Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveikuciai 4u.gif
Atrodo kazka praleidau... g.gif biggrin.gif

As ismokau(aciu Wyshniukui) koliazus daryti, geda pasakyti iki siol nemokejau blush2.gif biggrin.gif
Va viena suklijavau ir parodau...
"Ruduo"
user posted image

Kritika laukiama ax.gif

Kaip smagu matyti senus(jaunus) veidus thumbup.gif Pasistenksiu veliau sugrizt(vaikams sugulus) ir pakomentuoti nuotraukas(maciau puikiu). Dabar jau begu vaikio is mokykleles pazrvezt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 04 lapkričio 2008 - 21:07
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 04, 20:07)
Sveikuciai 4u.gif
Atrodo kazka praleidau... g.gif  biggrin.gif

As ismokau(aciu Wyshniukui) koliazus daryti, geda pasakyti iki siol nemokejau blush2.gif  biggrin.gif

4u.gif Pavydu del tokio rudens - pas mus slapias ir lapai nespalvoti.... sad.gif
As tau dar AZ skolinga, siandien parasysiu smile.gif
Atsakyti
Oi, ne, mama... (kaip sako šaunusis Karlsonas). Kokia čia tema pažengusiems staiga???

californiagirl, nuotraukose ruduo labai šiltas ir dailus. Ir vinjetė suteikia prieskonio. Labai patinka ta skriejanti pirma diptiko nuotrauka, net galva sukasi, kaip lapams krentant...
Atsakyti
SP, bet pripazink, cia dauguma nera zali fotografijoj, o kiek pazenge. Nemazai buvo norinciu prisijungti, bet nemokant nieko yra sunku vytis; tai pradet kazkur reikia smile.gif

CaGirl, gera porele, grazios skaidrios spalvos, ziurisi 4u.gif

Lindra, reiks pagalbos su ND - sakyk. Del nuotrauku - pirma su kaminu - na, gal nieko nesakysiu; antra - techniskai tvarkinga, man dar taip nesigauna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 04 lapkričio 2008 - 21:35
Na taip, BN, bet kažkaip įpareigoja toks užrašas. Nors kai kažką darai, šiaip ar taip esi įsipareigojęs bent jau savo vidiniam kritikui.
Atsakyti
O as senai laukiau, kad temos pavadinima pakeistume.... Vis tik pirmokeliais vadintis nebegalim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 04, 16:56)
,,kai nedrąsu.. "
As cia matau ne "nedrasu", bet "tyyyngiu" smile.gif siaip foto miela smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 11 04, 17:42)
SM konkursa laimejo thumbup.gif
Ooo... tai sveikinu sveikinu as Degute ir Californiagirl! O gal dar galit parodyt kur as tas foto galiu rast? mastau.gif

QUOTE(valanda @ 2008 11 04, 18:05)
Grethenn, jei cia del maniskes, tai isemiau ne del to,kad papeike(del to dziugauju), o del to, kad per neapdairuma istryniau puslapyje i kuri buvau idejus doh.gif
Ne ne, nieko easmenisko, tiesiog pastebejau tokia tendencija smile.gif ir del to labai pykstu gun_bandana.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 11 04, 18:23)
Kadangi fotografuot nemoku, seniai foto dėjau, tai rodau brolius..
Man labai patinka smile.gif dzin tos kedes, dzin tie plemai balti, bet sviesa ir israiskos duoda savo smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 04, 19:24)
turiu dar vieną nuotrauką..
Kzkaip nematau sasaju fono su mergaites israiska, tik labai patinka kad ji tokia vejavaikiska susivelus biggrin.gif bet fokusas greiciau tose rankenose.. o ji susiliejus

QUOTE(Lindra @ 2008 11 04, 22:57)
Na man labai noretusi sviesumo, greiciau kontrasto ir erdves erdves dumams, pats violetavas atspalvis patinka smile.gif
o antra, patinka minkstumas, pamegink taip techniskai pateikti idomesni siuzeta, ar bent jau, kad foto daugiau kalbetu spalvomis, formomis ar dar kuo smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 11 04, 23:07)
Viskas gerai su siom foto, bet nera labai ispudingos smile.gif ir tik pamacius kzkieno tai komentara apie vinjete supratau kodel man jos nelabai limpa, va butent del tos vinjetes, lengvas turinys, spalvos gan blankios o vinjete pernelyg didelis kontrastas
Atsakyti
Zveriau, tai naturalus vystimasis - mes nors mokomes, bet dauguma jau pazenge. o nauja tema susikure visai zali entuziastai smile.gif ir nereikia kelti senu bangu, tik jau ne tu 4u.gif
Atsakyti

Lindra, man idomios foto tavo, saunuole 4u.gif

Californiagirl, sveikinu ismokus koliaza daryti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 04 lapkričio 2008 - 22:49
Lindra, jei ka kreipkis 4u.gif Pirma tavo foto man tvarkinga. Antra- g.gif nu nelabai.

Californija bigsmile.gif labai labai pirma foto rolleyes.gif , bet man nesiderina sitos foto tarpusavyje, bet gal del to kad nezinau kokia istorija atvaizduota
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 05 lapkričio 2008 - 13:45
Sayonara, is taviskiu pirmai man ryskumo truksta. gal taip ir turejo but, nezinau, bet man ji kzk paplaukusi. o antra simpatiska, isskyrus ta balta deme foto desineje - mane, kaip ir Anasko, blasko.

is westos rodytu gulinti mergaite uzkabino, as gal tik rakursa kiek kitoki buciau emus, labiau uz galvos atsistociau (ta prasme i desine paeiciau fotografuodama). bet cia tiesiog intuityvus, niekuo nepagristas pamastymas mirksiukas.gif .

c_girl koliazas mielas ir simpatiskas, bet ne wow.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 05 lapkričio 2008 - 13:55
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 04, 23:29)
c_girl koliazas mielas ir simpatiskas, bet ne wow.

Aciuks 4u.gif O kodel turi buti wow biggrin.gif Nuotraukos i seimos albuma, cia tokias irgi galima deti ar ne? mirksiukas.gif 4u.gif

grethen, irgi aciu uz nuomone. Del vinjetes, tai turbut daugiau skonio reikalas- siuo atveju man asmeniskai ziuris ji ax.gif

Dekui visom kas komentavo 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 05 lapkričio 2008 - 13:57