Parasiau Getter situacija su pasiulymais.
Westa, atvirutines man nelabai, bet trecioji su uolom - turinti potencialo - gal dar ka ta tema turi?
Suniuku trio smagus, bet paskutine patiko dar labiau - toks solidus suo nusprende fotografuotis Puikus jb, detalus vaizdas, man labai patinka techniskas atlikimas
"kai nedrasu" - trukdo kuprines; o paskutine tokia nekabinanti man - nesuprantu / nematau minties.
Sayonara, puikus portretai, bet antram labai traukia israiskingas zvilgnis ir puikiai suzaidusi sviesa
QUOTE(westa @ 2008 11 04, 09:24)
kažkaip turiu įtarimų kad jb mano vėl grybauja .. va Sea jb superinis ..Sea, kaip verti
Aciu aciu Verciu su PS gradient map, paskui curves tampau ir selective color pasirenkus juoda spalva i pliusa pavarau, balta ir neutralia pagal foto patampau
Ogo tikrai kaip rysku cia siandien
Julieta, aciu uz nuotraukos pagyra O kam tu atskira tema sukurei? Man atrodo gausis pas jus kaip ir fotografuojam ir grozimes temoje
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 04, 21:26)
Julieta, O kam tu atskira tema sukurei? Man atrodo gausis pas jus kaip ir fotografuojam ir grozimes temoje
matai, pas mus gavosi taip, kad yra nemazai norinciu fotkint pagal tam tikra tema ir rodyti, tada komentuoti ir tada mokytis ir eiti pirmyn. tarkim mes beveik visos, kurios norim mokytis fotkinam su paprastais fotikais, todel man cia pretenduot net nera ko, profe as nebusiu, bet bent kazkiek gal pramoksiu o pas jumi tik seile tysinam ir tiek
Pakomentuosiu, kol dave man minute laisva,
Westa, 1 -labai sterilus peizazas, 2-idomesnis kiek spalviskai, tiek ir idomu ieskoti akim ta keliuka, 3-niu kazkaip nekabina , 4-mano favorite-bet nezinau ar man cia taip nerysku,lyg fokusas kazkur ant nugaryciu ir suniai visi i ryskuma netelpa , 5-tvarkinga, grazi, bet ...tiesiog suo
Mergyte ant suoliuko- grazi j/b, ir siuzetas irgi, jei ji dar butu su batukais, galvociau kad tikrai nedrasu, o dabar nedrasu, bet nelabai
Paskutine-pilka, ir rankenos man nevietoje
Sayonara-pirma foto man labiau patiko savo emocijom ir sviesa, jauciasi kazkoks gylis. Antroje irgi sviesa grazi, bet maziau emociju berniukas rodo ir dar salia galvos baltas kazkas is desines, mane blasko
Westa, 1 -labai sterilus peizazas, 2-idomesnis kiek spalviskai, tiek ir idomu ieskoti akim ta keliuka, 3-niu kazkaip nekabina , 4-mano favorite-bet nezinau ar man cia taip nerysku,lyg fokusas kazkur ant nugaryciu ir suniai visi i ryskuma netelpa , 5-tvarkinga, grazi, bet ...tiesiog suo
Mergyte ant suoliuko- grazi j/b, ir siuzetas irgi, jei ji dar butu su batukais, galvociau kad tikrai nedrasu, o dabar nedrasu, bet nelabai
Paskutine-pilka, ir rankenos man nevietoje
Sayonara-pirma foto man labiau patiko savo emocijom ir sviesa, jauciasi kazkoks gylis. Antroje irgi sviesa grazi, bet maziau emociju berniukas rodo ir dar salia galvos baltas kazkas is desines, mane blasko
Siulau pratesti techninius ND, nes turim prazuveliu / sugrizeliu
Beje, prie interpretaciniu ND turim geriausia vasaros nuotrauka - irgi siulau norintiems / galintiems prisideti
Beje, prie interpretaciniu ND turim geriausia vasaros nuotrauka - irgi siulau norintiems / galintiems prisideti
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 04, 19:35)
matai, pas mus gavosi taip, kad yra nemazai norinciu fotkint pagal tam tikra tema ir rodyti, tada komentuoti ir tada mokytis ir eiti pirmyn. tarkim mes beveik visos, kurios norim mokytis fotkinam su paprastais fotikais, todel man cia pretenduot net nera ko, profe as nebusiu, bet bent kazkiek gal pramoksiu o pas jumi tik seile tysinam ir tiek
ne profai ir mes ir kad ne fotoaparatas fotografuoja, tai jau irodyta. bet sekmes jums moksluose
QUOTE(BN @ 2008 11 04, 21:41)
Siulau pratesti techninius ND, nes turim prazuveliu / sugrizeliu
Del namu darbu. Matau trema yra "SVIESA" Tik laiko jai beveik nebera. Pasiimam dar kokia savaite ir padarom, a. Pvz. iki pirmadienio? 11-10 butu paskutine kelimo diea, o 11-11 jau galetumem balus zarstyt. Ka jus i tai?
kas zada sudalyvaut?
BN
Valanda
( dar kazkas zadejo,jau neatseku kas )
...?
Jei susirenka kokis desimt, galime atnaujint. Duris paliksim atviras, kas nores- prisides. ir dar nezinau ar techniniai ar ne. Gal tiesiog "gera" nuotrauka i tema. Kokybiska, ziurima, su cinkeliu... na, zodz. geriausia, ka per tam tikra laika isspausim. Ar reikia labai atskirinet. Juk geros nuotraukos ir taip kvepia:)))
QUOTE(westa @ 2008 11 04, 11:00)
gal kas šunių pasiilgo
pasiilgo
QUOTE(sillwio @ 2008 11 04, 11:26)
Matyt neblogas. Bent jau man, tai labai patiko. Istrigo atmintin. Is tu, kurie niekada nepasimirsta.
dėkui, liuks tada, ta linkme ir toliau dirbsime
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 04, 12:06)
Peppi, labai grazus papuosalai ir foto
ačiū
Westa, ta mergaitė, bei jos veido išraiška, ir tas karutis pilnas plytų kažkaip rišasi bet taip norėtųsi kokio kitokio fono kairėj
Sayonara, patiko , kaip vyresnis berniukas nufotografuotas, todėl nuotraukos kaip nuotraukos nebeina objektyviai vertint. užkliuvo ir tas baltas plėmas
dėl ND - tai tundra aš kažkada norėjau sudalyvaut, va ir nemokėjau foto įkelt į ką galėčiau asmeniškai kreiptis, jei vėl taip nutiktų?
kritikai.
ir dar žadėtasis antrasis lapas
Sayonara, patiko , kaip vyresnis berniukas nufotografuotas, todėl nuotraukos kaip nuotraukos nebeina objektyviai vertint. užkliuvo ir tas baltas plėmas
dėl ND - tai tundra aš kažkada norėjau sudalyvaut, va ir nemokėjau foto įkelt į ką galėčiau asmeniškai kreiptis, jei vėl taip nutiktų?
kritikai.
ir dar žadėtasis antrasis lapas
QUOTE(valanda @ 2008 11 04, 19:49)
kas zada sudalyvaut?
BN
Valanda
...?
Jei susirenka kokis desimt, galime atnaujint. Duris paliksim atviras, kas nores- prisides. ir dar nezinau ar techniniai ar ne. Gal tiesiog "gera" nuotrauka i tema. Kokybiska, ziurima, su cinkeliu... na, zodz. geriausia, ka per tam tikra laika isspausim. Ar reikia labai atskirinet. Juk geros nuotraukos ir taip kvepia:)))
BN
Valanda
...?
Bitele irgi jungiasi Ir mane irasykit - jei tesim dar savaitei
Savavaliskai pratesiau techninius ND dar savaitei, kad toms 5 nuotraukoms liudna nebutu