Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 11 02, 20:29)
Valanda  bigsmile.gif  Kaip malonu kad uzsukai bigsmile.gif  nepabek  blush2.gif  4u.gif

Nepabegsiu wub.gif . Tik reik laiko kojom apsilt. Beje, namu darbus sukeliat paskutine diena, ar dabar juos siek tiek uzmirse esat?
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 11 02, 19:59)
Nepabegsiu wub.gif . Tik reik laiko kojom apsilt. Beje, namu darbus sukeliat paskutine diena, ar dabar juos siek tiek uzmirse esat?

hey, pražuvėle 4u.gif kaip malonu tave vėl čia matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
O as savo blykste susi... Isbego i vidu batarkes. Nera kontakto, ekranelis tarsi ispaustas. Net normaliai neismokau jos naudot. Taisyt neprisiruosiu. Bijau kaina taisymo isgirst arba bijau, kad nepasakytu, jog "jai ales"
Atsakyti
ačiū, manau pakaks, kad kažką išsirinkčiau smile.gif

dar norėjau paklausti ax.gif
sakysit ateinu tik kai man kažko reikia biggrin.gif
rytoj atvažiuos tokia pažįstama moterytė su pilvuku, sakiau pafotkinsiu, gal numesit kokią vieną kitą nuorodą su nėštukių nuotraukom, man aišku įdomios netradicinės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 11 02, 21:01)
hey, pražuvėle  4u.gif kaip malonu tave vėl čia matyt  mirksiukas.gif

Man tave irgi. Suku cia senas temas ir tavo nuotraukas isirasineju su viltimi, kad rasiu informacija apie parametrus. deja. Labai toli pazenget,kol as klajojau. malaciai ir tiek. Maniau, kad visi kazkur dingot, nes pirmame puslapyje sarasas sutrumpejes. Dziugauju, kad jus cia.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 11 02, 20:29)
Vat dar Sansaros noriu paklausti ax.gif o tu namie (kai dar sveikas tavo draugas buvo) daug blica naudojai? Ar vis del to ji labiau buvo komercijai naudojamas? blush2.gif

kadangi buvo vasara, tai tik komercijai (ir tai ribotai, nes man su sauletom dienom sekesi). vaika kokybiskai galejau ir be jos namie ar lauke nutraukt. tai tik bandymams ir naudojau namie, kaip pakreipt, kaip galinguma pareguliuot. dabar jau ir namie naudoju (kiek tai imanoma su mano "kalieka"). nes griztam su tamsa, diena trumpa. pagalvojau, kad ziemai tai nepakeiciamas daiktas

valanda, musu ND deja mirsta... ir beveik numire. neber iniciatyvos is naujoku puses ir uzsidegimo, senbuviai patingi ar neprisiruosia. vat taip ir gaunasi smile.gif sveika grizusi, tu tikrai toli pazengei ir be musu. smagu kudroje tavo foto stebet ir net pavydu, kad tiek pazengei (ypac tinkamame foto apdirbime) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 11 02, 21:17)

valanda, musu ND deja mirsta... ir beveik numire. neber iniciatyvos is naujoku puses ir uzsidegimo, senbuviai patingi ar neprisiruosia. vat taip ir gaunasi smile.gif sveika grizusi, tu tikrai toli pazengei ir be musu. smagu kudroje tavo foto stebet ir net pavydu, kad tiek pazengei (ypac tinkamame foto apdirbime)  blush2.gif
Oi, Sansara, aciu uz liaupses. Tikrai nesu ju nusipelnius. Paskutiniu metu visai si reikala apleidau. Reikia spyrio, o cia ji (toki labai teinkama ir sveika) visad gaudavau. O ir technikoje valdyme sustojau toje vietoje, kuria is cia issinesiau.Daugiau ir nepatobulejau. Ismokau tik PS nesgrabiai spalvas pastumdyt. blush2.gif

Del namu darbu - labai gaila. O gal pasipustom padalkas, ka?

Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 11 02, 20:02)

žodžiu subrendau štatyvui...

Vilbroje kažkaip visai nėra aprašymų, gal patarsite kur Vilniuje dar galima pirkti?

pažiūrėk sergitoje (www.sergita.lt) į benro. nereklamuoju, bet kai pats svarsčiau, tai paėmiau benro (dėl kainos ir dėklo komplekte).
nepamenu, ką ten susisteminto parašė, bet jamant reikia vertinti kiek svorio dėsi ant šatyvo, kokio aukščio tau jo reikia (o čia tai atskira kalba - tos išsitraukiančios štangos patarčiau neskaičiuoti, bo ji neprideda stabilumo, kaip ir tai 3 ar 4 narelių koja - jei rankose nešiosi ir tau reikia jo sudėto trumpesnio - imk 4 narių (bet jie ir brangesni). o jei nenešiosi daug ant kupros - imk 3 ir pastatyti greičiau ir stabilumo gal kiek daugiau). na ir galvą tai patarčiau rutulinę, o ne 3D, jei bendriem tikslam naudosi. jei koks makro ar panorama, kur reikia labai preciziškai nustatyti, tada gal ir 3d.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 11 02, 20:08)
dar norėjau paklausti ax.gif
sakysit ateinu tik kai man kažko reikia biggrin.gif
rytoj atvažiuos tokia pažįstama moterytė su pilvuku, sakiau pafotkinsiu, gal numesit kokią vieną kitą nuorodą su nėštukių nuotraukom, man aišku įdomios netradicinės rolleyes.gif

nežinau, kas yra netradicinės tavo akim biggrin.gif galiu pasiūlyt tik šitą. ganėtinai tradiciniai, bet ne šlykščiai saldūs rolleyes.gif
http://www.flickr.co...57594156375145/

QUOTE(valanda @ 2008 11 02, 20:10)
Man tave irgi. Suku cia senas temas ir tavo nuotraukas isirasineju su viltimi, kad rasiu informacija apie parametrus. deja. Labai toli pazenget,kol as klajojau. malaciai ir tiek. Maniau, kad visi kazkur dingot, nes pirmame puslapyje sarasas sutrumpejes. Dziugauju, kad jus cia.

tai, kad tu pati gerai pažengei į priekį mirksiukas.gif
ai, ši tema turi kažką tokio, kad vis traukia atgal rolleyes.gif
Atsakyti
o man tai reikia suvesti galus - valanda kudroj yra kas? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, esu visai nepareiginga forumo dalyvė blush2.gif
ir komentarus ne visus ir ne visų bespėju perskaityt, bet užtai fotografuoju šį bei tą ax.gif
kai kurios jūsų nuotraukos mane tiesiog apžavi, kai kurioms atrodo ir aš galėčiau komentarų bei patarimų duot..
Labai patiko Wyshnios kreiva foto, kur porelė sėdi ir į akmenis pastatai atsispindi - tiesiog iš žurnalo!
Anasko mergytė su ežiuku - super. ir sutinku su Sansara, ten viršugalvio tikrai galima nukirpt šiek tiek.

ir dėkoju labai labai už praeitų mano nuotraukų komentarus 4u.gif

tad rodausi, ir jei negaila - laukiu komentarų blush2.gif

(kai kurios iš archyvo jau, kai kurios net šiandieninės)

1.
user posted image

2.
user posted image

3.
user posted image

4.
user posted image

5.
user posted image
tokia jau panaši buvo, bet dar vienas bandymas smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 02 lapkričio 2008 - 21:03
suprasiu, jei sudirbsit lotuliukas.gif nemoku paaiškint, bet esu kažkokioj stadijoj, kurios pati net nemoku įvardint. nebepatinka man tvarkingos nuotraukos pagal visas taisykles... frusty.gif
user posted image

Atsakyti