QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 09, 01:23)
Taure , biskvitą gali kepti koks tau patinka ( drėgnesnis - su riebalais , arba paprastą - tradicinį , jis bus sausesnis , patarsiu truputi sulieti ) galima netgi pirktinį naudoti .
O receptukas , kiek žinau , iš pirmos temos paimtas , pats pirmas , bet galima paimprovizuoti - kai ką dadėti , kaiką pakeisti , kitkuo , ......parašyk dėl biskvito kokio noretum , parašysiu receptuką
Drėgnesnio norėčiau
Man reikia detalių receptų, nes aš visiškai nesuprantu proporcijų ir tt. Pirmokė vienžo
Ten skaičiau su kondensuotu pienu kažkas darė, nežinočiau nei kur nei kada ji įdėti, priimporvizavus turėčiau išmesti.
Bet jei darau pagal detalų receptą, gavosi net jūsų bulkutės su mielėm, o mmieles naudojau pirmą kartą gyvenime
QUOTE(luaraa @ 2009 02 11, 07:03)
skonis pasakiskas
tik nepeikit tai pirmas mano kepinys
,bet dar jau nepaskutinis
Mirsiu iš pavydo