Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveikivisi. Kaip malonu,kad pamenat. Metu savo siandienykste. Laukiu kritikos.

user posted image

Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 11 03, 18:07)

Norejai sviesos pluostu ar tiesiog lapu apsvietimo? Lapai visai graziai issviesti. Man kartais pasiseka grazuli apsvietima pagaut fotkinant pries saule, zinoma isvengiant tiesiogines saules. O pluostus , kiek supratimas nesa, geriausiai imt eant rukanotam orui ir pro ji landziojant sviesai.
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 03, 18:48)
Parodysiu keleta savo bandymu biggrin.gif

Saule per stipriai sviecia, negalim fotografuotis lotuliukas.gif
user posted image

Man si patinka, o jums kaip? nepersviesu?
user posted image
O sios is Halloween sventes:)

user posted image

user posted image

Pirmoje labai jau uzsidangste. Neidomi, bet su kokybe tu gerai susitvarkai. maladec!:))

Antrai as priekaistu neturiu. Grazule, JB , kiek as suprantu - idealus.Buc mama- buc laaaabai patenkinta. Tik nesu tikra del baltumo. Neisdege? ne?
Treciai man truksta erdves. Mergiote labai didele aplinkai. O jei ja sumazinus? (turiu mintyje is toliau, griebiant daugiau aplinkos) Spalvos , zinoma, super.
Paskutine belebirduska(cia ,zinok, gal mano problemos:)))
Atsakyti
o kada tu čia fotkinai šitą? aš noriu tokio apšvietimo kaip pas tave. man nesigavo, ką norėjau išgaut.... žodžiu, reik bandyt dar kartą.
man patinka kairys kampas viršuj. bet nepatinka vaivorykštė apačioj ir eglutė gadina kompoziciją g.gif bet šviesa tai labai liuksiška thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 03 lapkričio 2008 - 19:39
QUOTE(bite maja @ 2008 11 02, 22:27)
suprasiu, jei sudirbsit  lotuliukas.gif nemoku paaiškint, bet esu kažkokioj stadijoj, kurios pati net nemoku įvardint. nebepatinka man tvarkingos nuotraukos pagal visas taisykles...  frusty.gif
user posted image

Nuolat tau pavydziu spalvu... ka man daryt? blush2.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Patinka linkis, spalvos erzina savo krutumu,o pats kadras siaip sau. Neuzkimba. Ir ne del keistokos kompozicijos. Ji visai cia tinkama. Gal tiesiog ner jokio kablio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 11 03, 20:38)
o kada tu čia fotkinai šitą? aš noriu tokio apšvietimo kaip pas tave. man nesigavo, ką norėjau išgaut.... žodžiu,  reik bandyt dar kartą.
man patinka kairys kampas viršuj. bet nepatinka vaivorykštė apačioj ir eglutė gadina kompoziciją  g.gif bet šviesa tai labai liuksiška  thumbup.gif

Aciu, bite. Cia siandienykste. Sakau, varyk pries saule ir viskas bus gerai 4u.gif
Dekoju uz kritika. Man ta kompozicija gal visai nekliuna, neuzknisa ir vaivorykste. Man labiau erzinasi virsaus pertustumasir apatinis bardakas. Harmonija issiblasko kazkaip.
Papildyta:
Del namu darbu. Matau trema yra "SVIESA" Tik laiko jai beveik nebera. Pasiimam dar kokia savaite ir padarom, a. Pvz. iki pirmadienio? 11-10 butu paskutine kelimo diea, o 11-11 jau galetumem balus zarstyt. Ka jus i tai?
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 11 03, 19:47)
Del namu darbu. Matau trema yra "SVIESA" Tik laiko jai beveik nebera. Pasiimam dar kokia savaite ir padarom, a. Pvz. iki pirmadienio? 11-10 butu paskutine kelimo diea, o 11-11 jau galetumem balus zarstyt. Ka jus i tai?

Aš už pratęsimą, nes kaip ir ruošiausi šiai temai, bet niekas nededa foto, nes kažkodėl išsigando visuotinės nuomonės, kad jie nereikalingi ar ką cool.gif ax.gif ....
Anasko, labai patiko tavo portretukas...... man niekaip namų sąlygom nesigauna normalūs portretukai, net nežinau ką daryt g.gif ....... jau galvoju, kad blykstės man reikia, norėčiau išsibandyt prieš investuojant tiek pinigų, gal ir ji man nepadės... verysad.gif
Sea, man labai patiko tavo pirmoji foto, spalvos liuyks, o ir pats siužetas visai nieko
Atsakyti
Aciu Sea 4u.gif Wyshnia, jei netingi, parodyk kaip apkirptum ax.gif

Is archyvo, bet nespejo dar dulkem apaugti, pastaboms 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Bite, tavo sviesa- tai ten ant sienos spinduliai g.gif man atrodo, jei norejai pagauti Ta sviesa, reikejo labiau objektyva i saule nukreipti

Sea bigsmile.gif nu spalvos, tai nors imk ir numirk is pavydo biggrin.gif Koks svarumas bigsmile.gif As jau supratau, kad man be sansu taip ismokti. Pirma-labai tiksliai atspindi pavadinima, labai ryskios spalvos, net akys skauda berniukams, liuks 4u.gif 2- man patinka toks sviesus j/b 3- lyg kudroje spalvos ryskesnes g.gif patinka, 4- g.gif

Valanda- nu neturiu as priekaistu verysad.gif Labai svariai, sviesa grazi. Aisku siuzetas ne super koks noras, bet man patinka tas "nesuperumas"
Atsakyti
Anasko, mazdaug va taip blush2.gif (soris, kad taip labai tavo nuotrauka apkarpiau) 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Valanda, sveika sugrizus - geras sugrizimas 4u.gif Kvepia vasaros nostalgija...
Sea_, man antra - geriausia, puikus jb, sviesu, miela - nematau trukumu smile.gif
Anasko, nugi nuostabus mergytes su eziuku portretas - kazkas tokio wub.gif

Kennos paroda tikrai buvo verta visu pasiruosimo darbu - bent 2 dienas aiskinausi kur tas rajonas, kuriame yra galerija biggrin.gif Parodos pavadinimas - "Silent impressions", darbai nuo 1994 iki 2008; uzstrigo :
si ir si
Ziurineju kataloga ir nuotraukas internete - padeda geriau susivokti ax.gif

Antra paroda - turku fotografes (faktiskai nesupratau pristatymo teksto, bet mintis - Stambulas yra uostas, ir uosto nuotraukos geriausiai atspindi miesta). Juodai baltos buvo stipresnes, grafiskos, savita nuotaika nuotraukoms suteike rukas. Spalvotos man pasirode silpnesnes, kazkodel vis galvojau apie fotografijos paroda SMC ir maniau - nu tikrai galima geriau. (cia siaip tokie sviezi pamastymai, bet ne recenzija) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 03 lapkričio 2008 - 21:17
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 03, 17:48)
Parodysiu keleta savo bandymu biggrin.gif

man j/b labai patiko. toks švarus ir šviesus.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 11 03, 21:44)
Aciu Sea  4u.gif  Wyshnia, jei netingi, parodyk kaip apkirptum ax.gif

Is archyvo, bet nespejo dar dulkem apaugti, pastaboms 4u.gif

Man grazu. Atlikta svariai. Svajingas toks momentas.
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2008 11 03, 22:09)
Anasko, mazdaug va taip blush2.gif (soris, kad taip labai tavo nuotrauka apkarpiau) 4u.gif

Labai graziai patvarkei. Nezinau, gal butu geriau,jei akyse dar siek tiek sviesos butu.Dabar tiesiog tamsumas siek tiek prigesina zvilgsnio gyli;)
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 11 03, 21:09)
Nu zinai man wub.gif teks dabar galvoti koks paciai variantas labiau doh.gif

BN aciu blush2.gif 4u.gif

Papildyta:
Lindra- man pirma foto tokia visai nieko, gal j/b nepatinka-pilkokai isejo ir truksta ryskumo unsure.gif labai reikia ziureti f ir islaikyma, paciai dabar ta problema vel atsinaujino, fotkinu kaip ir anksciau, ir pamirstu kad tamsiau nei vasara doh.gif kai ikeliu i kompa, lieka tik keiktis cool.gif
O del blykstes -nieko negaliu patarti rolleyes.gif pati jos neturiu, bet manau is pradziu reikia ismokti prie lango pagauti norima astruma ir apsvietima 4u.gif

Valanda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 03 lapkričio 2008 - 22:11
Labavakara smile.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 11 01, 17:19)
tylu, ramu, dedu kritikai is archyvu  smile.gif
Man si nepatiko, viskas siaip su foto gerai, bet ta susidaro toks ispudis kad mergina tikrai kaip tik trumpam uzbegus, pasodinta, kadras padarytas ir toliau nuskubeta.. nesiziuri smile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 02, 02:42)
o as ne is archyvu tongue.gif noreciau komenraru, labiausiai del spalvu mirksiukas.gif ar atrodo naturalios, ne kzk tai keistos g.gif
As matau labai labai faina apsvietima, pagautos geros akimirkos, pirma foto mane tenkina, bet antroje tikrai daugoka magentos smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 11 02, 15:48)
Rytinis portretas ax.gif Nesedevras  bigsmile.gif Pastabos, kritika laukiamos 4u.gif
Na man tai sedevras! puiki puiki foto, pamacius sia nuotrauka supratau, kad visi spalvoti layeriai, filtrai, pluginai daznai gelbsti foto.. , o cia kausto zvilgsni naturali odos spalva ir zvigsnis, as aisku nezinau kas daryta su ta foto, bet nemanau, kad ilgai prie jos sedeta.. na man kaip labai kokybiska foto is zurnalo smile.gif tik akytes apsiblaususios, reiktu pasharpint wink.gif
Atsakyti