ghmm..... pagaliau suskaiciau vakar temuke, tap roga kad vakare sviestinius sausainiukus kepiau, tai ir "Juodojo misko" biskvita iskepiau (aciu Cipciukui uz receptuka ), ir rodos tortukas gavosi neblogai......reiks siandien pjaut ir ragaut
QUOTE(Renatina @ 2009 02 18, 09:27)
ghmm..... pagaliau suskaiciau vakar temuke, tap roga kad vakare sviestinius sausainiukus kepiau, tai ir "Juodojo misko" biskvita iskepiau (aciu Cipciukui uz receptuka ), ir rodos tortukas gavosi neblogai......reiks siandien pjaut ir ragaut
Ir mum parodyk
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 18, 14:01)
Ir mum parodyk
ok
palikau vakar saldytuve - buvo viskas ok. Naudojausi Cipciuko j.misko biskvito receptu ir Gelyciukes patarimais del 1/2 normos proporciju.
maximos ir kiti didmenininkai matyt deda skoniu ir kvapu stipriklius... o jums ar nesusiniveliuoja tie skoniai surio su jogurtu, su vaisias jei ju dedate?.. man tiesiog labai patinka originalus mascarpones kvapas ir prieskonis (gal nusifyrinti is maximos cecho mascarponinio kvapiklio )
QUOTE(Renatina @ 2009 02 18, 13:11)
ok
palikau vakar saldytuve - buvo viskas ok. Naudojausi Cipciuko j.misko biskvito receptu ir Gelyciukes patarimais del 1/2 normos proporciju.
maximos ir kiti didmenininkai matyt deda skoniu ir kvapu stipriklius... o jums ar nesusiniveliuoja tie skoniai surio su jogurtu, su vaisias jei ju dedate?.. man tiesiog labai patinka originalus mascarpones kvapas ir prieskonis (gal nusifyrinti is maximos cecho mascarponinio kvapiklio )
palikau vakar saldytuve - buvo viskas ok. Naudojausi Cipciuko j.misko biskvito receptu ir Gelyciukes patarimais del 1/2 normos proporciju.
maximos ir kiti didmenininkai matyt deda skoniu ir kvapu stipriklius... o jums ar nesusiniveliuoja tie skoniai surio su jogurtu, su vaisias jei ju dedate?.. man tiesiog labai patinka originalus mascarpones kvapas ir prieskonis (gal nusifyrinti is maximos cecho mascarponinio kvapiklio )
jei tik pavyktu.
Skonis tikrai ne toks, kaip pirktinio, bet labai skanus tortukas
Niamnis
QUOTE(neramuole @ 2009 02 18, 19:30)
QUOTE(neramuole @ 2009 02 18, 20:30)
liuksiskas!!
o maniskio,kol as grizau,nebeliko ka fotografuoti....buvau rasiusi pries keleta dienu,kad gaminau:) Beje,as jo net nepuosiau,tik biskvito (kepiau juodojo misko biskvita) patrupinau smulkiai
Sveikos Na,ir as kepiau si skanuji torciuka Kaip pirmas kartas gal ir neblogai,kaip tik dabar skanauju su kavyte o dariau pagal toki recepta:
350g ricotta surio
250g mascarpones surio
2 kiausiniai
cukraus
slakelis lieso kremo
vienos citrinos sultys
padui:
mazas pakelis trupininiu sausainiu
100g sviesto
Ikaitinti orkaite iki 200°c
Maiselyje su kocelu sutrupinti sausainius,juos uzpilti istirpdytu sviestu ir gerai ismaisyti. Visa mase deti i torto skarda gerai spaudziant.
Ismaisyti visus likusius ingridientus. Cukraus deti pagal skoni.
Surio mase deti ant pado ir kepti orkaitej vidurinej lentynelej apie 1 val laiko.
Atvesusi torta galima dekoruoti kaip tik panorejus. As uzpyliau siek tiek braskines zele ir pridejau braskiu. Torta laikiau per nakti saldytuve.
Labai lengvas ir gaivus torciukas
O cia mano rezultatai
350g ricotta surio
250g mascarpones surio
2 kiausiniai
cukraus
slakelis lieso kremo
vienos citrinos sultys
padui:
mazas pakelis trupininiu sausainiu
100g sviesto
Ikaitinti orkaite iki 200°c
Maiselyje su kocelu sutrupinti sausainius,juos uzpilti istirpdytu sviestu ir gerai ismaisyti. Visa mase deti i torto skarda gerai spaudziant.
Ismaisyti visus likusius ingridientus. Cukraus deti pagal skoni.
Surio mase deti ant pado ir kepti orkaitej vidurinej lentynelej apie 1 val laiko.
Atvesusi torta galima dekoruoti kaip tik panorejus. As uzpyliau siek tiek braskines zele ir pridejau braskiu. Torta laikiau per nakti saldytuve.
Labai lengvas ir gaivus torciukas
O cia mano rezultatai
QUOTE(Sypsena @ 2009 03 04, 11:49)
Sveikos Na,ir as kepiau si skanuji torciuka Kaip pirmas kartas gal ir neblogai,kaip tik dabar skanauju su kavyte o dariau pagal toki recepta:
atrodo fantastiskai
QUOTE(Sypsena @ 2009 03 04, 12:49)
Surio mase deti ant pado ir kepti orkaitej vidurinej lentynelej apie 1 val laiko.
Aš tai jau nekepiau po pertepimo su kremu, kaip ir daugelis čia parašiusių. O čia koks tada gaunasi tortas? Koks tai kaip amerikietiškas sūrpyragis? Prašau neį sižeisti, čia tik mano nuomonė gal ir skanus ir atrodo gražiai, o ar neištižo ir neišbėgo maskarponė? Bet kadangi čia rikotos daugiau, tai gal gavosi kaip varškės tortas?
QUOTE(Letune @ 2009 03 04, 13:46)
Aš tai jau nekepiau po pertepimo su kremu, kaip ir daugelis čia parašiusių. O čia koks tada gaunasi tortas? Koks tai kaip amerikietiškas sūrpyragis? Prašau neį sižeisti, čia tik mano nuomonė gal ir skanus ir atrodo gražiai, o ar neištižo ir neišbėgo maskarponė? Bet kadangi čia rikotos daugiau, tai gal gavosi kaip varškės tortas?
na,taip,cia labiau cheesecake`as niekas neistizo,niekas neisbego,labai lengvas ir purus gavos jei ne padas,tai ir kramtyti nereiketu,nes burnoj tirpsta
Papildyta:
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 03 04, 13:24)
atrodo fantastiskai
aciu