Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Parasiau Getter situacija su pasiulymais.

Westa, atvirutines man nelabai, bet trecioji su uolom - turinti potencialo - gal dar ka ta tema turi?
Suniuku trio smagus, bet paskutine patiko dar labiau - toks solidus suo nusprende fotografuotis biggrin.gif Puikus jb, detalus vaizdas, man labai patinka techniskas atlikimas 4u.gif
"kai nedrasu" - trukdo kuprines; o paskutine tokia nekabinanti man - nesuprantu / nematau minties.

Sayonara, puikus portretai, bet antram labai traukia israiskingas zvilgnis ir puikiai suzaidusi sviesa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 04 lapkričio 2008 - 20:24
QUOTE(westa @ 2008 11 04, 09:24)
kažkaip turiu įtarimų kad jb mano vėl grybauja  g.gif .. va Sea jb superinis ..Sea, kaip verti  smile.gif

Aciu aciu 4u.gif Verciu su PS gradient map, paskui curves tampau ir selective color pasirenkus juoda spalva i pliusa pavarau, balta ir neutralia pagal foto patampau 4u.gif

Ogo tikrai kaip rysku cia siandien biggrin.gif

Julieta, aciu uz nuotraukos pagyra 4u.gif O kam tu atskira tema sukurei? Man atrodo gausis pas jus kaip ir fotografuojam ir grozimes temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 04, 21:26)
Julieta,  O kam tu atskira tema sukurei? Man atrodo gausis pas jus kaip ir fotografuojam ir grozimes temoje mirksiukas.gif

matai, pas mus gavosi taip, kad yra nemazai norinciu fotkint pagal tam tikra tema ir rodyti, tada komentuoti ir tada mokytis ir eiti pirmyn. tarkim mes beveik visos, kurios norim mokytis fotkinam su paprastais fotikais, todel man cia pretenduot net nera ko, profe as nebusiu, bet bent kazkiek gal pramoksiu ax.gif o pas jumi tik seile tysinam ir tiek doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 04 lapkričio 2008 - 20:38
Pakomentuosiu, kol dave man minute laisva,
Westa, 1 -labai sterilus peizazas, 2-idomesnis kiek spalviskai, tiek ir idomu ieskoti akim ta keliuka, 3-niu kazkaip nekabina ax.gif , 4-mano favorite-bet nezinau ar man cia taip nerysku,lyg fokusas kazkur ant nugaryciu ir suniai visi i ryskuma netelpa g.gif, 5-tvarkinga, grazi, bet ...tiesiog suo 4u.gif
Mergyte ant suoliuko- grazi j/b, ir siuzetas irgi, jei ji dar butu su batukais, galvociau kad tikrai nedrasu, o dabar nedrasu, bet nelabai bigsmile.gif
Paskutine-pilka, ir rankenos man nevietoje g.gif

Sayonara-pirma foto man labiau patiko savo emocijom ir sviesa, jauciasi kazkoks gylis. Antroje irgi sviesa grazi, bet maziau emociju berniukas rodo ax.gif ir dar salia galvos baltas kazkas is desines, mane blasko
Atsakyti
Siulau pratesti techninius ND, nes turim prazuveliu / sugrizeliu smile.gif
Beje, prie interpretaciniu ND turim geriausia vasaros nuotrauka - irgi siulau norintiems / galintiems prisideti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 04, 19:35)
matai, pas mus gavosi taip, kad yra nemazai norinciu fotkint pagal tam tikra tema ir rodyti, tada komentuoti ir tada mokytis ir eiti pirmyn. tarkim mes beveik visos, kurios norim mokytis fotkinam su paprastais fotikais, todel man cia pretenduot net nera ko, profe as nebusiu, bet bent kazkiek gal pramoksiu  ax.gif o pas jumi tik seile tysinam ir tiek  doh.gif  mirksiukas.gif

smile.gif ne profai ir mes ir kad ne fotoaparatas fotografuoja, tai jau irodyta. bet sekmes jums moksluose wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 11 04, 21:41)
Siulau pratesti techninius ND, nes turim prazuveliu / sugrizeliu smile.gif

Del namu darbu. Matau trema yra "SVIESA" Tik laiko jai beveik nebera. Pasiimam dar kokia savaite ir padarom, a. Pvz. iki pirmadienio? 11-10 butu paskutine kelimo diea, o 11-11 jau galetumem balus zarstyt. Ka jus i tai?

kas zada sudalyvaut?

BN
Valanda

( dar kazkas zadejo,jau neatseku kas blush2.gif )
...?
Jei susirenka kokis desimt, galime atnaujint. Duris paliksim atviras, kas nores- prisides. ir dar nezinau ar techniniai ar ne. Gal tiesiog "gera" nuotrauka i tema. Kokybiska, ziurima, su cinkeliu... na, zodz. geriausia, ka per tam tikra laika isspausim. Ar reikia labai atskirinet. Juk geros nuotraukos ir taip kvepia:)))
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 04, 11:00)
gal kas šunių pasiilgo  smile.gif

pasiilgo rolleyes.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 11 04, 11:26)
Matyt neblogas. Bent jau man, tai labai patiko. Istrigo atmintin. Is tu, kurie niekada nepasimirsta.

dėkui, liuks tada, ta linkme ir toliau dirbsime smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 04, 12:06)
Peppi, labai grazus papuosalai ir foto  4u.gif

smile.gif ačiū
Atsakyti
As irgi prisijungsiu, ir irgi noriu kad butu bet kokia foto (ta prasme, kas nori tik techniskai atlikines, kas painterpretuos ax.gif ) O laimes ta, kuri bus verta
Atsakyti
Westa, ta mergaitė, bei jos veido išraiška, ir tas karutis pilnas plytų kažkaip rišasi biggrin.gif bet taip norėtųsi kokio kitokio fono kairėj biggrin.gif

Sayonara, patiko , kaip vyresnis berniukas nufotografuotas, todėl nuotraukos kaip nuotraukos nebeina objektyviai vertint. užkliuvo ir tas baltas plėmas smile.gif

dėl ND - tai tundra aš biggrin.gif kažkada norėjau sudalyvaut, va ir nemokėjau foto įkelt doh.gif į ką galėčiau asmeniškai kreiptis, jei vėl taip nutiktų? rolleyes.gif

kritikai.
user posted image

ir dar žadėtasis antrasis lapas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 04 lapkričio 2008 - 21:25
QUOTE(valanda @ 2008 11 04, 19:49)
kas zada sudalyvaut?

BN
Valanda

( dar kazkas zadejo,jau neatseku kas blush2.gif )
...?
Jei susirenka kokis desimt, galime atnaujint. Duris paliksim atviras, kas nores- prisides. ir dar nezinau ar techniniai ar ne. Gal tiesiog "gera" nuotrauka i tema. Kokybiska, ziurima, su cinkeliu... na, zodz. geriausia, ka per tam tikra laika isspausim. Ar reikia labai atskirinet. Juk geros nuotraukos ir taip kvepia:)))

Bitele irgi jungiasi biggrin.gif Ir mane irasykit - jei tesim dar savaitei mirksiukas.gif
Atsakyti
Savavaliskai pratesiau techninius ND dar savaitei, kad toms 5 nuotraukoms liudna nebutu 4u.gif
Atsakyti