia savo pazanga galiu izvelgti blush2.gif Galu gale buvo ir puiki proga pabandyti teleobjektyva - nu zodziu - daug geru ispudziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 11 05, 09:58)
Galu gale buvo ir puiki proga pabandyti teleobjektyva - nu zodziu - daug geru ispudziu  smile.gif

Parodyk ką nors, ką? blush2.gif

Ai, va, prisiminiau, klausimą turiu. Kuo skiriasi balta ir pilka WB nustatymo kortelės? Aš bandžiau nustatyti ir su balta ir su pilka, o efektas visiškai tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 05 lapkričio 2008 - 14:08
SP, mano kukliais paskaiciavimais padariau apie 1500 nuotrauku, tai nors i kompa perkelti reikia. Didzioji dalis - slamstas, dar nemazai - "ka matau-ta dainuoju", o viena kita gal ir ko verta ax.gif
Atsakyti

BN, smagu 4u.gif rezultatų nebūti negali mirksiukas.gif apvirškink jas ir parodyk ką nors wink.gif

Ca_girl - tu "wow" foto meistrė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 05 lapkričio 2008 - 14:10
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 05, 10:46)
Ai, va, prisiminiau, klausimą turiu. Kuo skiriasi balta ir pilka WB nustatymo kortelės? Aš bandžiau nustatyti ir su balta ir su pilka, o efektas visiškai tas pats.

Siaip 18% pilka skirta nustatyti teisingai ekspozicijai. Nustatinejant baltos balansa fotikas ir pilka ir balta mato vienodai, tik pilka jam "atrodo" nepilnai eksponuota balta. Siaip zmones forumuose stengiasi iziureti skirtumus ir kalba, kad balta (jeigu ji nera tikra balta, o pvz. balto popieriaus lapas) atspindi spalvas, kas gali iskreipti wb balansa. As manau, kad tai blusu gaudymas neturint ka veikt smile.gif Baltas popieriaus lapas, ar paprasta popierine servetele (senas fotolamos patarimas) puikiai atliks savo darba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 05 lapkričio 2008 - 14:13
BN, tikrai, apvirskink ir rodyk, nemanau kad viskas bus tik kelioniu albumui 4u.gif O pamatyti tai echhhh kaip norisi bigsmile.gif

Ca-girl, sutinku su Sansara blush2.gif tikrai tavo foto tai kazkas tokio, ir nepripazinti tai butu nesazininga 4u.gif
Atsakyti
Nu sveiki smile.gif

prikaupiau vėl nekomentuotų foto ax.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 10 30, 19:59)
nu jau kad wyshnia rodo, tai ir aš įmesiu smile.gif ten bebūdama užsimaniau fish-eye'aus  unsure.gif

Pirmą foto kaip bevartysi, visaip įdomiai žiūrisi tos konstrukcijos. Antroj juokinga, kad padebesiai su užrašu "Underground" tongue.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 10 30, 21:30)
noriu nuomonės apie šitą. man ji keistokoka kompoziciškai ir atrodo sintetinė šie tiek unsure.gif tokia daugiau link nekabinimo  lotuliukas.gif

Na, man šita šiaip eilinis vaizdelis iš gatvės. Nėr kažkuo ypatinga smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 10 30, 21:50)
As traukiu is archyvu  mastau.gif

Švelni ir voratinkliuota smile.gif Čia prieš saulę fotografuota, užtai ir tas blankumas. Bet čia jis visai tinka smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 10 30, 22:47)
Pavadinimo negaliu sugalvoti, bet  sunioko gaila  verysad.gif Patrauke zanras mane, paciai gal ir neiseina, o ziureti tai labai  rolleyes.gif

Vargšas šuneliukas ax.gif Man atrodo, reikėjo kairėj pusėj foto pabaigti su tvora, tada neblaškytų tas kraštas.

QUOTE(pinga @ 2008 10 31, 00:08)
o šita?  ax.gif

šitoj įdomiai šviesa žaidžia, ritmiški elementai. Gal kiek pasvirus pati foto dešinėn, ir kiek perdegę koridoriuje atspindžiai.

QUOTE(wyshnia @ 2008 11 01, 15:19)
tylu, ramu, dedu kritikai is archyvu  smile.gif

Na, man smagi šita foto. Na ir kas, kad specialiai prisėdo nusifotkinti. Traukia akį smile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 02, 00:42)
o as ne is archyvu tongue.gif noreciau komenraru, labiausiai del spalvu mirksiukas.gif ar atrodo naturalios, ne kzk tai keistos g.gif

pirmoje spalvos malonios, o antroje tai nea. per daug rausvos.

Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 11 02, 13:48)
Rytinis portretas ax.gif Nesedevras  bigsmile.gif Pastabos, kritika laukiamos 4u.gif

miela labai foto smile.gif Neturiu ką kritikuoti 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 11 02, 21:27)
suprasiu, jei sudirbsit  lotuliukas.gif nemoku paaiškint, bet esu kažkokioj stadijoj, kurios pati net nemoku įvardint. nebepatinka man tvarkingos nuotraukos pagal visas taisykles...  frusty.gif

Nugi visai gerai žiūrisi smile.gif Ir spalvos, ir tas pakrypimas jau priduoda chaoso nuotraukai. Nuotaikinga gatvės foto smile.gif

QUOTE(peppi @ 2008 11 03, 01:37)
mano pagrindinis naudojimas būtų maždaug toks:

Faini darbeliai smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 11 03, 17:07)
pabandžiau šiandien pagaut tą nelemtą šviesą. iki galo taip ir nesupratau  unsure.gif
nuotraukos turinys ne koks, bet tai geriausias rezultatas, ką pavyko išgaut  g.gif

Na, ne iš pirmo karto pamačiau, tai, ką norėjai parodyti smile.gif Bet gerai įsižiūrėjus matosi šviesos šuorai.

Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 03, 17:48)
Parodysiu keleta savo bandymu biggrin.gif

1.Saule per stipriai sviecia, negalim fotografuotis lotuliukas.gif
2.Man si patinka, o jums kaip? nepersviesu?
3.O sios is Halloween sventes:)

1. Aha, neįmanoma fotografuotis biggrin.gif
2. Gražu. Lengvas, skaidrus JB.
3. Geras Halloween'as, jei taip šilta wink.gif antra tokia vaiduokliška smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 11 03, 20:44)
Is archyvo, bet nespejo dar dulkem apaugti, pastaboms 4u.gif

Tik du vaikai, o jau su dangum šnekasi doh.gif biggrin.gif Gera smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 04, 11:00)
įmetu kelias  smile.gif

Sveika sugrįžus 4u.gif
Šuniai, kaip visada, faini smile.gif Ypač trijulė.
Tarpeklio foto gal kiek šviesesnės apačios norėtusi, nžn.

Valanda, irgi sveika sugrįžus 4u.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 04, 14:56)
,,kai nedrąsu.. "

Na, blaško tie sukabinti daiktai.

QUOTE(sayonara @ 2008 11 04, 16:23)
Kadangi fotografuot nemoku, seniai foto dėjau, tai rodau brolius..

kritikai ir komentarams.

Man labai graži šviesa abejose nuotraukose. Ir mikštos tokios abi smile.gif Gražiai žiūrisi smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 04, 17:24)
turiu dar vieną nuotrauką..

susimąsčius statybininkė biggrin.gif trukdo kairėj pusėj rankenos. o dešinio karučio galėtų būti ir daugiau. Ir dar ta tamsi vertikali juosta už nugaros ne į temą.

QUOTE(valanda @ 2008 11 04, 20:49)
kas zada sudalyvaut?

Na, stengsiuosi ir aš dalyvaut smile.gif

QUOTE(Lindra @ 2008 11 04, 20:57)
kritikai.
ir dar žadėtasis antrasis lapas smile.gif

Pirmoje visai įdomiai tie dūmai ir debesys susilieja, tik man nepatinka rausvas atspalvis.
o lapas man atrodo per tamsus.
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 04, 21:07)
Va viena suklijavau ir parodau...
"Ruduo"

Smagus rudenėlis. Ir koliažas visai neblogas atsiminimas.

Papildyta:
BN, parodyk foto iš kelionės bigsmile.gif

Ir ačū už sveikinimus. Keistai pasibaigė ten tas konkursas, sutrumpino netikėtai, tai liko daug nepatenkintų.

californiagirl, sveikinu su 1-a vieta!
Atsakyti
Idedu pora sauletiems orams prisiminti (nors bijau, kad tik paveiksliukai neverti kritikos blush2.gif )

Pakrante
user posted image

mazasis zvejys
user posted image
Atsakyti
As noreciau patikslinti del ND, "Sviesa" reikia gaudyti Ta sviesa, kuri parode Sayonara, ar bendrai sviesa kaip apsvietimas kazkoks ypatingas g.gif

BN, antra foto patinka, bet man prasosi J/B, kontrastingas darbas ax.gif O taip man atrodo tvarkingas darbas su siuzetu. O pirmoje bardakelis be akcento ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 05 lapkričio 2008 - 16:19