Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu 2

ghmm..... assa.gif pagaliau suskaiciau vakar temuke, tap roga kad vakare sviestinius sausainiukus kepiau, tai ir "Juodojo misko" biskvita iskepiau (aciu Cipciukui uz receptuka mirksiukas.gif ), ir rodos tortukas gavosi neblogai......reiks siandien pjaut ir ragaut cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 02 18, 09:27)
ghmm..... assa.gif pagaliau suskaiciau vakar temuke, tap roga kad vakare sviestinius sausainiukus kepiau, tai ir "Juodojo misko" biskvita iskepiau (aciu Cipciukui uz receptuka mirksiukas.gif ), ir rodos tortukas gavosi neblogai......reiks siandien pjaut ir ragaut cool.gif

Ir mum parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 18, 14:01)
Ir mum parodyk mirksiukas.gif

ok mirksiukas.gif
palikau vakar saldytuve - buvo viskas ok. Naudojausi Cipciuko j.misko biskvito receptu ir Gelyciukes patarimais del 1/2 normos proporciju.

maximos ir kiti didmenininkai matyt deda skoniu ir kvapu stipriklius... o jums ar nesusiniveliuoja tie skoniai surio su jogurtu, su vaisias jei ju dedate?.. man tiesiog labai patinka originalus mascarpones kvapas ir prieskonis (gal nusifyrinti is maximos cecho mascarponinio kvapiklio lotuliukas.gif )

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 02 18, 13:11)
ok mirksiukas.gif
palikau vakar saldytuve - buvo viskas ok. Naudojausi Cipciuko j.misko biskvito receptu ir Gelyciukes patarimais del 1/2 normos proporciju.

maximos ir kiti didmenininkai matyt deda skoniu ir kvapu stipriklius... o jums ar nesusiniveliuoja tie skoniai surio su jogurtu, su vaisias jei ju dedate?.. man tiesiog labai patinka originalus mascarpones kvapas ir prieskonis (gal nusifyrinti is maximos cecho mascarponinio kvapiklio lotuliukas.gif )

thumbup.gif jei tik pavyktu.
Skonis tikrai ne toks, kaip pirktinio, bet labai skanus tortukas wub.gif
Atsakyti
cia mano pirma kart gyvenime darytas maskapone surio tortukas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Niamnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 18, 19:30)
cia mano pirma kart gyvenime darytas maskapone surio tortukas  4u.gif
user posted image

wub.gif wub.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 18, 20:30)
cia mano pirma kart gyvenime darytas maskapone surio tortukas  4u.gif
user posted image

liuksiskas!! 4u.gif
o maniskio,kol as grizau,nebeliko ka fotografuoti....buvau rasiusi pries keleta dienu,kad gaminau:) Beje,as jo net nepuosiau,tik biskvito (kepiau juodojo misko biskvita) patrupinau smulkiai mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif Na,ir as kepiau si skanuji torciuka tongue.gif Kaip pirmas kartas gal ir neblogai,kaip tik dabar skanauju su kavyte tongue.gif o dariau pagal toki recepta:

350g ricotta surio
250g mascarpones surio
2 kiausiniai
cukraus
slakelis lieso kremo
vienos citrinos sultys

padui:
mazas pakelis trupininiu sausainiu
100g sviesto

Ikaitinti orkaite iki 200°c
Maiselyje su kocelu sutrupinti sausainius,juos uzpilti istirpdytu sviestu ir gerai ismaisyti. Visa mase deti i torto skarda gerai spaudziant.
Ismaisyti visus likusius ingridientus. Cukraus deti pagal skoni.
Surio mase deti ant pado ir kepti orkaitej vidurinej lentynelej apie 1 val laiko.
Atvesusi torta galima dekoruoti kaip tik panorejus. As uzpyliau siek tiek braskines zele ir pridejau braskiu. Torta laikiau per nakti saldytuve.
Labai lengvas ir gaivus torciukas smile.gif
O cia mano rezultatai

Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2009 03 04, 11:49)
Sveikos smile.gif  Na,ir as kepiau si skanuji torciuka tongue.gif  Kaip pirmas kartas gal ir neblogai,kaip tik dabar skanauju su kavyte tongue.gif  o dariau pagal toki recepta:

atrodo fantastiskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2009 03 04, 12:49)
Surio mase deti ant pado ir kepti orkaitej vidurinej lentynelej apie 1 val laiko.

g.gif blink.gif Aš tai jau nekepiau po pertepimo su kremu, kaip ir daugelis čia parašiusių. O čia koks tada gaunasi tortas? Koks tai kaip amerikietiškas sūrpyragis? Prašau neį sižeisti, čia tik mano nuomonė biggrin.gif gal ir skanus ir atrodo gražiai, o ar neištižo ir neišbėgo maskarponė? Bet kadangi čia rikotos daugiau, tai gal gavosi kaip varškės tortas?
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2009 03 04, 13:46)
g.gif  blink.gif Aš tai jau nekepiau po pertepimo  su kremu, kaip ir daugelis čia parašiusių. O čia koks tada gaunasi tortas? Koks tai kaip amerikietiškas sūrpyragis? Prašau neį sižeisti, čia tik mano nuomonė  biggrin.gif  gal ir skanus ir atrodo gražiai, o ar neištižo ir neišbėgo maskarponė? Bet kadangi čia rikotos daugiau, tai gal gavosi kaip varškės tortas?

na,taip,cia labiau cheesecake`as biggrin.gif niekas neistizo,niekas neisbego,labai lengvas ir purus gavos biggrin.gif jei ne padas,tai ir kramtyti nereiketu,nes burnoj tirpsta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 03 04, 13:24)
atrodo fantastiskai thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti