Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 03, 22:11)
Man si nepatiko, viskas siaip su foto gerai, bet ta susidaro toks ispudis kad mergina tikrai kaip tik trumpam uzbegus, pasodinta, kadras padarytas ir toliau nuskubeta.. nesiziuri smile.gif

Bet kad taip ir buvo - turistavom, tai tokia turistine nuotrauka ir yra - atsisedo, nusifotkino ir toliau nuejom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 11 03, 12:59)

Sea bigsmile.gif  nu spalvos, tai nors imk ir numirk is pavydo biggrin.gif Koks svarumas bigsmile.gif As jau supratau, kad man be sansu taip ismokti. Pirma-labai tiksliai atspindi pavadinima, labai ryskios spalvos, net akys skauda berniukams, liuks 4u.gif 2- man patinka toks sviesus j/b 3- lyg kudroje spalvos ryskesnes g.gif patinka, 4- g.gif

Aciu uz kritika ir nuomones labai labai visiems 4u.gif

Anasko, trecios kokybe yra daug geresne kudroje, cia photobucket sumazinta idejau ir pastebejau,kad dingo kokybe,bet keist tingejau blush2.gif

Valanda, grazi foto wub.gif O kas tu esi kudroje? K.M?

Anasko, idomi seimos foto 4u.gif
Atsakyti
sveiki kolegos.. pasiilgau. tikiuosi rasis ir man vietos grįžimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 04 lapkričio 2008 - 00:15
permečiau akimis greit temą... labai džiugu matyt tuos pačius nikus, tuos pažįstamus daugumos potėpius nuotraukose.. uch.. tas taip ,,užknisantis" gerąja prasme žodelis - nekabina . noriu vėl smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 04, 00:15)
sveiki kolegos.. pasiilgau. tikiuosi rasis  ir man vietos grįžimui.

o, ciocė parėjo..smile.gif pareik ant visai ir aktyviau smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 04, 01:03)
permečiau akimis greit temą... labai džiugu matyt tuos pačius nikus, tuos pažįstamus daugumos potėpius nuotraukose.. uch.. tas taip ,,užknisantis" gerąja prasme žodelis - nekabina . noriu vėl  smile.gif .

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

nu gi smagu labai bye1.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 11 04, 08:03)
o, ciocė parėjo..smile.gif pareik ant visai ir aktyviau smile.gif

ir ciocės pasiilgau smile.gif .. bandysiu jungtis , reik tik kortelę nusipirkt , pateriojau.. o šiaip turiu kalną medžiagos iš vasaros kelionių, prie kurios net nebuvau prisėdus .. visos tokios paveiksliukinės, tokios tobulai gražios, net pikta biggrin.gif .. kažkada tokiom nuotraukom būčiau be galo džiaugusis.. o dabar nu nekabina.. smile.gif .. reik kažkaip jas ,,sugadint" smile.gif

permečiau tavo kūdrą.. o kur spalvos? smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 11 04, 08:25)
nu gi smagu labai bye1.gif  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif tavo dangoraižiai labai patiko smile.gif smile.gif

einu ND pražvelgsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 04 lapkričio 2008 - 09:58
Na va kaip smagu, ir Westa grizo 4u.gif Mes cia ir tavo gimtadieni paminejom biggrin.gif
Junkis ir su paveiksliukinem nuotraukom - isibegesi greiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 11 04, 10:53)
Na va kaip smagu, ir Westa grizo  4u.gif  Mes cia ir tavo gimtadieni paminejom  biggrin.gif
Junkis ir su paveiksliukinem nuotraukom - isibegesi greiciau  smile.gif

oi net nepatogu pasidarė blush2.gif ačiū, kad neužmiršot smile.gif

įmetu kelias smile.gif

user posted image

user posted image

o šita aš labai džiaugiuos. miela man širdžiai smile.gif

user posted image

gal kas šunių pasiilgo smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 04 lapkričio 2008 - 11:12
QUOTE(peppi @ 2008 11 03, 18:49)
dėkui, čia tik parašas, pilnas logo toks
taip, mano kūdikis smile.gif
senokai jį dariau bet per laiką nenusibodo tai matyt neblogas smile.gif
šiuo metu kuriama mano svetainė, kai startuos - pasigirsiu ko pridirbau biggrin.gif
mano smile.gif dėkui smile.gif

Matyt neblogas. Bent jau man, tai labai patiko. Istrigo atmintin. Is tu, kurie niekada nepasimirsta.

Na va, pagaliau westa grizo. Valio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 11 03, 16:50)
sillwio, labas. kada pats ką nors parodysi? senai matėm.. smile.gif

labas smile.gif Aha, senokai. Ai, zinai, savo neidomiais ir islaizytais peizazais nenoriu tersti eterio. Kritikos jiems nedaug sulaukciau (sulaukiu), o patinka/nepatinka - skonio reikalas. Visa kita po truputi taip pat fotografuoju (reportaza, studijoj, makro ir t.t.), bet esu tokioj stadijoj, kad dar galiu nuspresti pats, kad manes rezultatai kol kas netenkina. Ateis toks laikas, kai prireiks daug jusu kritikos (kai atsitrenksiu galva i siena) biggrin.gif
Atsakyti
Noriu islaizytu peizazu!!!
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2008 11 02, 22:57)
tad rodausi, ir jei negaila - laukiu komentarų  blush2.gif
Na su pypkorium tai nebloga foto, tik man nepatinka vaikai, imituojantis zalingus suaugusiuju reikalus, niekad negaleciau tokios foto deti i albuma smile.gif (nors ka as cia sneku, gi vaiku neturiu laugh.gif )
na o kitos tiesiog techniskai neblogos, bet siuzetu nulis, patinka su lapu, kad vanduo toks silkinis smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 11 02, 23:27)
suprasiu, jei sudirbsit
As tai nesudirbsiu, valio, kad bandai kitaip ir bandai teisingai! man si foto patinka

QUOTE(bite maja @ 2008 11 03, 19:07)
pabandžiau šiandien pagaut tą nelemtą šviesą.
Nzn cia del monitoriaus ar astikmatizmo, bet sioje foto nematau jokio ypatingo apsvietimo ir jokio pluosto unsure.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 11 03, 19:48)
Parodysiu keleta savo bandymu biggrin.gif
Patinka patinka patinka, visos smile.gif Antroj tikrai yra daug isdegimu, bet jie veza!

Tik va pykstu del tokiu dalyku, kai kas nors papeikia foto ir butinai reik isimt... taigi mokinames cia, o ne maivomes kokie mes profai! Zhiu daug kas iseme foto, komentarus skaitau, o ka komentuoja nezinau..

Peppi, labai grazus papuosalai ir foto 4u.gif

Truputi mane apsvieskit... del ko sveikinat Californiagirl ir Degute? g.gif As per ilgaji savaitgali atitolau truputi nuo visko hihihi.gif
Atsakyti