Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Valanda ačiū.. man to reik smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 11 04, 16:58)
Westa  bigsmile.gif  wub.gif

vzaimno smile.gif

sayonara patinka šešėlių, šviesų, atspindžių žaismas. nuotaika patinka. nepatinka kėdės atlošas, norėtųsi visoj visumoj kažkokio kitokio pirminio plano ( tik nebėk pirkt kitokių kėdžių ) ir erdvės noriu daugiau.. vaikai lyg užspausti..
ai visumoj pas tave čia nuotraukose daug priešpriešų.. nemoku tokių kritikuot smile.gif atrodo tas kliūva, bet va tuoj randi tam pateisinimą..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 04 lapkričio 2008 - 17:11
QUOTE(andriuska @ 2008 11 04, 16:35)
čia tas a la vinjetavimas tikras ar PS?
man patiko...šelmiai...rankas priklijavai prie alošo, kad nepabėgtų? biggrin.gif

nėra čia PS vinjetės, čia natūraliai apšvietimas toks išsidėliojo..smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 04, 17:10)
Valanda ačiū.. man to reik  smile.gif
vzaimno  smile.gif

sayonara patinka šešėlių, šviesų, atspindžių žaismas. nuotaika patinka. nepatinka kėdės atlošas, norėtųsi visoj visumoj kažkokio kitokio pirminio plano  ( tik nebėk pirkt kitokių kėdžių ) ir erdvės noriu daugiau.. vaikai lyg užspausti..
ai visumoj pas tave čia nuotraukose daug priešpriešų.. nemoku tokių kritikuot  smile.gif atrodo tas kliūva, bet va tuoj randi tam pateisinimą..

kėdžių tikrai kitų nepirksiu, lai berniukų mama pati perkasi biggrin.gif
aš vis dar neišbrendu iš galvų periodo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 lapkričio 2008 - 17:16
sayonara tai ir gyvenk gi tom galvom smile.gif

Lindra žinai sutinku su tavim dėl tų rūbų kabančių.

turiu dar vieną nuotrauką..
user posted image
kažkaip turiu įtarimų kad jb mano vėl grybauja g.gif .. va Sea jb superinis ..Sea, kaip verti smile.gif

Atsakyti
westa, man pirmoji Tavo mergaitės foto - superinė. va tokias norėčiau mokėti daryti. kai fonas yra integrali to, kas vaizduojama dalis, kai pasakojama istorija, o ne tik galva kabo. antroji tarsi irgi pasakoja, bet kažko man asmeniškai nelimpa, gal dėl mergaitės išraiškos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 04, 13:17)

tiesa, o Zveriukas pasirodo? gal kokį meetuką  smile.gif

Yra yra čia tu žveriukų smile.gif Galvojau jau kartu su Elina dingai. Čia taip jau būna, kaip pas Koperfildą : tai kas nors dingsta , tai vėl atsiranda. O tavęs jau seeeenai ieškom.. blush2.gif Taip kad sveika sugrįžus:) 4u.gif
Atsakyti

i 
Sveiki, gal galit man kas nors į Až paaiškinti kokia čia situacija su tom temom?
Išpradžių buvo šita tema, tada susikūrėt naują - pažengusiems tai šita liko naujokams, po kiek laiko perbėgot vėl čia, tai anos kaip suprantu jums nereikia? Dabar VĖL nauja tema ir vėl naujokams. Negali gi būti tiek temų kad jūsų visų poreikiai būtų patenkinti. Taigi jei nesunku parašykit kokia čia situacija (nes temos neseku jau seniai) ir bandysim priimt bendrą sprendimą tinkantį visiems.

Ačiū,

Moderatorė Getter

Papildyta:
Merginos Į AŽ, neterškime temos mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, kazka praziopsojau biggrin.gif

Nuotraukas pakomentuosiu veliau, dabar klausiu vilnieciu - kas zinot kokius neblogus kursus pradedantiesiems? 4u.gif

Atsakyti

! 

10. Draudžiama Forume klausimo, komentaro, prašymo forma aptarinėti Administracijos veiksmus (tiek veiksmus pritaikytus konkrečiam asmeniui, tiek ir bendrus, reguliuojančius viso Forumo veiklą). Forume gali būti aptariama bendra globalinė politika specialiai tam skirtose temose, kurias atidaro pati Administracija. Jeigu Jūs norite kažką pasakyti ar paklausti apie administracijos veiksmus, klauskite asmeniškai (el.paštu ar asmenine žinute).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 04 lapkričio 2008 - 19:04

i 
Temoje ištrintos žinutės neatitinkančios temos diskusijos t.y. nesusijusios su tema.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 04 lapkričio 2008 - 19:14
Koks forumas spalvotas g.gif Nieko nesuprantu g.gif
Kiek pamenu musu tema viena tokia, viena juostininku, viena siaip fotografuojanciu, ir archyvines -fotoklubas, menine
Is kur dar viena mokomes fotografuoti atsirado g.gif nerandu jos, nebent kas pajuokauti norejo
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 11 04, 20:13)
Is kur dar viena mokomes fotografuoti atsirado g.gif nerandu jos, nebent kas pajuokauti norejo

as supratau,kad jie nori visko nuo pat pradziu mokytis. Sakyciau sveikintina. Kodel gi ne?
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 11 04, 18:24)

turiu dar vieną nuotrauką..

Idomi aplinka, bet neypac isnaudota. Pilkoka. Kompozicija isblaskyta. Zodziu,palygint su pries tai parodyta , si nea.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 11 04, 17:23)
Kadangi fotografuot nemoku, seniai foto dėjau, tai rodau brolius..

Vaikiai labai simpatiski, sviesa idomi. Gal skaidros, astrumo , akyciu detalumo truksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 04 lapkričio 2008 - 19:33
QUOTE(wyshnia @ 2008 11 04, 18:33)
Na va, kazka praziopsojau biggrin.gif

Nuotraukas pakomentuosiu veliau, dabar klausiu vilnieciu - kas zinot kokius neblogus kursus pradedantiesiems? 4u.gif
Whysnia- nezinau 4u.gif Bet pamenu Stebukle man kazkada Zolubo kursus rekomendavo.

Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2008 11 04, 19:38)
as supratau,kad jie nori visko nuo pat pradziu mokytis. Sakyciau sveikintina. Kodel gi ne?
Aisku, manau cia jau be sansu pradeti viska nuo nulio, nebent diiiiiiiidelis diiiiiiiiiidelis noras atsiras. Bet kam konfliktuoti sitoje temoje, as nesuprantu
Atsakyti