Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 10 29, 13:58)
ryškiai neturi darbo darbe  lotuliukas.gif

ale nesunku buvo atspėt lotuliukas.gif
tiesa, didžiąją dalį jų namie surinkau, tik šian papildžiau tongue.gif
sugėdinai, einu dirbti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 29 spalio 2008 - 13:15
Oi aciu uz kritika, dziaugiuos,kad istryniau tongue.gif

Anasko, man patinka abi foto 4u.gif Patinka tas bluras wub.gif

Pati dabar ant ryskiu spalvu uzsikabliavau, itaka, ivairiu komerciniu JAV fotografu doh.gif

Degute, man nelabai tavoji foto, kai pati nefotografuoju juosta,tai ir nesuprantu nieko blush2.gif
Atsakyti
Dar iš blūdijimų ant piliakalnio prie Trakų:

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 10 29, 12:48)
pririnkau blog'an iš youtube mokomųjų biški filmukų.

Šaunuolė, Sansara! Ačiū smile.gif
Einu nagrinėtis smile.gif
Atsakyti
Degute, man si foto thumbup.gif apacioje puikiai sugriauta monotoniska simetrija. o siaip grudelis puikiai cia ziurisi. neturiu priekaistu wink.gif
Atsakyti
Sveiki. rolleyes.gif
Tai va. Norėčiau prisijungt prie jūsų.
Nesenai nusipirkome fotoaparatą Canon PowerShot G9.
Noriu išmokti gerai fotografuoti.
Keletas mano nuotraukų. blush2.gif

Pro langą.
user posted image

Liepojos uostas.
user posted image

Ech, žiūriu neišeina nepaphotoshopintų nuotraukų įkelti. Tai tada kitą kartą. 4u.gif
Atsakyti
dedu savo savaitgalini bandyma ir laukiu jusu nuomoniu, man si foto patinka, nes jauciu siluma 4u.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Duoma @ 2008 10 29, 23:21)
Sveiki.  rolleyes.gif
Tai va. Norėčiau prisijungt prie jūsų.
Nesenai nusipirkome fotoaparatą Canon PowerShot G9.
Noriu išmokti gerai fotografuoti.
Keletas mano nuotraukų.  blush2.gif

Pro langą.
user posted image

Liepojos uostas.
user posted image

Ech, žiūriu neišeina nepaphotoshopintų nuotraukų įkelti. Tai tada kitą kartą.  4u.gif

sveika prisijungusi smile.gif
is pradziu siulyciau, ir ko gero ne as viena, paskaityti blog'a, jis pirmam psl. 4u.gif ten daug suzinosi 4u.gif
o apie foto, tai pirmoj nelabai suprantu, ka norejai parodyt menuli ar boksta? g.gif kadravimas mano nuomone ne koks, o antra - eiline foto, as gal maziau juros buciau emusi ir daugiau dangaus, ir dar horizonta siek tiek patiesinusi.

Atsakyti
Aha, skaitau dabar.
Bažnyčia. Ją ir dieną fotkinau. Kai dar debesys nerūžavi buvo. Tada dar ir mėnulio nebuvo.
O vakare, žiūriu dangus gražus. Ir mėnulis atsirado. rolleyes.gif
Pabandysiu patiesint tada.
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip taip.
user posted image
Bet vistiek neišeina visiškai horizonto išlyginti, nes krantas kreivas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 10 29, 02:59)
Na, mano zenite tai jei neprasuki kadro, dar kartą fotkint negali. Smenoj galima buvo smile.gif
Je! Kaip tik turiu dar nebaigta juostele smenoj hihihi.gif
bus tai mano pirmasis bandymas..

QUOTE(Sansara @ 2008 10 29, 09:37)
bandyk galutiniame etape daryti Save for web, o ne Save. smile.gif
arba paskutiniu etapu pervesk spalvu erdve (Color profile) i sRGB. wink.gif per Edit>Convert Profile ir pasirinkt ten sRGB.
gali but tiesiog, kad keli Adobe RGB ar kito profilio nuotraukas, todel spalvos ir issidarko. o tikrink pries keliant, open with opera/internet explorer ar kita narsykle.
Labai aciu uz pagalba 4u.gif
Taip pat evitafoto labai dekoju, atsiunte man isamia instrukcija kaip susitvarkyti su siuo reikalu 4u.gif
Na ir dar dekoju Sansarai uz darba bloge 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 10 29, 10:48)
nu irgi ne smile.gif bet jau geriau. pabandyk makro kokį. ar kaip nors pavartyk... žodžiu, perfotografuok  tongue.gif

P.S. bet kokios čia visos jautrios susirinkusios. kaukolė kaip kaukolė. ko dabar čia panikuojat?  lotuliukas.gif 
Oj dar reiks ziuret, daug as prifotkinus, bet kzkaip simetrijos noris

O del to jautrumo tai ir as stebiuos biggrin.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 10 29, 21:12)
Dar iš blūdijimų ant piliakalnio prie Trakų:
Oo..sita jau geriau smile.gif dar siek tie kurciau didesni asimetrijos ispudi, nes ta "ramune" nei centre nei necentre

QUOTE(Duoma @ 2008 10 29, 23:21)
Keletas mano nuotraukų.  blush2.gif
Sveika prisijungus 4u.gif
Na kaip pradziai manau visai gerai, siuzetas nuobodus, bet kokybe nebloga ir matosi kad ieskota smile.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2008 10 29, 23:35)
dedu savo savaitgalini bandyma ir laukiu jusu nuomoniu, man si foto patinka, nes jauciu siluma  4u.gif
Na siluma ir as jauciu, nes ugnis fotografuota..bet is esmes... nekokybiskai nevykusiai nufotografuota ugnis, kuri kadre net kompoziciskai neisipaiso
Atsakyti
Dedu dar vieną. Kaktusas. Bet man čia kokybė nelabai patinka. Sharpo uždėjau. unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Duoma, labiausiai kliuna isdegimai nuotraukoje. ir siaip nelabai aisku, ka idomaus ta nuotrauka norejai parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Hmz. Nesupratau. Kas tie išdegimai? blush2.gif
Atsakyti