Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu 2

QUOTE(luaraa @ 2009 02 11, 14:03)
skonis pasakiskas  thumbup.gif
tik nepeikit tai pirmas mano kepinys blush2.gif ,bet dar jau nepaskutinis  thumbup.gif

jauciu koks skanus.. essen.gif ir kam apetita pazadinai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luaraa @ 2009 02 11, 14:03)

Grozis thumbup.gif
Atsakyti
ŠAUNUOLĖ , PIRMAS TORTUKAS IR TOKS PUIKUS thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 09, 01:23)
Taure , biskvitą gali kepti koks tau patinka ( drėgnesnis - su riebalais , arba paprastą - tradicinį , jis bus sausesnis , patarsiu truputi sulieti ) galima netgi pirktinį naudoti .

O receptukas , kiek žinau , iš pirmos temos paimtas , pats pirmas , bet galima paimprovizuoti - kai ką dadėti , kaiką pakeisti , kitkuo , ......parašyk dėl biskvito kokio noretum , parašysiu receptuką  mirksiukas.gif

Drėgnesnio norėčiau blush2.gif
Man reikia detalių receptų, nes aš visiškai nesuprantu proporcijų ir tt. Pirmokė vienžo blush2.gif Ten skaičiau su kondensuotu pienu kažkas darė, nežinočiau nei kur nei kada ji įdėti, priimporvizavus turėčiau išmesti.
Bet jei darau pagal detalų receptą, gavosi net jūsų bulkutės su mielėm, o mmieles naudojau pirmą kartą gyvenime wub.gif

QUOTE(luaraa @ 2009 02 11, 07:03)
tik nepeikit tai pirmas mano kepinys blush2.gif ,bet dar jau nepaskutinis  thumbup.gif
user posted image

Mirsiu iš pavydo verysad.gif
Atsakyti
Nu nu ....nepavydėk , gausis ir tau viskas kuo puikiausiai ....jei nori drėgnesnio , turi kepti " JUODOJO MIŠKO " biskvitą , jame dedasi sviestas , nuo jo biskvitas būna drėgnesnis , temoje " Tortai " susirask jo receptą ( ten yra idėta nuoroda ) pirmoi žinutėj , jei nerasi tada aš tau tiksliai nurodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 16:44)
Nu  nu ....nepavydėk , gausis ir tau viskas kuo puikiausiai ....jei nori drėgnesnio , turi kepti " JUODOJO MIŠKO " biskvitą , jame dedasi sviestas , nuo jo biskvitas būna drėgnesnis , temoje " Tortai " susirask jo receptą ( ten yra idėta nuoroda ) pirmoi žinutėj , jei nerasi tada aš tau tiksliai nurodysiu  smile.gif

Ačiū 4u.gif

Mano pirmas tortas blush2.gif

user posted image

user posted image

Labai skanuuuu bigsmile.gif
Papildyta:
Dar turiu klausimą .. Kur, kada ir kaip dedamas kondensuotas pienas ?

Torto biskvitus sulaisčiau raudono greipfrukto sultim, labai gerą saldžiarūgštį skonį davė. Biskvitai 2, bet viršutis "pasimetė" kreme ir puošti reikėtų pasimokyti blush2.gif
Atsakyti
NU LIUKSIŠKAS TORTUKAS thumbup.gif , o čia jo forma į viršų platėjanti ar man tik taip atrodo bigsmile.gif bigsmile.gif ......dėl kondencuoto negaliu padėti , nes aš tik skaičiau kažkada apie jį , bet nesu dar dariusi ax.gif
Atsakyti
na stai ir as parodysiu savo pirma konditerini kurini lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

o kondensuota piena dejau su suriu, ir jogurtu kai plakiau, aisku cukraus nebedejau, skonio nezinau, dar neparagautas, bet tikiuos bus skanu
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2009 02 14, 15:48)

Laaabai vykes kurinys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2009 02 14, 08:05)
Mano pirmas tortas  blush2.gif
Labai skanuuuu  bigsmile.gif

QUOTE(spin2liux @ 2009 02 14, 15:48)

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 14, 05:03)
NU LIUKSIŠKAS TORTUKAS  thumbup.gif , o čia jo forma į viršų platėjanti ar man tik taip atrodo  bigsmile.gif  bigsmile.gif ......dėl kondencuoto negaliu padėti , nes aš tik skaičiau kažkada apie jį , bet nesu dar dariusi  ax.gif

Jaučiu dar ir fotografuoti reikia mokytis doh.gif Dariau formoje, tortukas lygus, apvalus, tik nufotografuota perarti, užtai gavosi kreivas vaizdas blush2.gif

spin2liux, labai gražiai papuošei wub.gif Ir aš noriu taip išmokti smile.gif
Atsakyti
tas su vynuogem tai wub.gif
Atsakyti