Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 11 04, 11:26)
labas smile.gif Aha, senokai. Ai, zinai, savo neidomiais ir islaizytais peizazais nenoriu tersti eterio. Kritikos jiems nedaug sulaukciau (sulaukiu), o patinka/nepatinka - skonio reikalas. Visa kita po truputi taip pat fotografuoju (reportaza, studijoj, makro ir t.t.), bet esu tokioj stadijoj, kad dar galiu nuspresti pats, kad manes rezultatai kol kas netenkina.

QUOTE(BN @ 2008 11 04, 11:40)
Noriu islaizytu peizazu!!!

noriu reportažo..biggrin.gif biggrin.gif

jei atvirai, aš visai be ironijos ir koketavimo bijau rodyti savo foto pastaruoju metu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 11 04, 01:48)
Bet kad taip ir buvo - turistavom, tai tokia turistine nuotrauka ir yra - atsisedo, nusifotkino ir toliau nuejom  biggrin.gif
O as noreciau, kad to nesimatytu! tongue.gif nes atrodo, kad net uzpakalio padet nespejo lotuliukas.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 04, 13:00)
Sveika sugrizusi smile.gif Tai kas gi itakojo ta ilgalaiki dingima?
Sunu as pasiilgau, pirespaskutine foto patinka wink.gif trinukai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 11 04, 12:11)

jei atvirai, aš visai be ironijos ir koketavimo bijau rodyti savo foto pastaruoju metu.. doh.gif

smile.gif būna.. yra ir bus taip smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 04, 12:13)

Sveika sugrizusi smile.gif Tai kas gi itakojo ta ilgalaiki dingima?

net nežinau kas.. gal bijojimas pripažint, kad nebūsiu aš fotografė .. kad kažką moku, nesiginčysiu, bet ne tiek, kad tuo džiaugtis.. va sugebėjau pripažint tai ir grįžau smile.gif

tiesa, o Zveriukas pasirodo? gal kokį meetuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 11 04, 11:40)
Noriu islaizytu peizazu!!!

QUOTE(sayonara @ 2008 11 04, 12:11)
noriu reportažo..biggrin.gif biggrin.gif

Bus ir peizazu ir reportazu biggrin.gif Kiek veliau. Stengiuosi, kad rodomos nuotraukos nebutu gautos atsitiktinumo deka. Jei su peizazais viskas pas mane daugmaz tvarkoj, tai kitose srityse reikia pasitempti. Kiekybe paversti kokybe lotuliukas.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 04, 12:17)
tiesa, o Zveriukas pasirodo? gal kokį meetuką  smile.gif

Zveriukas taves visaip kaip ieskojo ir surast negalejo smile.gif Karts nuo karto pasirodo ir jis cia.
Atsakyti
sillwio nedaug laukt ir turėsi puikią progą pasipraktikuot portretiniam žanre smile.gif .. o mes lauksim tavo mielų minkštų šiltų bandymų smile.gif

gerai, kai kas nors ieško.. tikiuos rasim viens kitą smile.gif

ND rytoj baigiasi ? g.gif

rodau vieną foto kritikai

,,kai nedrąsu.. "

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 04 lapkričio 2008 - 15:08
Grethenn, ačiū už komentarus 4u.gif
(dėl tų blogų įpročių - nesinori čia ta tema diskutuot, bet kol aš vaikų neturėjau, buvau ir prieš paprasčiausio žaislinio šautuvo turėjimą doh.gif ką jau kalbėt, kai aplinkiniai vyrai visi pypkes rūko lotuliukas.gif )

Westule, nu su trim šuniais tai liuks Foto thumbup.gif
o mergaitė ant suolo - pirmiausia bent jau man (o man too....oooli irgi iki Fotografų) geriau žiūrėtųsi jei nebūtų tų sukabintų kuprinių. jos blaško dėmesį. o batukai labai labai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 04, 04:06)
Patinka patinka patinka, visos smile.gif Antroj tikrai yra daug isdegimu, bet jie veza!

2.Tik va pykstu del tokiu dalyku, kai kas nors papeikia foto ir butinai reik isimt... taigi mokinames cia, o ne maivomes kokie mes profai! Zhiu daug kas iseme foto, komentarus skaitau, o ka komentuoja nezinau..

Peppi, labai grazus papuosalai ir foto  4u.gif

1. Truputi mane apsvieskit... del ko sveikinat Californiagirl ir Degute?  g.gif As per ilgaji savaitgali atitolau truputi nuo visko hihihi.gif

1. SM konkursa laimejo thumbup.gif

2. Nepyk biggrin.gif

Westa, patinka mergytes foto ant suoliuko 4u.gif Sveika sugrizus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 04, 13:06)

Tik va pykstu del tokiu dalyku, kai kas nors papeikia foto ir butinai reik isimt... taigi mokinames cia, o ne maivomes kokie mes profai! Zhiu daug kas iseme foto, komentarus skaitau, o ka komentuoja nezinau..

Sveiki.

Grethenn, jei cia del maniskes, tai isemiau ne del to,kad papeike(del to dziugauju), o del to, kad per neapdairuma istryniau puslapyje i kuri buvau idejus doh.gif

Westa , malonu matyt. Tavo sunekai mane labai kalbina labai grazia svariai sudeliota kalba:)). O kelionines- siaipsau. Neakcentuotos, net neatvirutines. Ta,kuri su uolomis, gal nieko butu, bet reik su ja kazka daryt, nes neisryskeja idomybes;)
Sillwio, mesk cia tuos peizazus, bais noris akis paganyt.
Atsakyti
Kadangi fotografuot nemoku, seniai foto dėjau, tai rodau brolius..

user posted image

user posted image

kritikai ir komentarams.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 lapkričio 2008 - 16:27
čia tas a la vinjetavimas tikras ar PS?
man patiko...šelmiai...rankas priklijavai prie alošo, kad nepabėgtų? biggrin.gif
Atsakyti
Westa bigsmile.gif wub.gif

Atsakyti
Kadangi as pasinesus del portretiniu fotkiu, tai negaliu pro saly praeit, pro jusu nuostabias fotkes bigsmile.gif thumbup.gif
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 03, 18:48)

kazkas nerealaus, tie sviesos atspalviai thumbup.gif ziurisi bigsmile.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 04, 15:56)

labai idomi ir originali foto mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 11 04, 17:23)

super vaikinas pagautas, tik siek tiek man tamsoka is kaires mano puses kazkaip, bet zvilgsnis thumbup.gif
Atsakyti